Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar ben aksamlari pitir pitir bişeyler hissediyorum ya ) kelebek cirpintisi gibi cok guzel bisey ;;))
Evet banada öyle dediler ama özellikle akşam ezanindan sonra basliyo gece 12 ye kadar ara ara devam ediyor.Çok şanslısın canım bende hissetmek istiyorum ama doktorum 20. Haftada hissedebilirsin dedi bakalım artık :)
Dualarim seninle cnm bisiy olmaz Allah'in izniyle. Biraz yaramazlik yapiyo bebişinKızlar 5 gündür hastanelerdeyim Kan değerlerim çok düşük çıkmış sürekli kan serumları , iğneler , ilaçlar . Çok ağrım oluyo kasılmalarım falan . Dua edin bebeğime birşey olmasın
ya bende istiyorum bendeeeeeeee şimdi ayağa kalkıp zıplıcam bende istiyorum diye bende hissetmek istiyorum yaa :)Kizlar ben aksamlari pitir pitir bişeyler hissediyorum ya ) kelebek cirpintisi gibi cok guzel bisey ;;))
Günaydın hanımlar. Bize de kız geliyor hayırlısıyla inşallah :)
Kızlar 5 gündür hastanelerdeyim Kan değerlerim çok düşük çıkmış sürekli kan serumları , iğneler , ilaçlar . Çok ağrım oluyo kasılmalarım falan . Dua edin bebeğime birşey olmasın
Bişey olmaz korkma kuzenımde senın gıbı durmadan serum yedı kan ıcın sapasaglam bebişi gönlünü ferah tut :* :)Kızlar 5 gündür hastanelerdeyim Kan değerlerim çok düşük çıkmış sürekli kan serumları , iğneler , ilaçlar . Çok ağrım oluyo kasılmalarım falan . Dua edin bebeğime birşey olmasın
tansiyonum düşüktü , kasılmalarım oluyodu ve çok halsizdim baygınlık geçirdim öyle gittik hastaneyeNasil farkettiniz düşük oldugunu kasilmalar oldugu icinmi gitmistin doktora
Bişey olmaz korkma kuzenımde senın gıbı durmadan serum yedı kan ıcın sapasaglam bebişi gönlünü ferah tut :* :)
Geçimiş olsun canım. bi şey olmaz bebeğe korkma. sen kendine iyi bakmaya çalış.İnşallah ya
çok geçmiş olsun canım. Rabbim ikinizi de korusun. Dualarım seninle. Habersiz bırakmaKızlar 5 gündür hastanelerdeyim Kan değerlerim çok düşük çıkmış sürekli kan serumları , iğneler , ilaçlar . Çok ağrım oluyo kasılmalarım falan . Dua edin bebeğime birşey olmasın
;) olur elbet olur az daha sabirya bende istiyorum bendeeeeeeee şimdi ayağa kalkıp zıplıcam bende istiyorum diye bende hissetmek istiyorum yaa :)
benimde öyle oldu canım. aynısı hatta. şok olmuştumCinsiyeti değişen oldumu hiç bayanlar...bana dr 12 hafta 3 günlükken erkek demişti 16 haftalık şimdide kız dedi
erkek mi istiyosun canım:) bende ikna olamamıştım. o gün ayrı bi doktora gittim o da kız dedi. sonra 4 gün sonra kendi doktorum yine baktı o da yine kız dedi 4 boyutluya bende gircem ama kesin gibi geliyor artıkDört boyutluyu bekliyorum netleşmesi için...çünkü ikili taramada çok büyük halde görünüodu kendi dr unmun ekranında belli belirsiz geldi bana...