ben nisan-mayıs gibi almayı düşünüyorum herşeyiKızlar bebişler icin alışverişe başladınız mı ? Ben 1 parca esya bile almadım insallah mart ayının sonuna dogru alısveris yapmak istiyorum ? Siz neler aldınız yada ne Zaman alısverise baslıycaksınız ?
Aynen bu hafta kesin öğrencem inşallah...senin ilk bebeğinmi
ben nisan-mayıs gibi almayı düşünüyorum herşeyi
neden şeker yüklemesi düşünmüyorsunuz?
anladım canım. mantıklı bu. bende doktora sorayım bi bakalım.Canım ben aşı yaptırmaya gittigimde hemşire bana açlık ve tokluk şekerine baktırman yeterli zaten o yüksek cıkarsa mecbur yükleme yaptırıcaksın ama normal cıkarsa gerek yok zaten dedi
aynen bnde canm bu sıra çok acıkıyorum. geceleri uyanıyorum karnım kazınıyor normalde olsa yemem ama bebişim acıkır diye yiyorumm. Allahım bebeklerimize sağlık sıhhat güç versin yeter ki karnımız acıksın Rabbim bebeklerimizi korusun. ye canım kendini rahatsız etmeyecek şekilde atıştır. az ve sık aralıklarla :)bir de kızlar ben doymuyorumsanki midemde bi kara delik var herşey oraya gidiyor. hep açım. nolacak böyle
canm ben 20. haftaya girdim nerdeyse bnde de yok hiç bişey daha. biraz bişey hisseder gibi oluyorum ama tam emin olamıyorum. doktora sordum daha çok erken demişti. inşallah hareketlerini hissederiz hayırlısıyla..Benim nerdeyse 18 hafta bitecek kıpırdama falan hissetmiyorum normalmi acaba...sixler kaç haftalıkken hissettiniz... Baya hareket ediyorlarmı
:))))) canım bu ultrasyon nası bişeysen taa karnımızın içini gösterio düşün artık kiloyuda hesaplıo işte..dr normal diyosa normaldir heralde...son aylarda kilo alışı daha önemli sanki.../sağlıklı olsundakızlarr 18. haftadaki kontrolumde doktor kilosuna 200 gr demişti. internetten baktığıma göre az gibi geldi bana. sizin ne kadar kilosu??????. hem ultrason cihazında kilosu nasıl belli oluyor tahmini bir rakam mı yazılıyor acaba terazi değil sonuçta bu ultrason cihazı dimii
bir de kızlar ben doymuyorumsanki midemde bi kara delik var herşey oraya gidiyor. hep açım. nolacak böyle
Benim nerdeyse 18 hafta bitecek kıpırdama falan hissetmiyorum normalmi acaba...sixler kaç haftalıkken hissettiniz... Baya hareket ediyorlarmı
benim artık poziyon falan dinlemiyo. vuruyo canı isteyinceGun icinde hissetnezsem telas ediyorum aksam sirtustu yatmamı hic sevmiyo hemen tepiyor. Tepsin die sirtustu yatiom tepince rahatlıyorum. Anliyacaginiz biraz sikistiriyom kızımı akşamları)
Ben gündüzleri bebe yağı gece yatarken ise doktorumun verdigi coresatin kremi kullanıyorum insallah catlamaz :/Kızlar hem kilo hem karnımız büyüdüğü için çatlaklar oluşacaktır.Bunlar için ne kullanmalıyız ve ne zaman başlamalıyız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?