• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz anneleri

Günaydın hamiş anneler :) Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Bende de şeker çıktı dikkat ediyorum şimdi. yoksa insüline başlicaz :(

Günaydın hamiş anneler :) Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Bende de şeker çıktı dikkat ediyorum şimdi. yoksa insüline başlicaz :KK43:

günaydın 100lük yaptırdın mı sen diyet mi verdi doktor ben yaptırdım dikkat et dedi 2. saatte sınırdan bi eksik çıktı

kızlaaaarrr miğdemde sanki ateşler yanıyo çok ağrıyo önceden süt iyi geliyodu artık oda ıyı gelmıyo vardı miğde yanması yaşayan :KK43:
Benim yatinca asit geliyo ve ilac almazsam yaniyo sabah ac lansor aliyorum aksamda sıkıntim olursa gaviscon iciyorum.

günaydın 100lük yaptırdın mı sen diyet mi verdi doktor ben yaptırdım dikkat et dedi 2. saatte sınırdan bi eksik çıktı

YOK CANIM ben hiç yükleme yaptırmadım. açlık ve tokluk bakıyorum. İyiki yükleme yapmamışım zaten yüksek, tavan yapardı. şimdi dikkat ediyorum düştü biraz. her gün aç tok ölçüyorum.

YOK CANIM ben hiç yükleme yaptırmadım. açlık ve tokluk bakıyorum. İyiki yükleme yapmamışım zaten yüksek, tavan yapardı. şimdi dikkat ediyorum düştü biraz. her gün aç tok ölçüyorum.
ayy keşke bende yaptırmadaydım zaten şeker hastalığına cok meyilliyim annemde halamda seker hastalıgı var. Şeker yuklemesının ertesı gunu ayaklarım bıleklerım elım yuzum bı şişti varya anlatamam ayaklarımın ustune basamadım. Sonrada butun duzenım bozuldu sureklı bı yemeklerden sorna ayaklarımda yanma halsızlık baş ağrısı oldu. Ben 50lik yaptırdım 150 cıktı doktor yuksek bıde 75lık yaptır dıyoo cok kararsızım ya :( :( yapırsam mı sizce kızlar ??? şeker yuksek olunca bebekte ödem oluyomuş erken dogum oluyo mus :(

ayy keşke bende yaptırmadaydım zaten şeker hastalığına cok meyilliyim annemde halamda seker hastalıgı var. Şeker yuklemesının ertesı gunu ayaklarım bıleklerım elım yuzum bı şişti varya anlatamam ayaklarımın ustune basamadım. Sonrada butun duzenım bozuldu sureklı bı yemeklerden sorna ayaklarımda yanma halsızlık baş ağrısı oldu. Ben 50lik yaptırdım 150 cıktı doktor yuksek bıde 75lık yaptır dıyoo cok kararsızım ya :KK43: :KK43: yapırsam mı sizce kızlar ??? şeker yuksek olunca bebekte ödem oluyomuş erken dogum oluyo mus :KK43:
canım doktorlar daha iyi bilir ama ben olsam yaptırmazdım. yediklerine içtiklerine dikkat et bol su iç, tam buğdaylı ekmek tüket, pilav makarna filan yeme çorba iç meyve sebze ye eğer canın bişey çekiyorsa nefsini köreltmek için biraz tadına bak derim.. çikolata tatlı türü şeylerden uzak dur, yumurta peynir kahvaltılarda yiyebilirsin canm zaten2. yüklemeyi yaptırsan da yüksek çıkarsa diyet vericekler sana sıkıntı yapma stres ve moralsizlik de şekeri etkiliyor...

kızlarr bebekleriniz hareket ettiği zaman biraz kasıklara ve vajinaya vuruyor mu ?? birde akıntılarınız nasıl? kasıklara vurunca akıntım geliyor normal midir bilen var mı sizlede nasıll??.........

kızlarr bebekleriniz hareket ettiği zaman biraz kasıklara ve vajinaya vuruyor mu ?? birde akıntılarınız nasıl? kasıklara vurunca akıntım geliyor normal midir bilen var mı sizlede nasıll??.........
Bende aynen bu durumdayim gece yatarken iki bacagimin arasina yastik koyuyom anca sabaha karsi atiom yastigi.. dinlenince yukarimi cikio acaba. Bazen sabahlarida kasikta baski oluyo

benım kızımında tekmeleri kasığıma doğru artık.. akıntım normalde de vardı ama bu aylardan sonra artış oluyormus:(

ayy keşke bende yaptırmadaydım zaten şeker hastalığına cok meyilliyim annemde halamda seker hastalıgı var. Şeker yuklemesının ertesı gunu ayaklarım bıleklerım elım yuzum bı şişti varya anlatamam ayaklarımın ustune basamadım. Sonrada butun duzenım bozuldu sureklı bı yemeklerden sorna ayaklarımda yanma halsızlık baş ağrısı oldu. Ben 50lik yaptırdım 150 cıktı doktor yuksek bıde 75lık yaptır dıyoo cok kararsızım ya :KK43: :KK43: yapırsam mı sizce kızlar ??? şeker yuksek olunca bebekte ödem oluyomuş erken dogum oluyo mus :KK43:

günaydın bendede 50likte 171 çıkmıştı yüzlük yaptırdım sadece dikkat et dedi doktor ikinci saat sınırda çıktı diğerleri normal diyet felan vermedi hamur işi tatlılar yasak meyve yedikten sonrada süt iç meyvedede şeker var çünkü bi de tarçın sıcak suyun içine at demle iç oda şekeri düzenlio:)

Bende aynen bu durumdayim gece yatarken iki bacagimin arasina yastik koyuyom anca sabaha karsi atiom yastigi.. dinlenince yukarimi cikio acaba. Bazen sabahlarida kasikta baski oluyo
Evet canim galiba dinlenince yukari cikiyo gibi. Bende yorulunca bacaklarimi yukarda tutmak icin yastik koyuyorum. Calistigim icin gun icinde yoruluyorum akinti olunca korkutuyo beni. Allahin izniyle saglikla kucagimiza alalim da baska bisey istemiyor insan..

