Temmuz ayı Anne adayları buradayız

Canım pozitif gözün aydın :anneadayı::sampiyon:kan testi yaptır bugün hemen

sagol canım hala inanamıyorum daha günüm gelmedi bat'ı bir geçeyim inşallah giderim dua edin gerçekten olsun Rabbim hepimize tattırsın inşallah :dua:

sagol canım hala inanamıyorum daha günüm gelmedi bat'ı bir geçeyim inşallah giderim dua edin gerçekten olsun Rabbim hepimize tattırsın inşallah :dua:
Amin canım İnşallah ama bence çizgi çıkmış batı bekleme kadın doğumcuya görün bi riski falan varsa önlem alır bişi kaybetmezsin erken gidersen yani

Amin canım İnşallah ama bence çizgi çıkmış batı bekleme kadın doğumcuya görün bi riski falan varsa önlem alır bişi kaybetmezsin erken gidersen yani
Anladım canım inşallah gitmeye çalışırım ama tatilden daha dönmedik ondan dolayı başka şehirdeyim biraz bundan dolayı çekiniyorum daha eşimede söylemedim kesinleşsin süpriz yapıcam

Anladım canım inşallah gitmeye çalışırım ama tatilden daha dönmedik ondan dolayı başka şehirdeyim biraz bundan dolayı çekiniyorum daha eşimede söylemedim kesinleşsin süpriz yapıcam
Hakkında hayırlısı olsun canım İnşallah yavrunuz sizinledir ☺

kızlar ben adet oldum 2 hafta önce rengi çok koyuydu ve çok akışkandı pıhtı atmadım hiç normalinde 7 8 gün sürer 5 gün sürdü. ve aşağı yukarı 6-7 gündür göğüs uçlarım çok hassas. bayramdı memleketti derken çok kafaya takmamaya çalıştım ama dokununca hemen şişiyo ve normal dururken bile batıyo. sadece uçları ama. bi de bugün sol kasığım batmaya başladı. ne oluyorum anlamadım. kafam da çok karıştı. bir garip hallerdeyimm
Hiç bişeyin yok beynini bulandırma :)))

Bu hayata Bebek getirmekte ne kadar doğru hep soruyorum. Erkekler çok anlayışsız Hakkı'mıza hayırlısı

Bu hayata Bebek getirmekte ne kadar doğru hep soruyorum. Erkekler çok anlayışsız Hakkı'mıza hayırlısı
Hepimiz için hayırlısı olsada zaten hemen söylemiycektim sadece eşim bilicekti şuan şüpede oldugundan eşime bile söylemedim erkekler ihtimalleri sevmiyo varsa var yok sa yok benim eşim çok anlayışlı ama yinede kesin bilmeden söylemem

Saolasn canim benimAllah cunlemize nasip etsn saglijli kucagimiza alalim inanin Allah o kadar buyuk ki hic olmaz dediginiz anda olaveriyor doktorlarn olmaz dedigineo kdr inanmisim ki 2 doktor onaylayana 10 hamilelik testi yapana kdr inanamadim ☺☺☺

X