How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Temmuz anneleri

Kızlar 5 gündür hastanelerdeyim :( Kan değerlerim çok düşük çıkmış sürekli kan serumları , iğneler , ilaçlar . Çok ağrım oluyo kasılmalarım falan . Dua edin bebeğime birşey olmasın :(

Kızlar 5 gündür hastanelerdeyim :KK43: Kan değerlerim çok düşük çıkmış sürekli kan serumları , iğneler , ilaçlar . Çok ağrım oluyo kasılmalarım falan . Dua edin bebeğime birşey olmasın :KK43:
Dualarim seninle cnm bisiy olmaz Allah'in izniyle. Biraz yaramazlik yapiyo bebişin

Kızlar 5 gündür hastanelerdeyim :KK43: Kan değerlerim çok düşük çıkmış sürekli kan serumları , iğneler , ilaçlar . Çok ağrım oluyo kasılmalarım falan . Dua edin bebeğime birşey olmasın :KK43:
Bişey olmaz korkma kuzenımde senın gıbı durmadan serum yedı kan ıcın sapasaglam bebişi gönlünü ferah tut :* :)

Cinsiyeti değişen oldumu hiç bayanlar...bana dr 12 hafta 3 günlükken erkek demişti 16 haftalık şimdide kız dedi

Dört boyutluyu bekliyorum netleşmesi için...çünkü ikili taramada çok büyük halde görünüodu kendi dr unmun ekranında belli belirsiz geldi bana...

Dört boyutluyu bekliyorum netleşmesi için...çünkü ikili taramada çok büyük halde görünüodu kendi dr unmun ekranında belli belirsiz geldi bana...
erkek mi istiyosun canım:) bende ikna olamamıştım. o gün ayrı bi doktora gittim o da kız dedi. sonra 4 gün sonra kendi doktorum yine baktı o da yine kız dedi:D 4 boyutluya bende gircem ama kesin gibi geliyor artık

Back