How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Temmuz anneleri

Ben sırtüstü yatıyorum en fazla sola dönüyorum. Sag tarafa hic yatamiyorum. Her aksam kasiklarimda batma hissediyordum gergin hissediyordum dün cok yumusakti hic batma olmadi hangisi normal acaba...
Birde dudaklarimda 3 ayri yerde uçuk cikti ucuk ilaci kullandim umarim sorun olmaz. Isyerim cook soguk ve stresli ve yorucu sanirim ondan çıktı. Yemek yapmakta da zorlaniyordum. K.validem gelince biraz rahatladim bir haftadir
İş yerin neden soğuk nerede çalışıyorsun

İyi Akşamlar kızlaaar,Cok sükür bebegimizin cinsiyetini öğrendik erkekmis :) Bu arada doktorum hareketlerini 19. Ve 20.haftada hissetmeye başlarsın dedi
Gözün aydın :)
Erkeklerde cogalmaya başladı. İlk gebeliginse 20 . haftayı bulur hissetmen. Sağ salim dogsun inş

kızlar ayrıntılı ultrason ile 4 boyutlu ultrason aynı şeymidir?

Ben aynı şey diye biliyorum canım bu arada bizim sigorta detaylı ultrasonu karşılamıyormus,ücreti 375 tl dediler medical parka gidiyorum sizin hastanede detaylı ultrason ücretleri nedir kızlar ?

Özele gidiyorum 200 tl dediler.dr um ünv hastanesine yönlendirdi ücretsiz yaptırmam için...sıra alıp orda yaptırcam....

Kızlar günaydın herkese :KK200: 2 gündür kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum vs ama canımı çok sıktı sizle paylaşmak istedim. Bir nevi terapi burası :anneadayı: Ben mi abartıyorum acaba, karar veremedim:110:

Şu benim geçen ay topiği işgal ettiğim görümcemler geldiler-gittiler. Neyse 4 gün kaldılar bir sıkıntı huzursuzluk vs olmadı şükür. Sorun şu ki; ben evleneli 2,5 yıl oldu ve şehir dışındayız biz ilk kez geldiler. Maddi durumları kötü değil ama gelirken ev hediyesi bişi getirmediler; sadece bana panduf (ev ayakkabısı) , bebek için de bir çift minik çorap, ve tek tulum getirmişler.( Marka vs yazmak istemiyorum ama sıradan daha doğrusu yanlış anlaşılmasın özenilmeden alınmış) Onlara ya da eşime hiçbirşey yansıtmadım ama inanın çok bozuldum çünkü kendisi HALA olacak ya hiç mi özenmedi ne bileyim, kardeşinin evine ilk kez geliyorsun terlik getiriyorsun. Ben ailemde hiç böyle birşey görmedim; 2,5 yıl boyunca her tatil,izin döneminde gittik onlara ve her gittiğimde o kadar özenerek hediyeler aldım ki, kızları var 15-16 yaşında ona her gittiğimde arkadaşlarının yanında farklı giyinsin diye hep istediği markalı şeyleri götürüyorum. Bu geldiklerinde bile onlar gelmelerine rağmen her birine hediye aldım, kızlarına söylemesi ayıp baya para vererek çok şık bir kazak aldım. Kız gidene kadar onla yattı onla kalktı inanın 3 günde ağzı yüzü kaydı kazağın çok üzüldüm değer verilmemesine.
Bir de tabi hamileliğimin hiç konusu açılmaması da ilginçti, sanki hamile değilim. Hiç sıkıntın var mı ne bileyim şöyle olur buna dikkat et bilmem ne hiçbirşey söylemediler. Onu geçtim isim düşündünüz mü diye bile sormadılar ya :KK43:

Sıkmayayım canımı diyorum ama aklıma geldikçe gerçekten kendimi salak gibi hissediyorum, ve karar aldım bir daha asla özenip birşey almayacağım ben de rastgele birşey alıp gideceğim, bakın hala almayacağım demiyorum ya :KK70:

