Temmuz ayı Anne adayları buradayız

Canım sakin ol stres yapma cidden reglimizi etkiliyor tutunmayıda etkiler rahat bırak kendini içini ferah tut.. yaptınmı test hayırlı sonuçlar İnşallah canım?
Hayır test yapmadım beklemeye karar verdim şuan kasıklarımda hafif bir ağrı var.Adet günüme kadar beklicem.La havle çekiyorum :)

Bata 9 gün war bi kaç gün önceden beri sol kasığım ağrıyo hatta bacağıma kadar gramp giriyo.. Ama çok erken bi belirti başka bişeydir demeye başladım bu kadar erken 10gün öncesinden belirti başlar mı..??:KK12::KK12:
Kasıkta batma ilk 3 ay boyunca olurmuş ayrıca benimde sol ayağıma ilk defa ağrı giriyor arada Ateş basmaları oluyor. Malum gerçi hava sıcak ama Ateş'imi ölçüyorum 36'8 sabit 5 gündür. Göğüslerimde hafif şiş ağrı çok yok! Bat 9 gün var benimde :KK66:

Kasıkta batma ilk 3 ay boyunca olurmuş ayrıca benimde sol ayağıma ilk defa ağrı giriyor arada Ateş basmaları oluyor. Malum gerçi hava sıcak ama Ateş'imi ölçüyorum 36'8 sabit 5 gündür. Göğüslerimde hafif şiş ağrı çok yok! Bat 9 gün var benimde :KK66:
Hadi bakalım hayırlısı benim 2-3 gündür kasık ağrım kramplar geçti.. Bu ay da nasip olmayacak galiba.. Başka bahara kalacak gibi

Merhaba kızlar yüksek ateş ve sol kasık agrısından duramadım reglimin 20. günü acile gittim doktor hem kan hem idrar testi istedi gebelik testim negatif..kanımda ve idrarımda bişide bulamadı..sol kasığım çok geriliyor batıyor acıyor sızlıyor gibi soğuk soğuk da terliyorum heranbayılcakmışım gibi ateş etkiliyor çok üzgünüm kist olabilirmi die korkuyorum..:KK42: jinekoloğa görün bi yarın dedi varmı böyle bişi yaşayan fikilerinize ihtiyacım var..gebelik belirtisi die çok seviniyordum yıkıldım resmen..
Can'ım o bendede oldu hatta nefesim kesildi sancıdan acile gittik bişey çıkmadı kanda. Kadın doğuma gittim soğuk almışşın ondan sancın olmuş dedi bu kadar :KK66:

Hayır test yapmadım beklemeye karar verdim şuan kasıklarımda hafif bir ağrı var.Adet günüme kadar beklicem.La havle çekiyorum :)
Zor ama tatlı bekleyişler bunlar canım karamsarlığa kapılmadan rahat bi şekilde minikşerimizi beklicez gelicekler İnşallah :dua::anneadayı::KK200:

Hadi bakalım hayırlısı benim 2-3 gündür kasık ağrım kramplar geçti.. Bu ay da nasip olmayacak galiba.. Başka bahara kalacak gibi
Zaten sürekli olmaz ki mesela ben uzandım şimdi bi sağ bi sol kaşığım ara ara batıp duruyor Bebek tekme atıyo :olamaz::olamaz:
Ama her zaman yok yani :)

Canım kasığımdaki kasılma resmen yürüyerek rahmime doğru geldi ortada durdu sanki gezmeye çıktı minnak yumurtam hissettim gibi ya İnşallah hayırlı sonuçlar alırız.. Ateş basması beni 10 gündür öldürdü elimin ayagımın dermanı kesilio resmen hep düşcek gibi oluyorum nefes alıp kendime geliyorum..çalışmalara başlayalı iki ayda denge menge kalmadı vucüdumda bi hoş olsum ya :KK6::confused:

Umudu yitirmeeee içine ferah tuuut kaç dicem daha her stresli arkadaşa bunu diyorum :KK15:

Canım kasığımdaki kasılma resmen yürüyerek rahmime doğru geldi ortada durdu sanki gezmeye çıktı minnak yumurtam hissettim gibi ya İnşallah hayırlı sonuçlar alırız.. Ateş basması beni 10 gündür öldürdü elimin ayagımın dermanı kesilio resmen hep düşcek gibi oluyorum nefes alıp kendime geliyorum..çalışmalara başlayalı iki ayda denge menge kalmadı vucüdumda bi hoş olsum ya :KK6::confused:
Ama 9 gün varsa batına 10 gündür Ateş'in yüksekse erken döllenme olabilir Can'ım Ateş ölçer varsa Ateş'ini ölç kontrol et belli olur zaten

Ateş ölçümü yapıyormusun peki sen ?
Canım ateşim normal çıktı hastanede :KK48: ama soğuk soğuk terliyorum agzımdan burnumdan buhar çıkıo gibi bunalıyorum menepoz ateşi gibi tenim serin ama resöen derimin altı içim yanıo yani dermanım kalmıo bu ateş yüzünden

kızlar ateş meselesine çok takılmayın bence. havalar çooookkkk sıcaakkkk. ve oruçluysanız bi de. ben günde 3 kere soğuk duşa girp çıkıyorum serinlemek için. ateş ölçümleri yanıltıcı olabilir yani

Canım ateşim normal çıktı hastanede :KK48: ama soğuk soğuk terliyorum agzımdan burnumdan buhar çıkıo gibi bunalıyorum menepoz ateşi gibi tenim serin ama resöen derimin altı içim yanıo yani dermanım kalmıo bu ateş yüzünden
Ben evde ölçüyorum 5 gündür hep aynı 36'9 36'8 37 arası da gidip geliyor. Dediğin gb soğuk ter basıyor bence bekle derim çoğu kişide bu belirti oluşmuş araştırdım annem de öyle olmuş :))

kızlar ateş meselesine çok takılmayın bence. havalar çooookkkk sıcaakkkk. ve oruçluysanız bi de. ben günde 3 kere soğuk duşa girp çıkıyorum serinlemek için. ateş ölçümleri yanıltıcı olabilir yani
Ben bu derece yanmam canım yaz kış elim ayagım üşür güneşin altına sandalye koyup otururum ısınmak isterim kemiklerim donmuş gibi yani ama bu tam bayılcakken bi ateş gelir ya kaynar su dökülmüş gibi olur insan ardındanda bayılır onun gibi tam bu öle yanıyorum terliyorum diil çünkü terlemiyorum bile çok degişik ya

Ama geçen ay mesela hiç bu kadar yükselmedi Ateş'im 35'5 36 ardasındaydı üzerini hiç görmedim. Tabi haklı olabilirsin hava çok sıcak işte bizde kendimize umut baglıyoz :KK66:)

Ben bu derece yanmam canım yaz kış elim ayagım üşür güneşin altına sandalye koyup otururum ısınmak isterim kemiklerim donmuş gibi yani ama bu tam bayılcakken bi ateş gelir ya kaynar su dökülmüş gibi olur insan ardındanda bayılır onun gibi tam bu öle yanıyorum terliyorum diil çünkü terlemiyorum bile çok degişik ya
Aynı beni anlatıyorsun hiç ısınmam ellerim ayaklarım buz gbdir eşimi soba niyetine kullanıyorum :KK66:) ama şimdi öyle değil Ateş'im basıma vurmuş :KK66:

X