- 15 Ekim 2012
- 346
- 229
- 53
bende doktorun önerdiği lierac phytolastil jel, vazelin, kakao yağı,bio oil allah ne verdiyse artıkKızlar hem kilo hem karnımız büyüdüğü için çatlaklar oluşacaktır.Bunlar için ne kullanmalıyız ve ne zaman başlamalıyız ?
Ayni seyi ben soracaktım benimde sag bacagim agriyor adim attirmiyor. Topal gibi yürüyorum bazen. Magnezyum verdi doktor ama pekfaydasi yok gibi geliyorKızlar biraz yorulunca sol kalçam batıyo benım sol ayagımın ustune basamıyorum sızdede oluyomu ya
evet oluyor malesef . süt içmeye falan çalışıyorum.Kızlar biraz yorulunca sol kalçam batıyo benım sol ayagımın ustune basamıyorum sızdede oluyomu ya
ayyy ben sütten nefret ederdim. Şimdi alıştım 1 aydır her aksam bı bardak ballı sut ıcıyorum mıgde yanmalarıma cok ıyı gelıyo valla :) sabah bulantılarım hala var benım yaevet oluyor malesef . süt içmeye falan çalışıyorum.
benim de bacak aramda eklem yerlerimde oturup kalkarken ağrı oluyo bazen zor yürüyorum.Kızlar biraz yorulunca sol kalçam batıyo benım sol ayagımın ustune basamıyorum sızdede oluyomu ya
benim arkadaşımın son ayına kadar oldu o kadar kalsiyum magnezyumdemir kullanmasına rağmen.Kızlar biraz yorulunca sol kalçam batıyo benım sol ayagımın ustune basamıyorum sızdede oluyomu ya
bende 20. haftadayım 5 kilo aldımkaç kilo aldınız bayanlar? 21 hafta itibariyle 5 aldım ben
Canım hiç karşılaşmadım bilemedim doğrusu..Allah şifanı versin inşallah bol dua et
Bnce baska bi disciye daha gorun. Tedavi etmeseler bile agriyi azaltacak biseyler vermesi lazim. Sensodyn dis macunu kullaniyorum bn. Dis agrilarina iyi geliyor.Kızlar nasılsınız ? Benim moralim cok bozuk 2 gündür dişim agrıyo dişçiye gittim doktorumdan onay alıp,fakat diş hekimi kanal tedavisi gerekiyor dedi ve hic bir işlem yapmadı yani ben 21 haftalık hamileyim bu dönemde diş için her türlü uygulama yapılıyor diye biliyorum bana bir agrı kesici bile vermedi böyle bir sacmalık olabilir mi ? Parol aldı eşim onu kullanıcam cok agırırsa..Ve tabi ki başka dişçiye gidicem kanal tedavisi gerekiyorsa yaptırmayı düsünüyorum sonucta doguma daha cok varEşim hic bir sekilde istemiyo işlem yaptırmamı..Cok kafam karısık yardım edin kızlar ne yapmalıyım ?
Bnde de oluyodu. Doktor magnezyum kalsiyum verdi. Simdilerde biraz duzeldi. Doktoruna soyle bnceBen 22 haftadayim sol kalçam yorulunca benimde batıyor oturup yatmakta zorlanmaya başladım.
Bn hicbisey alnadim henuz. Ilk olarak deterjan filan almak istiyorum bnde :)Merhaba Kızlar
alış veriş yaptınızmı hiç :) Biz dün bez aldık deterjan aldık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?