Kızlar 5 gündür hastanelerdeyimKan değerlerim çok düşük çıkmış sürekli kan serumları , iğneler , ilaçlar . Çok ağrım oluyo kasılmalarım falan . Dua edin bebeğime birşey olmasın
çok geçmiş olsun canımtansiyonum düşüktü , kasılmalarım oluyodu ve çok halsizdim baygınlık geçirdim öyle gittik hastaneye
kızlar kasıklarında ağrı olan var mı? benm ağrı filan kalmadı ya hamile olduğunuzu nasıl hissediyosunuzz??????????
canım içimi rahatlattın bende hafif göbek çıktı biraz kilom var malum belli olmuyor daha. iki hafta öncesine kadar bnde de mide bulantıları vardı. geçti cok şükürr. Rabbim bebeklerimize sağlık sıhhat versin Allahım korusun. hareketlerini hissedene kadar paranoyak olcam ya geçen hafta gittim doktora 3 hafta sonraya randevu verdi. o zamana kadar nasıl dayancam bilmiyorum. eşim yakında ultrason cihazı alcak eve o dereceyim :))Canım sadece biraz göbeğim var öyle anlıyorum :) İnan 2 hafta sadece hafif bulantım oldu, kasık ağrılarım sadece çok fazla ayakta kalırsam oluyor. Onun haricinde hiçbir şikayetim yok, göğüs ağrılarım ya da hassasiyetim de yok , ama bebeğim gayet sağlıklı :) Şanslı kesimdensin sende :)
HAKLISIN. BAŞKA DOKTORADA GİT İSTERSENKız veya erkek istemek değilde iki farklı şey söyleyince emin olmak istio insan...%85 erkek diyip sonra kız demeleri şaşırtıo..yaşanmış olaylar çok duyduğumuz şeyler aslında
Hastaneden ciktin dimiTeşekkür ederim sağolun . Şimdilik bebeğimde bir risk yok çok şükür .
Hastaneden ciktin dimi
canım içimi rahatlattın bende hafif göbek çıktı biraz kilom var malum belli olmuyor daha. iki hafta öncesine kadar bnde de mide bulantıları vardı. geçti cok şükürr. Rabbim bebeklerimize sağlık sıhhat versin Allahım korusun. hareketlerini hissedene kadar paranoyak olcam ya geçen hafta gittim doktora 3 hafta sonraya randevu verdi. o zamana kadar nasıl dayancam bilmiyorum. eşim yakında ultrason cihazı alcak eve o dereceyim :))
Senin ilk bebeğinmi canım...cinsiyet olarak öğrenmedinmi hiç bişeyBende 4 boyutluyu merakla bekliom 2 haftamız var daha. Bugun aradim gelsem diye olmaz bekleyin dedi ya... napcaz bu sabırsızlıkla ; )
ayrıntılı ultrason kaçıncı haftada yapılıyor? acaba bende bir dahaki gittiğimde girermiyim ki 4 boyutluya?3 hafta yine iyimiş, benim 4 hafta sonra ayrıntılım var , kendi doktorum 6 hafta sonraya randevu verdi :)
bende çok sabırsızım canm ya Allahın izniyle sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize :)Bende 4 boyutluyu merakla bekliom 2 haftamız var daha. Bugun aradim gelsem diye olmaz bekleyin dedi ya... napcaz bu sabırsızlıkla ; )
19 . haftadan sonra diye biliyorumayrıntılı ultrason kaçıncı haftada yapılıyor? acaba bende bir dahaki gittiğimde girermiyim ki 4 boyutluya?
bende sabırsızlanıyorum doktorum çok ta gerekli değil dedi ama bebişimi göreceğim...Bende 4 boyutluyu merakla bekliom 2 haftamız var daha. Bugun aradim gelsem diye olmaz bekleyin dedi ya... napcaz bu sabırsızlıkla ; )
Öğrendim prensesim geliyor insallahhhh ama yinede emin olmak yüzünü görmek istiyorum tırnaklara kadar bakıyorlarSenin ilk bebeğinmi canım...cinsiyet olarak öğrenmedinmi hiç bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?