How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

pembemasal

Ya nasip de RABBİNE bırak
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
2.071
1
106
- Yurtdışı
Merhaba arkadaşlar bir topıgımızı daha acmıs bulunuyorum:9: medem ayı yarıladık yavas yavas temmuze gecı yapanları ozeltle gecıerek Allah bu ay herkezın yuzunu guldursun dıyorum Amin

Bismillahirrahmanirrahim Haziran Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin :nazar:

TEMMUZ LISTEMIZ

Pembemasal 10 temmuz

Opsesiff 3 temmuz

Zuzu19 8 temmuz
Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa Listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim:nazar:

"Bir müslüman, arkadaşının gıyabında dua edince, bir melek de ona,
“Aynen bir mislini de ALLAHÜ Teâlâ sana versin” diye dua eder

ben haziranı boş geçirmek zorundayım malesef ama temmuzda başaracam inşallah benim müjdem ağustostan önce olmayacak yani ama sizin için dua edicem güzel haberleriniz bana ve benim gibilere umut olsun Allah yardımcımız olsun

hayırlısı olsun canım yenı topık ben henüz hazırandan umudu kesmedım 30unda olmam lazım adet temmuzdada yıne aysonuna kalıcam öyle olursa umarım kalmam

ben pko liyim şansım çok yüksek değil ama allahtan umut kesilmez
bat 7 temmuz

Ben de pco yum canım sakın ama sakın boyle dusunme tuze dıye bı arkadasımız da pco ama bu ay hamıle kaldı umudunu yıtırme tedavını gor kılo alma kafana takma yeter bol bol Dua et Allah hepımızın yuzunu guldurur ınsAllah Amin

merhaba . arkdşlar. bidi bebiş düşünüyoruz rabbim nasip ederse . yeni folk ast almaya başladım. git geller yaşıyorum.. bebişime bakabilirmiym eşime zaman ayırabilirmym diye... ama bazen de öyle çok istiyorumki hemen olsun doğsun diyorum.. mesela geçen çok düşündüm sanırım rüyamda bebek besliyordum mama vermeye çalışıyordm biraz zor geldi.. :(
ama bazen allah nasip ederse ii anne olacağımı kolay bakacağımı düşünüyorum.. ayy çok kararsızım bana yardımcı olun. :(

merhaba . arkdşlar. bidi bebiş düşünüyoruz rabbim nasip ederse . yeni folk ast almaya başladım. git geller yaşıyorum.. bebişime bakabilirmiym eşime zaman ayırabilirmym diye... ama bazen de öyle çok istiyorumki hemen olsun doğsun diyorum.. mesela geçen çok düşündüm sanırım rüyamda bebek besliyordum mama vermeye çalışıyordm biraz zor geldi.. :(
ama bazen allah nasip ederse ii anne olacağımı kolay bakacağımı düşünüyorum.. ayy çok kararsızım bana yardımcı olun. :(

kararsızsan hazır değilsin demekki canım. bende evliliğimin ilk dönemlerinde öyleydim. çok korkuyordum. bakabilir miyim, doğurabilir miyim? büyük bir sorumluluk diye. ama zamanla oturdu birşeyler ve ben şu anda deli gibi istiyorum. annelik içgüdüsel.

merhaba kızlar haziran umudu söndü bat temmuz 21 Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı şekilde.

slm cnm aramiza hosgeldin fazla geciktirmeden cocuk yap tatlim Rabbim hayirlisini bilir ben de ruyamda yogurt yedirmeye calisiyordum bebege:9:

Ben de pco yum canım sakın ama sakın boyle dusunme tuze dıye bı arkadasımız da pco ama bu ay hamıle kaldı umudunu yıtırme tedavını gor kılo alma kafana takma yeter bol bol Dua et Allah hepımızın yuzunu guldurur ınsAllah Amin

doğru söylüyorsun canım. Allah ol dedikten sonra olmayacak birşey yok.

slm cnm aramiza hosgeldin fazla geciktirmeden cocuk yap tatlim Rabbim hayirlisini bilir ben de ruyamda yogurt yedirmeye calisiyordum bebege:9:

hoşbulduk. :) saol bana güç verdi msjın .. ben bebekleri çok seviyorum.. ama korkularım var bakamam diye çünkü bazı bebişler çok yaramaz.. ama söledğin gibi. Allahın bize en hayırlsını vereceğinden şüpemiz mi var.. hem bazen düşünüyorum o küçücük eller burun ayaklar.. o minnacık bebiş ..gerçekten aslında biz değil allah büyütüyor..onları ... rabbim bana sana ve herkeze nasip etsin inşallah ...

