Sabahı bekle yinede canım test boşa gitmesin net olsun
Hadi güzel haberler wer inş..Canım dün gece döndük tatilden vallabu sıcakta dışarı çıkamıcam zaten ateşlenmem oluyor hastaneler uzak akşam eşimle acile gitcez kan testine 1 saate çıkyor sonuç intten bakarım sonucada☺
Hadi güzel haberler wer inş..
Haklısın canım teşekkürler sabredemiyorum ondan dolayı sordum
Belirtilerin neydi Can'ım senin
Hiçbir belirtim yokdu.. Göğüs hassastı sadece..Belirtilerin neydi Can'ım senin
Merhaba göğüsleriniz ne Zaman hassaslaşmaya başladı. Benim bat 6 ama 9-10 günüdür hassaslığım bar geceleri daha ziyade ağrı oluyor başka bir belirtim de yok..Hiçbir belirtim yokdu.. Göğüs hassastı sadece..
Adet tarihine yakın zamana gelince oldu cnm.. 4-5 gün önceden diyimMerhaba göğüsleriniz ne Zaman hassaslaşmaya başladı. Benim bat 6 ama 9-10 günüdür hassaslığım bar geceleri daha ziyade ağrı oluyor başka bir belirtim de yok..
Hım bende de var göğüs hassaslığı 8-9 gün evvelden başladı. Bat6 beklemedeyim inşallah bende sizin kervana katılabilirim hayırlısı ile :)Adet tarihine yakın zamana gelince oldu cnm.. 4-5 gün önceden diyim
Sagol canim sizin de bayraminiz (gecmis) mubarek olsun (
Sonucum 204.33 çıktı. Çarşamba tekrar yaptırıcam sonra ultrason için gün verecek doktorum. Henüz çok yeni olduğu için göremeyiz dedi. Allah'ım isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin.Kızlar bende 1 saate kadar alaçam kan sonucumu. İdrar bayram da pozitif çıkmıştı. Tatil bitsin diye bekledik. Heyecan yaptım biraz. İnşallah sonuçlar iyi çıkar.
Gözün aydın canım düzenle yükselir İnşallahSonucum 204.33 çıktı. Çarşamba tekrar yaptırıcam sonra ultrason için gün verecek doktorum. Henüz çok yeni olduğu için göremeyiz dedi. Allah'ım isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin.
Ben daha regl olamadım ya 41. Günde bitti hala geln giden yok.Tatilden dün döndük akşam eşimle acile gittik kan testine pislik doktor kan testi yaomıyıruz polinikliğe git dedi 4 kez yaptırdım daha burda bu saatte dedim acil durum olmayınca şuan yapamıyoruz artık dedi hayvanlar baştan salıyolar agresifim uğraşmak istemedim olay büyücek yoksa eşimde çok agresiftir başımıza iş alcaz.olan bize olur.doktorlar melek.gelirken miratech aldım negatif görünüyorkızlar ben adet oldum 2 hafta önce rengi çok koyuydu ve çok akışkandı pıhtı atmadım hiç normalinde 7 8 gün sürer 5 gün sürdü. ve aşağı yukarı 6-7 gündür göğüs uçlarım çok hassas. bayramdı memleketti derken çok kafaya takmamaya çalıştım ama dokununca hemen şişiyo ve normal dururken bile batıyo. sadece uçları ama. bi de bugün sol kasığım batmaya başladı. ne oluyorum anlamadım. kafam da çok karıştı. bir garip hallerdeyimm