Sende kuruluk oluyormu Can'ım ilişki esnasındaWarsa tabii inşallah cnm
Yok cnm.. Biz oruçdu öyle çok olsun die yğraşmadık..Sende kuruluk oluyormu Can'ım ilişki esnasında
Hamilesin sen Can'ım hayırlı olsun net çıkmış şimdiden tebrik ederimYok cnm.. Biz oruçdu öyle çok olsun die yğraşmadık..
4 haftalık dedi daha çok yeni olduğu için bebeği görememiş.. Öyle dedi.. Korktum walla kese tmm ama bebek yok.. 2-3 hafta sonra tekrar gel dedi.. Bebeği görürüz o zaman dedi..Hamilesin sen Can'ım hayırlı olsun net çıkmış şimdiden tebrik ederim
Çok sevindim valla Can'ım4 haftalık dedi daha çok yeni olduğu için bebeği görememiş.. Öyle dedi.. Korktum walla kese tmm ama bebek yok.. 2-3 hafta sonra tekrar gel dedi.. Bebeği görürüz o zaman dedi..
İnşallahh cnm saolasın.. =))allahım hayırlısı ile kucagınıza almayı nasip eder insallah :)
Gözün aydın canım kan sonucunlada kesinleştir Saglıkla al kucağına İnşallahEki Görüntüle 1856936 Dün OGRENDİM Bugün KANDİLLER TAHLİLİ VERDİM Yarın BEKLİYORUM bakalim
Sonucunu bekliyorum ☺Kan tahlili yazicaktim:)
İnşallah cnm kıss sen nie doktora gitmiyosun.. Başka bişe wardır.. Sağlık önemli@06rey canım saglıkla al kucagına İnşallah daha çok erken zamanla görcen kendisinide kalbinide İnşallah
Canım dün gece döndük tatilden vallaİnşallah cnm kıss sen nie doktora gitmiyosun.. Başka bişe wardır.. Sağlık önemli
Kızlar nişey sorabilirmiyim hassas tesleri gün içinde yapsak olurmu yoksa illa sabahımı beklemeliyim