Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim kolaylaştırsin zorlastirmasin inşallahdün kan verdim 14. günümdü negatif geldi canım bugünde işte doktorum bekleyelim dedi adet olmadım bekliyorum bakalım
Kaç değerin kaç çıktıdün kan verdim 14. günümdü negatif geldi canım bugünde işte doktorum bekleyelim dedi adet olmadım bekliyorum bakalım
5 çıktı oda bizim hastanede negatif oluyorKaç değerin kaç çıktı
Günde iki içtim canım benSelam kızlar Klomeni ilk kullanmaya başladığınızda günde kaç defa içtiniz?
Hayırlısı olsun canım inşallah hayırlı zamanda olur üzülme biliyorum zor bende de ilki negatifti daha bu ay aşılama yapılmadı henüz5 çıktı oda bizim hastanede negatif oluyor
Bugün adetimin 2. Günü doktor yazdı ama ne zaman kullanacağımı ve kaç tane alacağımı unuttum sormayıGünde iki içtim canım ben
Dua etmekten sakın vazgeçme5 çıktı oda bizim hastanede negatif oluyor
Günde iki sefer canım sabah ve akşam hep aynı saatlerde iç telefonuna alarim kurSelam kızlar Klomeni ilk kullanmaya başladığınızda günde kaç defa içtiniz?
Benim Estradiol 66 çıktı doktor günde 1 dedi ama eczacı sabah akşam dedi anlamadım yani doktor niye öyle dediGünde iki sefer canım sabah ve akşam hep aynı saatlerde iç telefonuna alarim kur
Benim Estradiol 66 çıktı doktor günde 1 dedi ama eczacı sabah akşam dedi anlamadım yani doktor niye öyle dedi
Özel hastane ise ara öğrenBenim Estradiol 66 çıktı doktor günde 1 dedi ama eczacı sabah akşam dedi anlamadım yani doktor niye öyle dedi
Malesef devlet siz kullanmaya başladığınızda Estradiol bakılmış mıydı?Özel hastane ise ara öğren
Malesef devlet siz kullanmaya başladığınızda Estradiol bakılmış mıydı?
Benim aşılama değildi canım yumurta takibiydi femarayla ovitrelle kullandım bu ay adet olunca gideceğim aşılamaya öyle başlayacak. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallahHayırlısı olsun canım inşallah hayırlı zamanda olur üzülme biliyorum zor bende de ilki negatifti daha bu ay aşılama yapılmadı henüz
Bi sorun çıkmazsa bende yapacağım inşaallahKızlar bende temmuz ayında aşılama yaptıracağım inşallah nasipse
Moralini bozma test belki hatalıdır belki güvenilir değildir kan daha net sonuç verir içini ferah tut olmadıysa bile tekrar denersinMerhaba kızlar bugün aşılamanın 14. Günü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sonra kan verdim ama yarın cikacakmis pozitif olur mu testi negatif görünce çok moralim bozuldu