Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hayırlı olsun.Kızlar bende 5+3 günlük hamilelik yanlız 2 gün aralıklarla yaptirdisim beta hcg 3800 lerde hiç degisme yok
hafif çizik cizgi var sanırım .) hadi hayırlısı hamiş olabilirsinEki Görüntüle 1857252 arkadaşlar dayanamayıp test yaptım bat' a iki gün var sonuç bu ne oldu şimdi
İnşallah canım günümün geçmesini bekliyorumhafif çizik cizgi var sanırım .) hadi hayırlısı hamiş olabilirsin
adetin gecmeden bu sonucu alıyorsan sen bu persembe yap tam net olurİnşallah canım günümün geçmesini bekliyorum
Zaten perşembe günüm test bile aldım tekrar deniycem ama kasık ağrım çok fazla ondan dolayı korkuyorum normalde ben hastalanınca bile kasık agrısı çekmemadetin gecmeden bu sonucu alıyorsan sen bu persembe yap tam net olur
üşütmüş olabilirsin bazen stresden de adet zamanın degısır. mevsımsel olablır. ramazan gectı oruc tututuysan degısır turlu nedenlerı vardır. gonlunu ferah tut sen bı sonrakı aya denersınız bende dednedım olmadı bende yumurtlama gunumu beklıyorumZaten perşembe günüm test bile aldım tekrar deniycem ama kasık ağrım çok fazla ondan dolayı korkuyorum normalde ben hastalanınca bile kasık agrısı çekmem
Hakkımızda hayırlısı olsunüşütmüş olabilirsin bazen stresden de adet zamanın degısır. mevsımsel olablır. ramazan gectı oruc tututuysan degısır turlu nedenlerı vardır. gonlunu ferah tut sen bı sonrakı aya denersınız bende dednedım olmadı bende yumurtlama gunumu beklıyorum
Canim sen artik bi jinekologa gorunsen... belli ki bi anormallik var. Ihmal etme bak. Hersey ginlunce olur insallahKan testim negatif bu ay da olmadı hakkımızda hayırlısı olsun..ama hala regl olamadım 41 gün geçti
Hahahaha :) cok haklisin canim. Kafaya takmak yoktu de mi :) doktora da gitmiyorum bu ay kafama takmayim diye. Bakalim adetim kendiliginden gelecek mi. Bi poset ilac iciyorum zaten yaz gunu grip oldumHiç bişeyin yok beynini bulandırma :)))
Kan degerin kacti canmBende burdaym 5 haftalik hamişmişim dun kesecigi gorduk
çok normal başınçla hamsırınca zorlanıyorKizlar 5 hafta kusur luk gebeyim kasik ve bel agiris olan varmi ozellikle hapsirdigimda falan kasik agrisi oluyor?
Geçmiş olsun Can'ım ben tam gününde oldum. Oda bişey yanı olmamakta kötü :) boşver ilacını iç iyi ol sen kafanda takma hayırlısı böyledir belkiHahahaha :) cok haklisin canim. Kafaya takmak yoktu de mi :) doktora da gitmiyorum bu ay kafama takmayim diye. Bakalim adetim kendiliginden gelecek mi. Bi poset ilac iciyorum zaten yaz gunu grip oldum
Doktorlar sana çoçuğun olmazmı dedi Can'ımSaolasn canim benimAllah cunlemize nasip etsn saglijli kucagimiza alalim inanin Allah o kadar buyuk ki hic olmaz dediginiz anda olaveriyor doktorlarn olmaz dedigineo kdr inanmisim ki 2 doktor onaylayana 10 hamilelik testi yapana kdr inanamadim ☺☺☺
Kan yaptrmadm cnm memlwte gidince yaptrcam ama 2 hafta once 425 diKan degerin kacti canm
Gidicem canım randevu aldım bu kadar gecikmese gitmezdim ama fazla oldu bu gecikme..Amin canım İnşallahCanim sen artik bi jinekologa gorunsen... belli ki bi anormallik var. Ihmal etme bak. Hersey ginlunce olur insallah