Yükleme yaptırma dikkat et canım. bak ben akşam 1 kase komposto yedim diye şeker yibne yüksek çıktı. dikkat et. arkadaşın dediği gibi. kepekli ekmek ye bol domates salatalık. pirinç şeker çukolata uzak dur. bol su iç. dikkat et geçer inş.

Yükleme yaptırma dikkat et canım. bak ben akşam 1 kase komposto yedim diye şeker yibne yüksek çıktı. dikkat et. arkadaşın dediği gibi. kepekli ekmek ye bol domates salatalık. pirinç şeker çukolata uzak dur. bol su iç. dikkat et geçer inş.
ay normalde tatlı ben hiç sevmem ciddi anlamda hiç yemem ama ıkı aydırrr ayyyy o nutella kavanozunu bıtıresım var haytımda magnumu 3 yada 4 kez yemısımdır hamılelıgım boyunca 30 40 tane yemısımdır. Napcam ben böyle ya :( zaten kusmaktan aylarca bısey yıyemedım sımdı yıyorum seker cıktı anasını satım :(

ay normalde tatlı ben hiç sevmem ciddi anlamda hiç yemem ama ıkı aydırrr ayyyy o nutella kavanozunu bıtıresım var haytımda magnumu 3 yada 4 kez yemısımdır hamılelıgım boyunca 30 40 tane yemısımdır. Napcam ben böyle ya :KK43: zaten kusmaktan aylarca bısey yıyemedım sımdı yıyorum seker cıktı anasını satım :KK43:
Dondurma neysede Nutellaya dikkat et derim. Magnumun küçük boylarindan aliyorum tatli krizini geçiştiriyorum; )

Merhaba arkadaşlar,
Benim doktorum ilk bebeğim çok iri doğduğu için şeker yüklemeye hiç gerek yok sen diyet yap dedi ama diyeti nasıl yapacağımı söylemedi. Sadece protein ağırlıklı beslen şekeri ve karbonhidratı kıs dedi. Ama böyle farazi konuşunca ben düzenimde bir değişiklik yapamadım. Şuana kadar 9 kilo aldım. Normal mi sizce? İlk gebeliğimde çok kilo aldığım için karşılaştıramıyorum. Bir de mümkünse aranızda diyet listesi alan varsa genel hatlarıyla paylaşabilir mi? En azından örnek olsun bana.

Limonun iyi geldigini duymamistim birde onu deneyim bakalım
Canım limon varis e veya oluşumuna etki edermi bilmiyorum ama kan sulandırıcı etki yaptığı için damar tıkanmasını engeller yani damar tıkanıklığı yüzünden ben üç hafta ayağa kalkamadım üstüne üç aylık bebeğimi kaybettim şimdi nette de yazıyor damar tıkanıklığı öncelikle hamilelerde hormon artışı ile görülebilir diyor ikincisi varisi olanlarda görülebilir diyor üçüncüsü pıhtılaşma sorunu yaşanmış kişilerde olabilir diyor dördüncüsü herhangi bir sebeple vücuduna hormon alanlarda görülebilir diyor ki bende yeni hasimato çıktı onun için hormon daa alıyorum yani tıbben aspirin ve clexane i kan sulandırman için veriyorlar pıhtı oluşup damar tıkanıklığı yaşama diye ama limon da bitkisel olarak iyi bir kan sulandırıcı diye biliyorum.

Merhaba arkadaşlar,
Benim doktorum ilk bebeğim çok iri doğduğu için şeker yüklemeye hiç gerek yok sen diyet yap dedi ama diyeti nasıl yapacağımı söylemedi. Sadece protein ağırlıklı beslen şekeri ve karbonhidratı kıs dedi. Ama böyle farazi konuşunca ben düzenimde bir değişiklik yapamadım. Şuana kadar 9 kilo aldım. Normal mi sizce? İlk gebeliğimde çok kilo aldığım için karşılaştıramıyorum. Bir de mümkünse aranızda diyet listesi alan varsa genel hatlarıyla paylaşabilir mi? En azından örnek olsun bana.

Canım pasta yemiyorum. reçel bal cukolata prinç. beyaz ekmek kızartma asla yemiyorum. şekerli meyve yemiyorum.
yediğim kepek ekmeği süt yumurta yoğurt bol domates salatalık erik ekşi elma ceviz çerez. tuzlu şeyler. kabuklu salatalık düşürüyor şekeri. Bol salata yicen. balık çorba. bulgur plavı. sebze. et ama kızartma değil. böyle kimse demedi ben kendimce yapıyorum. herkes kendinin doktoru valla. doktora kalsa insilün kullancaktım. kafana takma herşey geçici inş.

Back