Temmuz anneleri

Çok geçmiş olsun canım. Bozma moralini geçer inşallah. dua ile kal

Kız veya erkek istemek değilde iki farklı şey söyleyince emin olmak istio insan...%85 erkek diyip sonra kız demeleri şaşırtıo..yaşanmış olaylar çok duyduğumuz şeyler aslında

kızlar kasıklarında ağrı olan var mı? benm ağrı filan kalmadı ya hamile olduğunuzu nasıl hissediyosunuzz??????????

kızlar kasıklarında ağrı olan var mı? benm ağrı filan kalmadı ya hamile olduğunuzu nasıl hissediyosunuzz??????????

Canım sadece biraz göbeğim var öyle anlıyorum :) İnan 2 hafta sadece hafif bulantım oldu, kasık ağrılarım sadece çok fazla ayakta kalırsam oluyor. Onun haricinde hiçbir şikayetim yok, göğüs ağrılarım ya da hassasiyetim de yok , ama bebeğim gayet sağlıklı :) Şanslı kesimdensin sende :)

canım içimi rahatlattın bende hafif göbek çıktı biraz kilom var malum belli olmuyor daha. iki hafta öncesine kadar bnde de mide bulantıları vardı. geçti cok şükürr. Rabbim bebeklerimize sağlık sıhhat versin Allahım korusun. hareketlerini hissedene kadar paranoyak olcam ya geçen hafta gittim doktora 3 hafta sonraya randevu verdi. o zamana kadar nasıl dayancam bilmiyorum. eşim yakında ultrason cihazı alcak eve o dereceyim :))

Bende 4 boyutluyu merakla bekliom 2 haftamız var daha. Bugun aradim gelsem diye olmaz bekleyin dedi ya... napcaz bu sabırsızlıkla ; )

3 hafta yine iyimiş, benim 4 hafta sonra ayrıntılım var , kendi doktorum 6 hafta sonraya randevu verdi :)

Bende 4 boyutluyu merakla bekliom 2 haftamız var daha. Bugun aradim gelsem diye olmaz bekleyin dedi ya... napcaz bu sabırsızlıkla ; )
bende sabırsızlanıyorum doktorum çok ta gerekli değil dedi ama bebişimi göreceğim...
bu hafta sonu renlıyle baktım yuzunu gordum canımın ...
onu göreceğim anı iple çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…