Temmuz anneleri

Öğrendim prensesim geliyor insallahhhh ama yinede emin olmak yüzünü görmek istiyorum tırnaklara kadar bakıyorlar
renkli de bile belli oluyordu kaş yapısı göz yapısı babası burnu ben ...değil ki 3 boyutluda
eşime diyorum ki: benim elimde olsa ultransyonu eve alıp sürekli bakıcam bebişime

ben detaylı ultrosona gırdım kızlar bebeğimin beyninde ıkı tane koroid plexsus kisti çıktı doktor korkcak bişi yok kaybolur ama başka bir gözün görmesinde fayda var dedi 27 sinde kayseride perinatoloji bölüme gidicez inşallah bebeğimde bi sorun yoktur

Gönlünü ferah tut canım. Doktor tedbir amaçlı yonlendirmis bence. Önemli birşey olsa söylerdi mutlaka. Bizlere de haber verirsin sonucu

19 . haftadan sonra diye biliyorum
ayrıntılı ultrason kaçıncı haftada yapılıyor? acaba bende bir dahaki gittiğimde girermiyim ki 4 boyutluya?

genelde 18-23 hafta arası istiyor doktorlar. Ama 4D ultrason demek ayrıntılı ultrason demek değil, 4d boyutla alakalı hani şu sarı renkli görüntüler oluyor ya onlar genelde 3d ya da 4d oluyor. Benim doktorum cihazı 4d olduğu için ben 12.haftadan itibaren her gittiğimde 4d şeklinde bakılarak fotoğrafları verildi bana.

Ayrıntılı ultrason için bebeğim tüm kan akış durumlarına, damarlarına, iç organ ve kemik ölçümlerine bakılıyor. Bunun içinde 22+larda gideceğim.

bende sabırsızlanıyorum doktorum çok ta gerekli değil dedi ama bebişimi göreceğim...
bu hafta sonu renlıyle baktım yuzunu gordum canımın ...
onu göreceğim anı iple çekiyorum
rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip eylesin evlatlarımızı. insan ultrasonda görünce ilk önce bebeğim sağlıklı mı iyi mi diye bakıyor. kendini düşünmüyor bile. Allahım korusun bebeklerimizi. iyi olduğunu görünce derinn bir oh çekiyoruz. sonrasında da ultrason kağıdını elimizden bile atamıyoruz değil mi? birdahaki doktor randevu tarihini iple çekiyoruzz.. Allahıma emanet canlarımız kızlarr..

anladım canım doktorumuz bilgilendirir değil mi? herkes giriyor mu ayrıntılı ultrasona?

anladım canım doktorumuz bilgilendirir değil mi? herkes giriyor mu ayrıntılı ultrasona?

Bildiğim kadarı ile tüm doktorlar istiyor; bebek sağlıklı olsa dahi. Fiyatlar çok değişiyor iyi araştırın; benim hastahanem 450TL dedi ama başka bir yerde 250tl'ye buldum oraya yaptıracağım. Ayrıntılı ultrason genelde radyoloji bölümlerinde , perinatolog tarafından yapılıyor. Bahsettiğim gibi bebeğin tüm ölçümleri, ve damarlarına bakılıyor. Doktorunuz mutlaka haftası geldiğinde bilgilendirecektir sizi....

Canım doktorun rahatlatmış seni zaten kötü birşey olsa da söylerdi sana inan, benim yeğenimde böbrek damarlarında büyüme vardı; o gözükmüştü ama doğuma kadar normale döndü,; sen içini ferah tut

misam sende ankaradaydın galiba. ayrıntılı ultrason için bana batıkent medical parkta 250 dediler. bugun magnet tıpa gittim tandoğanda ordaki doktor 40 tlye yapıyoruz biz dedi. baya bi fark var emin olamadım bende güvenilirliğine

Evet canım Ankara'dayım bende. 40TL çok uygunmuş,ama bende emin olamadım şimdi acaba gidenlerden yorum falan var mı araştırayım nette biraz. Bende normalde medicanaya gidiyorum 450TL dediler. Servet Ünsal Tıp Merkezinde Ali İpek'i çok övmüşler 250tl dediler ama nakit, kart geçmiyormuş anlamadım. Ayrıca bebeğin 4d fotosunu ve cd sini de veriyormuş bir araştır istersen. Benimde martın ilk haftası gitmem lazım

evet canım onuda söyledi bugün magnet tıptaki doktor. ben ayrıntılı ultrasonu 3 boyutlu falan mı yapıyosunuz dedim. hayır normal ultrason dedi. öyle bi şey isterseniz Servet Ünsal tıp merkezinde var dedi. Medical parka da hiç sormadım 4d mi cd falan var mı diye. öyle değilse aynı parayla servet ünsala giderim daha iyi:)

Kızlar benim de 2 hafta sonra ayrıntılı ultrason randevum var dua edelim yavrularımızı saglıklıca kucagımıza alalım insallah :) benim hastanem 375 tl dedi baska hastane arayamam zaten baska hastaneler bu randevuyu hemen veremiyormus sanırım..Bakalım hayırlısı

Aynen zaten ayrıntılı ultrason için normal ultrason şeklinde bakılıyor, kendi doktorumda her kontrolde damarlarına, kalbine vs onları normal görüntüde ölçüyor. Sonra foto için 4d şeklinde kare yakalıyor. Gittiğimde sonuçta 22+ olacak yüzü vs iyi şekillenmiştir foto ve cd istiyorum. Servet Ünsal kendi sayfasında da koymuş zaten görüntüleri ordan bakabilirsin. Bir de aradım gelmeden 3-4 gün önce randevu almanız yeterli dedi.

bende oraya gidebilirim. zaten her halükar medical parktada 250 vercem. bari en iyisi olsun:)

Bende cinsiyeti için orda kesinleşir diye düşünüorum...dört boyutluda..şu ana kadar söylenenleri ciddiye almıyorum...sanırım orda gördüğümüz gibi doğduktan sonraki görüntüsü çok benziyormuş...çok heycanlı bir bekleyiş...

kızlar merhaba beninde aranıza alırmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…