Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
transfer öncesi azalt canim transfer sonrasıda mümkün mertebe içmemekte çalış bazı doktorlar günde 1 fincan içebilirsin diyor ama elinden geliyo içmemekte calis
olmazmi hemde cok ama korkuda var ya yine olmazsa diye ben bide baska sehirden gidiyorum ankaraya bugn gece yada yarin sabah yola cikacagim henuz transfer saatim belli degil bugn arayip bildirecekler
olmazmi hemde cok ama korkuda var ya yine olmazsa diye ben bide baska sehirden gidiyorum ankaraya bugn gece yada yarin sabah yola cikacagim henuz transfer saatim belli degil bugn arayip bildirecekler
Merhabalar arkadaşlar. Ben 6 Temmuzda 5. gün embriyosu tek transfer oldum. Bugün transfer günü dahil 4. günüm. Yapanlar ya da yapmayı düşünenler en erken ne zaman test yaptırmayı düşünüyorsunuz? 8. gün kan testi yaptırsam belli olur mu sonucu? Bir sonrakini de perşembe yaptırmam lazım.
Selam kızlar 4 temmuzda transfer oldum cmrt pazar ve pazartesi dinlendim salı iş başı yaptım bugün transferim 6 günü hiç bişey hissetmiyorum bedenen ve ruhen transfer çok kolaydı 2 dk bile sürmedi tek tavsiyem cidden tuvalete sıkışık olun ben 1,5 saat bekledim mesanemin dolu olması için ömrümde içmediğim kadar su içtim ki tüp mideliyim çok zorlandım bakalım ayın 16 test günüm inşallah güzel haberler alırım
Merhabalar arkadaşlar. Ben 6 Temmuzda 5. gün embriyosu tek transfer oldum. Bugün transfer günü dahil 4. günüm. Yapanlar ya da yapmayı düşünenler en erken ne zaman test yaptırmayı düşünüyorsunuz? 8. gün kan testi yaptırsam belli olur mu sonucu? Bir sonrakini de perşembe yaptırmam lazım.