• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar transfer öncesindeki süreçte kahve ya da çay tüketmemeye dikkat ediyor musunuz? Yoksa transfer sonrası mı önemli?

Arkadaşlar transfer öncesindeki süreçte kahve ya da çay tüketmemeye dikkat ediyor musunuz? Yoksa transfer sonrası mı önemli?
Doktorum günde bi fincanı geçmeyecek şekilde icebilirsin dedi ama ben transferden üç gün önce kahve içmeyi bıraktım kahve müptelası olarak çok zorlansamda 😏cayida çok açık şekilde günde bi bardak içiyorum

Aldığım habere göre Sultanhsyn Sultanhsyn ikinci çizgiyi görmüş darısı diğerlerin başına inşallah :nazar: kuzum çok sevindim 😍
Kızlar daha çok yeni ilk dakika negatif çıktı çünkü günüm.degil.henuz iki temmuz da transfer olmuştum. Bn bile daha inanmadım😂😂 biri beni cimdiklesin

kan sulandirici igne yaparken benim gibi aglayan varmi cok canım yaniyor ve hep morariyor bi türlü elim alismiyor bu kacinci tedavim ama hep ayni 😞🤦🏻‍♀️

kan sulandirici igne yaparken benim gibi aglayan varmi cok canım yaniyor ve hep morariyor bi türlü elim alismiyor bu kacinci tedavim ama hep ayni 😞🤦🏻‍♀️
evet ne yazık ki çok yakıcı..
benim de karnım mosmor oldu..bu 2. tüp bebeğim benim de senin kaçıncı gün transfer oldu mu

Her şekilde dikkat etmelisin doktorum demişti günde iki bardak çay bir bardak kahveyi geçmeyecek ben kahve hastası biri olarak tamamen çıkardım
Doktorum günde bi fincanı geçmeyecek şekilde icebilirsin dedi ama ben transferden üç gün önce kahve içmeyi bıraktım kahve müptelası olarak çok zorlansamda 😏cayida çok açık şekilde günde bi bardak içiyorum
Doktorlar her ne kadar az da olsa içebilirsin dese de insan yine de tedirgin oluyor, içmemek en doğrusu sanırım.

Back