Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

evet erkek çıkıyo tatlım:) 12, ay demi ?

evet canım 12. ay aralık.

bu arada ben oruç tutamıyorum. iş yerindekiler de beni regl zannediyolar bi şey de diyemedim... önimüzdeki haftaya bahanem yok... bi kaç bayan da sıkıştırıyo beni. ecelinin yazısını da okudum. hayır yok demek yaradanın verdiğini inkar gibi oluyomuş...
belki cuma kontrolden sora yayarız haberi yavaş yavaş...

ayşemmmm.. dün yazmıştım amma silinmiş. tekrar hayırlı olsun tatlım... inşallah 9 ay yoldaş olucaz birbirimize...

tatlım dua et böyle devam etsin bulantın olmasın ben neler çekiyorum bi bilsen. takvim doğru tatlım 8 haftanın içinde olmuş oluyosun:)

kız ayşe anlatsana eşine nasıl söyledin sonra başka kimlere söyledin çevrenden anlatmadın hiç

kayınvalideme dün söyledim hemen onu yap bunu ye şunu yapma demeye başladı.annemlere teknele tura çıktığımızda söyleim lafta ogün anneme yardıma gittim hamile olduğumu söylediğimde hiç bir iş yapmadım yat kızım ona dokunma bunu kaldırma abim hemen karnımı öpmeye başladııı.kayınpederimde görümcemden öğrenmiş en son o duyduuuu

bende tutamıyorum benim bulsntılar hala devam çünkü. bide zaten günler çok uzun ve sıcak bebkleri aç ve susuz bırakmamak lazım

Takma bıtanem bu kadar kafaya ne oluyor sana sen moral evıyordun onceden zamanı gelınce olur kı

evet canım benimmm koçlarımız geliyor.hayırlısıyla sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza aldığımızıda anlatırız birbirimize

anneler başka oluyo yaa benim annemde öğrendiğinde ağlamıştı canım benim yaaa benimde bi kaybım olduğu için sonra hergün eve geldi evimi temizledi yemeğimi yaptı hiç bi iş yaptırması sağolsun onların hakkı ödenmez valla. Allahım onları başımızdan eksik etmesin (AMİNNN)

gunaydın kızlarrr:) ya bısı sorucam adetım gecen hafta persembe bıttı ve 2 gundur gogus batmaları oluyor boyle naısl anlatsam acı hıssı dun yururken karnımı ıcerı cekerken sol kasıgım agrıdı ev gece sahurda da yuruyemedım ara ara sızılı agrıdan e adet bıtelı 1 hafta oldu ne sımdı bu:)

kızlar hergün ceviz fındık badem yemeye çalışın bide semiz otu çok faydalı folikasit içeriyomuş semiz otuda tükedin

amin canım.beni annem çok tepki vermedi önce çok svindim kursağımda kaldı diyor bu sefer sevinmek yok dedi

amin canım.beni annem çok tepki vermedi önce çok svindim kursağımda kaldı diyor bu sefer sevinmek yok dedi

benimde eşim sevinemiyorum diğeri gibi olucak diye dedi daha yeni yeni başladı sevinmeye inş hepimiz sağlıklı bi şekilde hayırlısıyla bi avazda doğururuz bebişlerimizi. Allahım isteyenlerinde en kısa zamanda doldursun karınlarını inş

elbet zamanı gelince olur ama tedavisiz çok zor olur bebeğim Allah yardımcımız olsun...

canım doktorun sana zaten tedavı uygulamadı mı ne zmana kontrole gıttın ne dedı ben bı yerde okumustum her pco kısıye ozelmıs ve ozel tedavı edılırmıs ne demek tedavısız cok zor takma ıste oyleyse bıle Allaha sukur kı tedavısı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…