Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

kızlar günaydın nasılsınız ???

Adetime 3 gün kaldı dayanamayıp test yaptım yoktu bir şey bakalım ne olacak.

Rüyamda bebek düşürdüğümü gördüm elimdeydi et parçası ilk önce anlamıyorum sonra dikkatli bakınca anlıyorum ki bebeğim

Eşime gösteriyorum sonra uyanıyorum hayırlara yoralım ne diyim . Boynum tutuldu ağrı kesici içtim dün ama bebek varsa umarım zararı dokunmaz.

cicişler günaydın.. gece ben de çok kötü rüya gördüm.hayırdır inşalah. bir kızım oluyor. doktor görmemi yasaklıyor.şua anda durumu iyi değil dior. bend e aradan zaman geçince diyorum ki artık görmek istiyorum diye. kızım beni görünce cok tepkisiz,bilmiyor annesi oldugumu, ben de ondan enerji alamıyorum,konusabiliyor, sanki 1,5-2 yasında gibi duruyor,bir daha gelmeyin ben sizi sevmiyorum diyor. ben izah ediyorum durumu, neden ayrı kaldıgımızı,bizi suclamasın diye.ama nafile.. sonunda uyanıyorum ama(
kız bebeklerımın ısımleri hazır amaDDD tavsıyelerınıze acığımmmDDD
ben cok merak ettim isimlerini sen ne koyacaksın ??
Günaydın fıstıklarrrr...
Bakalımmm bugün benimmm kırmızı kart günüü..Misafirlerim gelecek miii dersinizzzz ayyy..
inşalah gelmez...

felsefe doktordamıdır şimdi.çok merak ediyorum var mı bişeyy??
bu aralar içten içe bulantılarım var. rahatsız edici. eşim de oruç tutma dedi zaten. dün tansiyonum akşamüstü 9-7 ye kadar düşmüş. ellerim ayaklarım titriyordu kalkamadım..tatlı bişiler yedim..bu halde tutamam da zaten...

Gunaydın kızlar hayırlı Cumalar ay gece sahura kadar uyumadım yıne de uykum yok uyumaya calıstım bı de neyse bu gun annemlerde ıftara davetlıyız erken gıdıcem orda kestırırım sızde ne var ne yok ınsAllah belırtılerı olan arkadaslar hamıledır bu ayy ben de de adet bıttı umutlara yelken actım Allah dualarımızı kabul etsın Amin

hakkında hayırlsı olsun pembecimmm. mübarek ayda allahım gönlüne göre versin inşallah...

kızlarrrr nasılsınız..
anaaamm benim çok uykum var, sahurdan sora dolu mideyle uyuyamadımm. şimdide midem bulanıyo, yağlı da yemedim amma..
felsefemm sırrına bayıldım hayatım. tebrik ediyorum canım çok güzel bereketli bi ayda hamile kaldın, umarım bebişinde hayırlı ve ömrü bereketli olur..
sarışınım benimde bat bugün yani 18-20 temmuz. pcolu olduğum için net tarih veremiyorum... zaten çok bi adet belirtim de yok. biraz karın ağrım var biraz da lekelemem. şu pco benim kırmızıları tuttu gene bırakmıyo galiba...
herkes rüyalarını yazmış, bende ilginç bi rüya da yok... sadece gördüğüm 1 tepsi pilav

canım sana hala bı tedavı uygulanıyor mu adetın ne sıklıkla gelıyor aynı sorundan muzdarıpız dertleselım:)

canım sana hala bı tedavı uygulanıyor mu adetın ne sıklıkla gelıyor aynı sorundan muzdarıpız dertleselım:)

canım bana teşhis mayıs ayında kondu... inci gibi dizilmiş yumoşlarım güründü ultrasonda. ilk doktor 1 yıl dene dedi, ikincisi 6 ay...
her ay ortalama 30 günde bir adet olduğum için bana bi ilaç vermediler... sadece folik asit kullanıyorum... tabi bi de şu var ben yumurtladığımı hissediyorum.. kasık ağrım ve akıntım oluyo o dönemde. ama bi şekilde vucut tutuyo demek ki oluşmayınca kistleşiyo.

