tatlım varsada anne karnında pek bişey yapamıyorlarmış bende adına üzüldüm ama inşallah geçerben detaylı ultrosona gırdım kızlar bebeğimin beyninde ıkı tane koroid plexsus kisti çıktı doktor korkcak bişi yok kaybolur ama başka bir gözün görmesinde fayda var dedi 27 sinde kayseride perinatoloji bölüme gidicez inşallah bebeğimde bi sorun yoktur
ben gördüm canım erkek çocuk gördüm ama kızım olucakKızlar bebeğinin rüyasında ne olacağını gören oluyormuş sizde rüya gördünüzmü hiç...
benide ağlatcak derecede ağrıyorMerhaba kızlar son günlerde oturup kalkarken yürürkenpopomda alt tarafımda üst bacak aralarımda çok ayrı oluyor. Bugün Dr kontrolünegittim biraz gezdim filan akşam çokkötü ağrı yaptı yine eve dönerken. Sizce neden oluyoçok yorumlamaya çalışıyorum ama dayakyemişim gibi yerimden kalkarken hareket ederken çok zorlanıyorum ağrıdan
iki doktora gösterdim 3.ye de gdıcez ıkısı de kaybolacağını söyledi inşallah hersey normale donecek Allahın izniyletatlım varsada anne karnında pek bişey yapamıyorlarmış bende adına üzüldüm ama inşallah geçer
tam tıbbi terimleri bilmediğimden bize değişik geliyor belki normaldir
bir başkasına da göster istersen canım
allahım yardımcın olsun canımiki doktora gösterdim 3.ye de gdıcez ıkısı de kaybolacağını söyledi inşallah hersey normale donecek Allahın izniyle
sıkıntı yoktur canım, moralini yüksek tut.iki doktora gösterdim 3.ye de gdıcez ıkısı de kaybolacağını söyledi inşallah hersey normale donecek Allahın izniyle
Bende erkek gördüm rüyamda bembeyazdi teni ama kizim olacak insallahben gördüm canım erkek çocuk gördüm ama kızım olucak
Kalsiyum ve magnezyum eksikliginden oluyo bu agrilar. Gecen kontrolde doktora bu sikayetlerimi soyleyince kalsiyum magnezyum demir yazdi. Simdi daha iyi hissediyorum.Merhaba kızlar son günlerde oturup kalkarken yürürkenpopomda alt tarafımda üst bacak aralarımda çok ayrı oluyor. Bugün Dr kontrolünegittim biraz gezdim filan akşam çokkötü ağrı yaptı yine eve dönerken. Sizce neden oluyoçok yorumlamaya çalışıyorum ama dayakyemişim gibi yerimden kalkarken hareket ederken çok zorlanıyorum ağrıdan
Magnezyumu hergun mü kullaniyorsun?Kalsiyum ve magnezyum eksikliginden oluyo bu agrilar. Gecen kontrolde doktora bu sikayetlerimi soyleyince kalsiyum magnezyum demir yazdi. Simdi daha iyi hissediyorum.
Beslenmene dikkat et. Ins gecer
Evet hergun kullaniyorum. Cunku son gunlerde agrilarim cok artmisti.Magnezyumu hergun mü kullaniyorsun?
Doktorum bisey demedi ama eczane agrin gelince yada haftada 1 kullansanda olur demisti. Bilemedim napacagimiEvet hergun kullaniyorum. Cunku son gunlerde agrilarim cok artmisti.
Bakalım bende yarın gidicem kaç kilo almışım söylerim pazartesi günüKızlar bugün kontrolum vardı. Ayrıntılı ultrosona da girdim. Herşey yolunda çok şükür. Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. 20 cm 314 gram. Bende +8 kilo ile aldım başımı gidiyorum. Sizler kaç kilo aldınız?
Sen benim kadar almadin sanırım :)Bakalım bende yarın gidicem kaç kilo almışım söylerim pazartesi günü
Kaç boy ve kilo ile hamile kaldın ?Sen benim kadar almadin sanırım :)
Çok da sorun değil aslında ama ben sonrasında da veremiyorum pek o yüzden tedirgin oluyorum. Hayırlısı artik yapacak bişey yok
Boyum 1.68 75 kiloyla hamile kaldım. Ilk hamileligimde de 63 kiloyla hamile kalmıştım 90 kiloyla doğum yaptım. Kıyaslamak istemiyorum aslında çünkü sonuç korkunç oluyor :))Kaç boy ve kilo ile hamile kaldın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?