- 16 Haziran 2015
- 618
- 279
- 103
bana bi teneke şişede ilaç verdiler onu içtim canım sizde de mi öyle oldu. bugün yaptırdım bakalım sonuç nasıl çıkacak Allahın izniyle sonuç iyi çıkar inşallah.
benim kuzum 887 grm olmuşDoktora giden kızlar bebekleriniz kac gr olmus benim randevuma daha 5 gün var cok merak ediyorum bebişimi
Bu besigin olculeri ne kadar? Bnde buyuyen besik almayi dusunuyorum baya arastirdim. Kullanisli olmasi icin eni 80 cm olmaliymis
Bu besigin olculeri ne kadar? Bnde buyuyen besik almayi dusunuyorum baya arastirdim. Kullanisli olmasi icin eni 80 cm olmaliymis
Ben hala yalnızca vitamin ve kan hapı kullanıyorum magnezyum vermedi.Burada çok kişinin kullandığını gördüm acaba unuttu mu gerek mi görmedi diye düşünmüyor değilim şuan :) 2 mayısta randevum var sormam lazım bunuKizlar dün gittim doktora bel agrimi sordum sorun degil herkeste olur dedi. Magnezyuma devam dedi. Mideicin gavuskon verdi. Ama asıl sorununuz suyum az cikti. En az yuzde 50 lmasi gereken su miktarı 34 cikti ;/ 2 litreyi zor bitiriyidum 4 lt bitirecen birde kan sulandirmak icin coraspirin verdi gun 1 tane. Isi birak tuvalet sikistiricak bu kadar su dedi. Ama bırakamam simdilik yarim gün devam edecem. Benden önceki hamile bayaninda suyu cok fazlaymis ilacla azaltacaklar. Suyu dengeli olursa erken doğum olmaz hareketleri daha cok hissedersin dedi
37. Haftayi görmemiz lazim dedi. Iste kisaca hikayemiz bu belki bi faydamiz olmustur
Hmm iyimis o zaman. Biz burda sadece besik sorduk 1500 lira civari hep fiyatlarEni 98 cm canım uzunlugu 1.86 büyük bayagı
Bacaklarinda belinde kasilma batma yoksa vermeyebilirBen hala yalnızca vitamin ve kan hapı kullanıyorum magnezyum vermedi.Burada çok kişinin kullandığını gördüm acaba unuttu mu gerek mi görmedi diye düşünmüyor değilim şuan :) 2 mayısta randevum var sormam lazım bunu
Normalde magnezyum verilmiyor zaten diye biliyorum doğumu da geciktiriyor. Fakat eksik olduğu zaman dayanılmaz kramp ağrısı oluyor ben kramplardan bahsedince verdi doktorBen hala yalnızca vitamin ve kan hapı kullanıyorum magnezyum vermedi.Burada çok kişinin kullandığını gördüm acaba unuttu mu gerek mi görmedi diye düşünmüyor değilim şuan :) 2 mayısta randevum var sormam lazım bunu
Ben varis problemi olan biriyim ama baş edebilmek derken bu konuya birşey söyleyemeyeceğim. Ama eğer varisiniz varsa aspirin i ihmal etmeyin ve bol bol limon yeyin cunki varis den daha zor olan birşey var o da varisli damarın tıkanması şu an sadece bunu önlemek için kan sulandırıcı iğne vuruyorum yürüyüş yapmak çok faydalı bunu biliyorumKizlar varis problemi olan ve basedebilen varmi?
Limonun iyi geldigini duymamistim birde onu deneyim bakalımBen varis problemi olan biriyim ama baş edebilmek derken bu konuya birşey söyleyemeyeceğim. Ama eğer varisiniz varsa aspirin i ihmal etmeyin ve bol bol limon yeyin cunki varis den daha zor olan birşey var o da varisli damarın tıkanması şu an sadece bunu önlemek için kan sulandırıcı iğne vuruyorum yürüyüş yapmak çok faydalı bunu biliyorum
Gavisgon yazdi doktor mide yanmadi icin. Biçok hamile memnun ama brnim midem yanmam yok icmiyorum o yuzden. Ama kasik agrim cok fazla. Bebegimim kafasi yukarda ayaklar popo asagida baskimi yapio acabakızlaaaarrr miğdemde sanki ateşler yanıyo çok ağrıyo önceden süt iyi geliyodu artık oda ıyı gelmıyo vardı miğde yanması yaşayan
Benım bebeğimde ters suan kasık agrısı ondan oluyo bence haftasonu az bişey iş yapım gece uyuyamıyorum agrılarımdan yastık koy bacaklarının arasına yan yat kucuk bı yastıkta karnının altına koy kasık agrısına da iyi geliyo. Buarada tes olursa sezeryan doğurcaz ne dusunuyosun bu konudaGavisgon yazdi doktor mide yanmadi icin. Biçok hamile memnun ama brnim midem yanmam yok icmiyorum o yuzden. Ama kasik agrim cok fazla. Bebegimim kafasi yukarda ayaklar popo asagida baskimi yapio acaba
buarada ben hıc dogru duzgun ılac kullanmıyorum ya miğdem cok bulanıyo yutamıyorum hamıleleıgımden berı hıcbı ılacı duzgun kullanmadım surubuda ıcemem kesınGavisgon yazdi doktor mide yanmadi icin. Biçok hamile memnun ama brnim midem yanmam yok icmiyorum o yuzden. Ama kasik agrim cok fazla. Bebegimim kafasi yukarda ayaklar popo asagida baskimi yapio acaba
Benım bebeğimde ters suan kasık agrısı ondan oluyo bence haftasonu az bişey iş yapım gece uyuyamıyorum agrılarımdan yastık koy bacaklarının arasına yan yat kucuk bı yastıkta karnının altına koy kasık agrısına da iyi geliyo. Buarada tes olursa sezeryan doğurcaz ne dusunuyosun bu konuda
Bebek kaçıncı haftada dönmeye başlıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?