Kızlarr sizde dr kontrolüne gidene kadar merak ediyormusunuz bebeğinizi...ben çok tedirgin oluyorum kalbi atıyomu yaşıyormu yada bi sorun varmı diye...birde hala yatarken yüz üstü yatıyorum sanırım ..nasıl alıştırcam yan yatmaya kendimi...
ah ahh canım aynen bende öyleyim haftada bir ultrasona giresim geliyor.acaba nasıldır iyi midir gelişiyor mu diye kafayı yiyorum resmen. bende de yüz üstü yatma alışkanlığı vardı son zamanlarda yapmıyorum. nasıl kurtulacağım bu vesveselerden..

AAAYYYYYYYYY kusmaktan canım cıktı ya benım. Allah'ım affetsin valla bıktım ya su saate kadar ınsan 6 kere kusarmı kendımden iğrendim artık ya ;( yok mu caresiiiiiii ilaç içemiyorum yardım edin ;( :( :( :(

Kızlar günaydın herkese :KK200: 2 gündür kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum vs ama canımı çok sıktı sizle paylaşmak istedim. Bir nevi terapi burası :anneadayı: Ben mi abartıyorum acaba, karar veremedim:110:

Şu benim geçen ay topiği işgal ettiğim görümcemler geldiler-gittiler. Neyse 4 gün kaldılar bir sıkıntı huzursuzluk vs olmadı şükür. Sorun şu ki; ben evleneli 2,5 yıl oldu ve şehir dışındayız biz ilk kez geldiler. Maddi durumları kötü değil ama gelirken ev hediyesi bişi getirmediler; sadece bana panduf (ev ayakkabısı) , bebek için de bir çift minik çorap, ve tek tulum getirmişler.( Marka vs yazmak istemiyorum ama sıradan daha doğrusu yanlış anlaşılmasın özenilmeden alınmış) Onlara ya da eşime hiçbirşey yansıtmadım ama inanın çok bozuldum çünkü kendisi HALA olacak ya hiç mi özenmedi ne bileyim, kardeşinin evine ilk kez geliyorsun terlik getiriyorsun. Ben ailemde hiç böyle birşey görmedim; 2,5 yıl boyunca her tatil,izin döneminde gittik onlara ve her gittiğimde o kadar özenerek hediyeler aldım ki, kızları var 15-16 yaşında ona her gittiğimde arkadaşlarının yanında farklı giyinsin diye hep istediği markalı şeyleri götürüyorum. Bu geldiklerinde bile onlar gelmelerine rağmen her birine hediye aldım, kızlarına söylemesi ayıp baya para vererek çok şık bir kazak aldım. Kız gidene kadar onla yattı onla kalktı inanın 3 günde ağzı yüzü kaydı kazağın çok üzüldüm değer verilmemesine.
Bir de tabi hamileliğimin hiç konusu açılmaması da ilginçti, sanki hamile değilim. Hiç sıkıntın var mı ne bileyim şöyle olur buna dikkat et bilmem ne hiçbirşey söylemediler. Onu geçtim isim düşündünüz mü diye bile sormadılar ya :KK43:

Sıkmayayım canımı diyorum ama aklıma geldikçe gerçekten kendimi salak gibi hissediyorum, ve karar aldım bir daha asla özenip birşey almayacağım ben de rastgele birşey alıp gideceğim, bakın hala almayacağım demiyorum ya :KK70:

Bosver canım sende oraya giderken bir daha bir şey almazsın olur biter

Kızıma hamileyken hiç midem bulanmamıştı...ama bu sefer ne yediğimden tat alıyorum nede severek bişey yiyorum...etten tavuktan köfteden nefret ettim

Benimde ogurneler devam edio cikaramiyom. Bugun hata ettim tavukburger yedim. Hazmedemiyom... Dogal beslenmeye gayret ediyordum yegenler sagolsun onlara ısmarlayayım derken canim istedi :/

Fazla deger vermişsin boşver az gelsinler az sorsunlar... sorunda az olur... ama sen bebek dogunca gör herbiseye karişılar uzakta olmaları iyi olmus

Back