Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet Yaa,
Insan Erken Olucak Diyede Endişeleniyoo.ama Sağlikli Olsunlarda 2 Hafta Falan Erken Olsa Bişey Olmaz.ya Adasu Bana Bi Ara 10 Unda Dedi. Bi Zrada 12 Si Dedi Artik Bakalim Ne Olucak.ama Yaa Azda Kaldi 100 ü Düştük
bana da doktor kendini hep 40. haftanın dolduğu tarihe odakla dedi artı eksi 2 hafta olabilir :1shok:
erken bir tarihe odaklarsan 1 gün geçince panik olursun dedi. ama napayım ben gene de erken tarihi düşünüyorum normalde de çoook sabırsızım zaten bi an evvel bebeğimi görmek istiyorumjeyyar
kızlar yaw niye böyle söylüyorsunuz gerçi 38 hafta yeterli ama genede vaktinde saatinde gelsin bebeklerimiz inşallah çalışırken doğurmiyim Allah korusun :)))
İnşallah hepimizin bebişleri vaktinde gelir. ama ben bazen çalışırken doğursam keşke diye düşünmüyor da değilim :))) Hemen doğumhaneye götürürler beni olur biter :)))Hem böylece tüm izinlerim doğum sonrasına kalır...
meralcim çok guzel dusunuyorsunda dogumdan önceki 8 haftalık sürede izne ayırldıysan, yada son 3 haftada izne ayrıldıysan izne ayrıldıgın tarihten itibaren hangi gun dogum yaparsan dogumdan önceki iznin yanıyor...dogum sonrasına eklenme gibi bir hakkımız yok...o yuzden inşallah zamanında gelirler...
benimde içime bişey doğmuyor ama 38-39 da gelsin isterim.40 haftayı doldurunca normal doğum biraz zor oluyor(kendiliğinden gelmeyince suni sancı v.s.) ve genelde sezeryan yapılıyor.
canım korkma kim söyledi onu sana .. yok öyle bişi.ben 42 haftalıkken doğum yaptım ..grip oldum diye doktora gittim beni doğuma aldılar açılma başlamış sancıda nst de çıkıyo ama ben hissetmiyomuşum :roflol:hemen iki serum taktılar bu arada suni sancıda verdiler ama bende yine sancı namına bişi yok .. daha doğrusu çok az kasılmalarım oldu iki saat sonra bebeğim kollarımdaydı ...Allah herkese hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin canım ...bide bişey söylemek istiyorum .. ben hiç korkmadım normal doğumdan bunun çok etkisi var sancı aralıklarına ve doğuma .. kendinizi kasmayın kızlar .. herkes nasıl doğum yaptıysa bizde öyle gidicez hastaneyebebişimizi alıp çıkıcaz a.s.
çok haklısınız...bir sürü dogum yapan var...herkez 2.ye 3.ye hamile kalıyor...çok kötu bişi olsa o acıyı bidaha çekmek isterlermiki değilmi...rabbim hepimize kolay dogumlar nasip etsin...