Aynıyız ben de mayıs ayında ogrendım doktor ıgne verdı adet oldum gecen ay da cyclo ıle ılacla adet gordum bu ay Allahıma sukurler olsun tam 28 gunde adet gordum bana doktor 3-4 ay sonra gel dedı ben de folık asıt kullanıyorum Hakkımızda hayırlısı umudunu yıtırme sakın tedavısı var sonucta yuzde 99 etkın cozum dıyorlar

kızlarrr günaydınnn...bugun dun pembe akıntım gelmişti yaa bugun o akıntıda eser yok yani adetim devam etmedi birden kesildi çok çok ilginç ki hiç başıma gelmemişti daha önce...bu arada bebeğim olursa isim sormuşsunuzzzz....Lorin koyacam kızım olursa erkek olursa ben Aras istiyorum ama eşim koyacak erkek bebeğimin ismini bakalım sağlıklı olsunlarda öncelik o ve bebişin güçlü olup rahimde tutunmasııı:))

evet cnım ben de çook araştırdım, tedavisiz bi rahatsızlık deil bizimkisi sadece zamana ihtiyacımız var. allahım bize sabırlar versin tez zamanda istediğimize hayırlısıyla kavuştursun bizi...
anaeeemm ayşem duymasın bizim konuştuklarımızı pco pco diye parçalar bizi

aynen ama basta nasıl korktum anlatamam yıkıldım resmen ya Allah buyuk o bızden daha ıyı bılır zamanını kılo da verdım ben verıyorum da fazla kılom yoktu ama pantolon kenarlarından tasıyorduu kısın kılolar artık yok hıc 10 kılo verdım doktorum ben buyuk tedavı kılo dedı sımdı normal ramazanda da dıyete devam aksam sıyah ekmek 1 dılım yedım ve ıftara da sıyha ekmek kahve cay sekersız tatlı hıc yemıyorum doktorum tatlı hamur yeme dedı kılo ver en cabuk bebegıne ole kavusursun Allah yuzumuzu guldursun bu mubarek ayda Amin

kızlar selam hayırlı günler olsun benimyarın gelebilir ama az önce başım bir döndü miğdem bulandı bu arada kansızlıkta var ne olabilir sizce

bu arada gün kimse yoktu nerelerdeydiniz

aynen canıkm ben de çok korktum. bir sürü şey okudum okudukça kafam karıştı, kafam karıştıkça psikolojim yüzünden adet tarihlerimde düzensizleşti.
benim pek kilo ile alakalı deildi canım galiba.. çünkü ben ocak -mart arası diyet yaptım ve evlendikten sora aldığım 6 kiloyu verdim. şu an 64düm. boyum da 1,76... daha da zayıflarsam tansiyonum ve kan değerlerim düşüyo... ben de demir eksikliği de var. hatta o kadar ki bazen doktorum önümüzdeki 3 ay hamile kalma kalacaksan da falan diyodu... çok şükür şu an iyyimm..
inşallah güzel haberleri veririz burdan pembeşimmm
aslında içim içimi kemiriyo test yapmak için.. ama tek çizgi görme korkusu frenliyorum kendimi... bakalım daha olmazsam belki hafta sonu yaparım bi testt. 45 güne kadar adet görmediğim zamanlarım oldu çünkü benim... hayl kırıklığından korkuyorum

kızlar selam hayırlı günler olsun benimyarın gelebilir ama az önce başım bir döndü miğdem bulandı bu arada kansızlıkta var ne olabilir sizce

inşallahh gelmezzz ve bu belirtiler hamişlik belirtisidir.
bende de kansızlık var. baş dönmesi, gözde karıncalanma gibi kararma, mide bulantısı ve kulak çınlaması bunlar benim kansızlık belirtilerim. genç kızlığımda da aynı sıkıntılarım vardı ara ara kan ilaçları kullanırım. bence tam kan sayımı yaptır, demir rezervlerine baksınlar canım.

günaydın kızlar ay ben çok heycanlıyım gece uyuyamadım şimdide eşimin abdest yapmasını bekliyorum hastaneye gidecez herşey belli olacak benim için dua edin gelir gelmez görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…