Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
liste ile ilgilenen arkadaşlar benim kızımın adı ilke eylül olucak listeye yazarsanız sevinirim..şimdiden teşekkürler.
bende ikinci isim koysam mi die düsündüm .. hani ilerde secer begendigini kullanir die .. ama yük ten baska bise olmuyo bence .. kardesimin ismi melisa gizem.. gizem hic kullanilmiyo ama imzasinda nufus cütdaninda hep yaziyo .. hos deil bence ..
benim düsündügüm ikinci isim kaan .. yani efe kaan .. aslinda bi söylemede kullanilabilir ama bilmiorum iste :S
benim oglumun ismi kaan.koyduguma pişman degilim çok güzel istersen koy pişman olmazsın efede güzel:)kızımda ela olcak nasıl?
ela ismi cook güzell .. bu arada benim gelinimin ismide ela olucak :roflol: bi arkadasimla ayni haftalarda hamileyizde onun kizi olucak besik kerticez :roflol:
slm kızlar benim kızımın ismi de merve olacak büyük ihtimalle , eklermsiniz .. babamız i , ü , ğ , ş , ö içermesin yurt dışında zor oluyor diyor , 2 isim ve uzun isim de zor oluyor diyor .. kolay ve manası güzel bir isim olsun dedik şimdilik merve den başka seçeneğimiz yok.. zor iş walla şu isim koyması.. kafamçokkarıştı artık zamanı geldi ama ben kzıma hep mervem yavrum diye sesleniyom Şeniz
yok aslinda ben kizmadim esime yusuf koydugu icin ama ben istemiyordum yada istiodum degil babamin ismi var diye istemiyordum ama o annemler sevinsin diye koydu o da seviyor yusuf ismini esim ama annemlerin cok yardimi oldu bizlere bin kere razi olsun allahim onlardan yerimseniben
buraya gelmemiz icin turkiyeden falan yani vize isleri falan derken cok ugrasti annemler ve bizler
sagolsunlar allah basimizdan eksik etmesin ne annemleri ne esimi
ne de onun ailesini
ama evet ben dokuz ay tasiyorum ben koymak istiyorum ama
esim istiyor annemin ismi olsun dio yani sevinmesini bende istiyorum ama sanirim ayse koycam ama esime surpriz yapacam doguma kadar ayse koycami demicem baska isim dicem doguma giderken solerim insallah jeyyar
kizimin ismi ayse olcak allahin izniyle karar verdim sanirim
ayse ismide guzel sanirim koycam :bbo: