Temmuz ayı Anne adayları buradayız

Canım dün gece döndük tatilden valla bu sıcakta dışarı çıkamıcam zaten ateşlenmem oluyor hastaneler uzak akşam eşimle acile gitcez kan testine 1 saate çıkyor sonuç intten bakarım sonucada☺
Hadi güzel haberler wer inş..

Merhaba kızlar,
Bende çok yeni mercimek annesi adayıyım.Bayramdan sonra hemen tatile çıkacaktık regl olmayayım diye geciktirici alayım dedim doktor kan testi istedi ve değerim 24 çıktı.2 gün sonra tekrar yaptırdık 63 bayramın 3. Günü de 595 çıktı.Şuan mercimekle beraber tatildeyim:) Kola çok sewerdim içemiyorum, kendimi ayrana verdim

Bu arada bende belirti olarak göğüs şismesi ve gaz sorunu var.Ağrım sızım yok zaten daha çok yeni.haftaya doktora gidip keseyi görecez inşalah bir sorun çıkmaZsa.

Kızlar bende 1 saate kadar alaçam kan sonucumu. İdrar bayram da pozitif çıkmıştı. Tatil bitsin diye bekledik. Heyecan yaptım biraz. İnşallah sonuçlar iyi çıkar.

Merhaba göğüsleriniz ne Zaman hassaslaşmaya başladı. Benim bat 6 ama 9-10 günüdür hassaslığım bar geceleri daha ziyade ağrı oluyor başka bir belirtim de yok..
Adet tarihine yakın zamana gelince oldu cnm.. 4-5 gün önceden diyim

L laracraft canım 2 3 tllik test bulabildim bayramdan sonra nöbetçi eczanede onunla yapmıştım millete çıkıyor varsa banada çıkar dedim negatif çıktı düzenim degişti resmen

kızlar ben adet oldum 2 hafta önce rengi çok koyuydu ve çok akışkandı pıhtı atmadım hiç normalinde 7 8 gün sürer 5 gün sürdü. ve aşağı yukarı 6-7 gündür göğüs uçlarım çok hassas. bayramdı memleketti derken çok kafaya takmamaya çalıştım ama dokununca hemen şişiyo ve normal dururken bile batıyo. sadece uçları ama. bi de bugün sol kasığım batmaya başladı. ne oluyorum anlamadım. kafam da çok karıştı. bir garip hallerdeyimm

Kızlar bende 1 saate kadar alaçam kan sonucumu. İdrar bayram da pozitif çıkmıştı. Tatil bitsin diye bekledik. Heyecan yaptım biraz. İnşallah sonuçlar iyi çıkar.
Sonucum 204.33 çıktı. Çarşamba tekrar yaptırıcam sonra ultrason için gün verecek doktorum. Henüz çok yeni olduğu için göremeyiz dedi. Allah'ım isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin.

Sonucum 204.33 çıktı. Çarşamba tekrar yaptırıcam sonra ultrason için gün verecek doktorum. Henüz çok yeni olduğu için göremeyiz dedi. Allah'ım isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin.
Gözün aydın canım düzenle yükselir İnşallah

Ben daha regl olamadım ya 41. Günde bitti hala geln giden yok.Tatilden dün döndük akşam eşimle acile gittik kan testine pislik doktor kan testi yaomıyıruz polinikliğe git dedi 4 kez yaptırdım daha burda bu saatte dedim acil durum olmayınca şuan yapamıyoruz artık dedi hayvanlar baştan salıyolar agresifim uğraşmak istemedim olay büyücek yoksa eşimde çok agresiftir başımıza iş alcaz.olan bize olur.doktorlar melek.gelirken miratech aldım negatif görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…