kararsızsan hazır değilsin demekki canım. bende evliliğimin ilk dönemlerinde öyleydim. çok korkuyordum. bakabilir miyim, doğurabilir miyim? büyük bir sorumluluk diye. ama zamanla oturdu birşeyler ve ben şu anda deli gibi istiyorum. annelik içgüdüsel.

kararsızlığım aslında aöf okuyorum 2yıllık.. 2 sınıfa geçtm.. okuyabilirmym diyorum.. ama burda bir çok kişi gördüm 2 çocukla örgün okuyan var . yaşça bende çok büyük... bazen erken diyorum bebek için . ama allah nasip ederse de allah güç verirsede bir kaç bebişim olsun istiyorum.. yani gördüğün gibi ..çok karmaşığım. ama 9 ay gibi bir süreç var hamilelikte .. o evreye girmeden kesin ve net istemiyor bence kimse.. ara sıra git geller yaşanır bence herkezde . öle düşünüyorum . ama bakalım.. allah sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına almaya nasip etsin inşallah . canım..

doğru söylüyorsun canım. Allah ol dedikten sonra olmayacak birşey yok.
Allah buyuk canım dualarımızı eksık etmıyelım yeterkı

hoşbulduk. :) saol bana güç verdi msjın .. ben bebekleri çok seviyorum.. ama korkularım var bakamam diye çünkü bazı bebişler çok yaramaz.. ama söledğin gibi. Allahın bize en hayırlsını vereceğinden şüpemiz mi var.. hem bazen düşünüyorum o küçücük eller burun ayaklar.. o minnacık bebiş ..gerçekten aslında biz değil allah büyütüyor..onları ... rabbim bana sana ve herkeze nasip etsin inşallah ...
hıc endıselenme canım yeterkı arayı acmılaım he dıyınce olmuyormus gordum Allah hepımızın kucagını saglıklı hayırlı evlatlarla doldursun Amin

Allah buyuk canım dualarımızı eksık etmıyelım yeterkı

hıc endıselenme canım yeterkı arayı acmılaım he dıyınce olmuyormus gordum Allah hepımızın kucagını saglıklı hayırlı evlatlarla doldursun Amin

evet işte oda endişelendiriyor insanı erken davranmak daha iyi... amin inşallah ... allah herkeze nasip etsin .

evet işte oda endişelendiriyor insanı erken davranmak daha iyi... amin inşallah ... allah herkeze nasip etsin .

daha ıyı canım hıc merak etme benım de yasım 24 ama sımdı gunumuzde hormonlı yıyecekler cesıt cesıt hastalıklar varken artık dogurganlık yası dusuyor tup oluyor ama ıste Allah kendılılıgınden nasıp etsın saglıklı bı sekılde Aminn:16:

temmuz ayı uğurlu olur inşallah anne aday adaylarına....bende başta olmak üzere...bnde 2 yıllık evliyim ...1 yıl derse çalıştığım için çocuk istememiştim.şimdi ben istiyorum ama olmuyor.fsh ımız yüksekmiş...nasıl olcak bu iş kızlar....

temmuz ayı uğurlu olur inşallah anne aday adaylarına....bende başta olmak üzere...bnde 2 yıllık evliyim ...1 yıl derse çalıştığım için çocuk istememiştim.şimdi ben istiyorum ama olmuyor.fsh ımız yüksekmiş...nasıl olcak bu iş kızlar....

bende 1.5yıllık evliyim canm . bende okuyrm henüz okulum bitmişde değil ama okulum daha bitmez çünkü hedef uzun biraz.. o nedenle bebiş istiyorum. kararsızlığım var ama yinede istiyorum :))

fsh ın kaçlarda canım.

Bismillahirrahmanirrahim Haziran Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin :nazar:

EY YARABBİM..!!Ellerimiz bomboş,ellerimizde bir tek 'yok'var.Ve biz'yok'tan var ettiğin bu ellere,senin sonsuz keremine el açmaktayız...!!Çünkü bende 'var' yok;SEN de ise'yok'yok..Dualarımızı yoktan vara,günahlarımızı vardan yoka çevir..!!Ve bizleri dua edebilme lütfundan mahrum etme.. AMİN

TEMMUZ LISTEMIZ

Ozgeozal 2 temmuz

Pembemasal 10 temmuz

Opsesiff 3 temmuz

Zuzu19 8 temmuz
Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa Listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim:nazar:

Back