Temmuz Anneleri Buraya....

tebrik ederim gelincik.ne güzel yaa benimde doğumum evlilik yıldönümümüze geliyoo.tabi gününde doğarsaa.24 temmuzda 3. senemizi dolduruyoruzzz inşaallah.allah herkesin yuvasında çoluğu çocuğuyla mutlu olmayı nasip etsin.bizedee amiiiinnnnn

teşekkürlerr kızlar aminn çiğdemcim..Şeniz
allah herkezin yuvasına neşe huzur sağlık getirsin....a.s.

kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz
ama ben hala eşime bi hediye almadım...
ne alıcağımı bilmiyorummm:KK43:((((((
napıcammm:KK43:((((((((((((((((
ne alıcağımı bilemiyorum:KK43:((((((senağlama

gelincik tebrikler canım... yıldönümlerimiz birbirine yakınmış :)) Allah nice mutlu yıllar nasip eder inşallah...

Üfff Doguralım artıkkkkk...senağlamasenağlama

çok SIKICI bir gun...neden bu sekilde ya...hiç birseyden zevk almıyorum...evime gitmek istiyorum

sen git bende geliyom.hahaha işin bitti galiba aklına doğurmak düştüğüne göreee

canım napıyım yaa sıkıldım yoruldum kızımı özlüyorum artık diyorum yeter kucagımda olsun gerci haziran 20den sonra heran bekleniyor şurdada 20sine 10 gün kaldı hayırlısıyla :nazar:

kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz
ama ben hala eşime bi hediye almadım...
ne alıcağımı bilmiyorummm:KK43:((((((
napıcammm:KK43:((((((((((((((((
ne alıcağımı bilemiyorum:KK43:((((((senağlama

canım nice mutlu senelere inşallah eşin ve kızınla inşallahh:asigim:

canım napıyım yaa sıkıldım yoruldum kızımı özlüyorum artık diyorum yeter kucagımda olsun gerci haziran 20den sonra heran bekleniyor şurdada 20sine 10 gün kaldı hayırlısıyla :nazar:

az kaldı canımmm sabırrr.sağ salim gelsinlerde geç olmuş nolur sanki.senden kopmak istemiyo kuzucuk.havanın kasvetide gelince haklısın ama sabredicezz.

Hayirlisiyla saglikla bir avazda hepimizi kurtarsin rabbim yüzdük yüzdük kuyruguna geldik kizlar sabir.:))Hos bendede kalmadi ama ne yapalim birgün bir hafta gibi geciyor artik sabir sabir ya sabirrrrrrrrrrrrr

sabrediyorum zaten başka yapıcak hic bişi yok ki.. az kaldı az diye telkin eiyorum kendimi...

zaten gene vurdum temizlige kendimi mutfak dolaplarımı temizliyorum ocagın üstündeki dolapta yaglanmış cok ugraştırdı beni ama deydi... sıyırıcam temizlik yapmaktan artık önceden de hic sevmezdim halbu ki..

gelincik sağlıkla afiyetle huzurla nice evlilik yıldönümlerinizi geçirmeniz dileğiyle...:nazar:

bizim de 1. evlilik yıldönümümüz 2 hafta sonra şimdiden napcam krizlerine girdim walla....laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

gelincik sağlıkla afiyetle huzurla nice evlilik yıldönümlerinizi geçirmeniz dileğiyle...:nazar:

bizim de 1. evlilik yıldönümümüz 2 hafta sonra şimdiden napcam krizlerine girdim walla....laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

bende girmiştim ama çıktım çok şükür..
bu arada sen nerelere kayboldun bakimm 2 gündürrr:mymeka:

bende girmiştim ama çıktım çok şükür..
bu arada sen nerelere kayboldun bakimm 2 gündürrr:mymeka:

diğer topiğe de yazmıştım alıntı yaptım
:eek::eek::eek:

cnm 2 gece önce gene kasık ağrısından sabahı zor ettim hastanede geçirdik o günü idrar yolları enfeksiyonundan olabilir demişti dr. ama idrar kültürüm temiz çıktı sonra bebek doğum kanalına yerleşme çalışmalarına girmiş bunlar hazırlayıcı kasılmalarmış ki çoook şükür....dünde gelen gidenden giremedim ama meraktan öldüm sizde ne var ne yok diye:asigim::asigim::asigim::asigim:

gelincik cnm nice mutlu senelere eşinle ve bebişinle erişirsiniz inş.. mutluluğunuz daim olsun .. Şeniz

ya srose1985 de yok ortalarda 1 haftadır.... aaa doğum mu yaptıki daha 20 küsür günü vardı hımmm merak ettim şimdi...

X