Temmuz ayı Anne adayları buradayız

Sy527 canim meyr_a ya katiliyorum. Kafamizdan atmistik en son hatirladigim kadariyla. Insallah Rabbim onumuzdeki birkac ay icerisinde hayirli kilmistir bebegini de cok bekletmeden gelir sana. Ben 3,5 YIL dir bekliyorum . Insallah sen alisma ama alisiyo insan. Ben gecen gun sadece iki saat uzuldum. Sonra teselliye gecti aklim fikrim. Rabbimize olan inancimizi yitirmeyelim bol bol dua edelim yeter. Unutmayin ki biz neyin hayir neyin ser oldugunu bilmeden anca isteriz. Boylesi hayirliymis demek ki hakkinda. Ben bazen diyorum dusuk ya da olu bebek durumlari olacagina o haberi hic almayim kaldiramam. Hayirlsii guzelim uzulme bos ver.
Aynen canım Allah ım evlat acısı göatermesin böylesşne üzülmek en hafifi çok şükür.. vakti zamanı gelir İnşallah Rabbim büyük.. geldimi senin kırmızı canım

Aynen canım Allah ım evlat acısı göatermesin böylesşne üzülmek en hafifi çok şükür.. vakti zamanı gelir İnşallah Rabbim büyük.. geldimi senin kırmızı canım
Geldi geldi canum. 1 gun erken geldi hatta 27sinde bekliyodum. 26 sinda geldi. Smdi diyorum da iyiki de olmamis bu ay. Memlekete gidicez bayrama, yolculugu var (12 saat) temizligi var cocuklari havada ziplatmasi var. Cok kisitlardim kendimi tat alamazdim. Bayramdan sonraya artik nasip olur insallah :)

Geldi geldi canum. 1 gun erken geldi hatta 27sinde bekliyodum. 26 sinda geldi. Smdi diyorum da iyiki de olmamis bu ay. Memlekete gidicez bayrama, yolculugu var (12 saat) temizligi var cocuklari havada ziplatmasi var. Cok kisitlardim kendimi tat alamazdim. Bayramdan sonraya artik nasip olur insallah :)
Aynen canım hayırlısı böylrymiş cidden:)

Kocaman bir tek çizgi.. Allah ım hayırlısıysa olsun dedim değilmiş demekki hayırlı olsa Kadir Gecesi hürmetine nasip ederdi bu yüzdenüzülmedim.. ne zaman hayırlısıysa o zaman nasip olurİnşallah..

Kocaman bir tek çizgi.. Allah ım hayırlısıysa olsun dedim değilmiş demekki hayırlı olsa Kadir Gecesi hürmetine nasip ederdi bu yüzdenüzülmedim.. ne zaman hayırlısıysa o zaman nasip olurİnşallah..
Bende dün oldum Can'ım :))))

Arkadaşlar ben 40 haftalık hamileyim bugün doktoruma gittim nstde sancı çıktı biraz sonra doktorum açılma varmı diye baktı 1 buçuk santim açılma var dedi yatış verdi ben kabul etmedim ne zaman olacağı belli degil bekleyemem hastanede dedim şimdi evdeyim ve kahverengi ve pembe iki renkte bi akintim geldi sizce ne yapmalıyım sancıyı beklemelimiyim yoksa hastaneye gitmeliyim

Arkadaşlar ben 40 haftalık hamileyim bugün doktoruma gittim nstde sancı çıktı biraz sonra doktorum açılma varmı diye baktı 1 buçuk santim açılma var dedi yatış verdi ben kabul etmedim ne zaman olacağı belli degil bekleyemem hastanede dedim şimdi evdeyim ve kahverengi ve pembe iki renkte bi akintim geldi sizce ne yapmalıyım sancıyı beklemelimiyim yoksa hastaneye gitmeliyim
Kuzum arkadaş doğru söylüyor keşke bilsekte yardımcı olsak :KK43: anne adayları topiği , anne topiği diil kusura bakma ama anne topiği var oraya sor bence yardımcı olurlar canım saglıkla al kucagına yavrunu

Bu ay çalışmalara devam eden arkadaşlarım hayırlı olsun :)))
Ben bıraktım oluruna kısmet ne zamansa o Zaman olsun

Hastaneye geldim inş wardır bebiş.. Lana bakmadan uşturasonda görürüz inş.. Dua edin canlar..

Testte çıktı demi senin ki canım
Ewt testi yapalı 1 hafta oldu işte.. Bayram girdi araya.. Bekleye bekleye sonunda pazartesi geldi çattı.. Şimdide doktor bekliyorum.. Oyyy oyyy ömrümm beklemekle geçiyo.. Enteresan olan hiç bir belirtim yok.. Göğüs hassas başka yok.. Ondan birazda endişem.. Acaba war mı yok mu

Ewt testi yapalı 1 hafta oldu işte.. Bayram girdi araya.. Bekleye bekleye sonunda pazartesi geldi çattı.. Şimdide doktor bekliyorum.. Oyyy oyyy ömrümm beklemekle geçiyo.. Enteresan olan hiç bir belirtim yok.. Göğüs hassas başka yok.. Ondan birazda endişem.. Acaba war mı yok mu
Belirtin yoksa hamilesindir belirti olunca genelde olumsuz çıkıyor :) hayırlı olsun öncelikle sana bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Warsa tabii inşallah cnm
Tam net çıktıysa vardır silikse bişey diyemem bende yaşadım :) herşeyi yaşadım gebeliğe dair şu 4 ay içinde ki vazgeçtim sonunda zaten kafaya takınca olmuyor bide rabbim ne Zaman uygun görürse diyorum.

X