Resimler cok net çıkmamış ama sanki erkek gibi geldi bana; )Buda diğer hali
bende kontrole gittiğimde doktoruma söyleyeyim..Bnde de oluyodu. Doktor magnezyum kalsiyum verdi. Simdilerde biraz duzeldi. Doktoruna soyle bnce
Bence erkekBuda diğer hali
ben hiç kilo almadım ya 2 kılo verdım kusmaktan bısey yıyememıstım hıc şimdi soymuyorum bu hafta kontrolum var bakalım kılo aldımmı :)kaç kilo aldınız bayanlar? 21 hafta itibariyle 5 aldım ben
banada erkek gibi geldi :)Buda diğer hali
Herkese öyle gelio ama dr lar farklı söylüouor...banada erkek gibi geldi :)
etkiliyor canım ben geçen hafta ev taşıdım çok yoruldum bebeğimin hiç hareketlerini hissetmeyınce doktora gttık doktor gayet ıyı uyuyor dedı sen yorgunsan bebeğinde yorgun, mutluysan bebeğinde mutlu üzgünsen bebeğinde üzgün dedi yani biz ne hissediyorsak bebeğimizde onu hissediyor20 haftadayımm bilen var mı? aklıma takıldı. stres bebeği etkiler mi? bu sıra ağlıyorum bugün çok ağladım lütfeen cevapp
kız mı ben ultrasonda görünce benimkinin erkek olduğunu hemen anladım ama bunda çok anlayamadım.Kızlar sizce cinsiyeti burda bellimi
Kız ya da erkek yarın belli olacak canımkız mı ben ultrasonda görünce benimkinin erkek olduğunu hemen anladım ama bunda çok anlayamadım.
Burda Erkek dedilerkız mı ben ultrasonda görünce benimkinin erkek olduğunu hemen anladım ama bunda çok anlayamadım.
canm dün sabaha kadar uyuyamadım ağlamaktan sinirden stresten. sonra korkmaya başladım bebeği etkiler mi diyeetkiliyor canım ben geçen hafta ev taşıdım çok yoruldum bebeğimin hiç hareketlerini hissetmeyınce doktora gttık doktor gayet ıyı uyuyor dedı sen yorgunsan bebeğinde yorgun, mutluysan bebeğinde mutlu üzgünsen bebeğinde üzgün dedi yani biz ne hissediyorsak bebeğimizde onu hissediyorcanını çok sıkmamaya çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?