rüyalarımda korkuyodum canim. sübyan yaniHocalık problem ne kuzum ?
Heee duydum dana önce ben bunu. Dua yazdır tam anlamam ama böyle olduğuna inanıyorsan. İnşallah bu sefer kucağına alırsın yavrunu. Ama doktor kontrolü de yaptır, değerlerine baktır, kan pıhtılaşman var mı baktır? Mesela rahim filmin çekildi vs vs? Sıkı tut takibirüyalarımda korkuyodum canim. sübyan yani
zaten doktorum detayli bakiyordu problem yok dendi . yaptirdim canim herşeyi cok şükür suan hersey yolunda :)Heee duydum dana önce ben bunu. Dua yazdır tam anlamam ama böyle olduğuna inanıyorsan. İnşallah bu sefer kucağına alırsın yavrunu. Ama doktor kontrolü de yaptır, değerlerine baktır, kan pıhtılaşman var mı baktır? Mesela rahim filmin çekildi vs vs? Sıkı tut takibi
Ohh süper maşallah diyorum sana :)zaten doktorum detayli bakiyordu problem yok dendi . yaptirdim canim herşeyi cok şükür suan hersey yolunda :)
Bugün tam 5. Hafta canım, daha önce 1 düşük ve ama ikizdi bebeklerimin kalbi durdu 8. Haftada. İnşallah bunu kucaklamak nasip olursağol canim sen kac haftaliksin?
Ohh süper maşallah diyorum sana :)
amin inşallah canim sagsaglim nasip olurBugün tam 5. Hafta canım, daha önce 1 düşük ve ama ikizdi bebeklerimin kalbi durdu 8. Haftada. İnşallah bunu kucaklamak nasip olur
28inde de ben ogrencem kuzum kalp atisini hadi insallahBende 25 inde gideceğim canım :) bana coraspirin ve vitamin verdi
Canim bide sey sorucam kesenim boyutu ne yani kagit verdi ya kesenin oldugu onda yaziyoBende 25 inde gideceğim canım :) bana coraspirin ve vitamin verdi
Ben onu anlamadım ya baktıkça nerede yazıyor yada ne diye geçiyor?Canim bide sey sorucam kesenim boyutu ne yani kagit verdi ya kesenin oldugu onda yaziyo
Ultrason fotografi vermistie kese gorunen.o resimin altinda 14mm gibi kac mm se o yaziyo da canim boyutu yaziordu da onu sormustum.bulamadiysab bosveer canimBen onu anlamadım ya baktıkça nerede yazıyor yada ne diye geçiyor?
Doktor normal dedi 4+6 da gitmiştim kaç olması gerekiyor bende merak ettim şimdi :)Ultrason fotografi vermistie kese gorunen.o resimin altinda 14mm gibi kac mm se o yaziyo da canim boyutu yaziordu da onu sormustum.bulamadiysab bosveer canim
Hayırlı olsun canım hoş geldin aramıza, sağlıklı ve mutlu bir hamilelik geçirmen dileği ilemrb kızlar bende dün öğrendim HAMİLE olduğumu
çok tşk ederim cnm inşallah sorunsuz bir şekilde bebeğime kavuşurumHayırlı olsun canım hoş geldin aramıza, sağlıklı ve mutlu bir hamilelik geçirmen dileği ile
Cani doktora gttin mi bugun bebisi gordun mu.ben pzt gunu gtcem28inde de ben ogrencem kuzum kalp atisini hadi insallah
O zaman biraz daha dikkatli olmanız gerekeck sizin. Ama birşey olmaz inşallah, bebeğiniz iyidir. Ben de gittim geçen hafta içi, iyidi kalp atışlarını duydum yine, çok hızlılar bu bebeklerin kalpleri :)Arkadaslar doktara giden var mi ? Ben bugun gittim bebisimi gordum fakat bugun bisi ogrendim bebegimin eşi asagidaymis kanaman olursa hemen gel dedi doktor cinsel iliskiyi ve agir isleri yasaklari varmi boyle durumu olan
Evet masallah benim bebegimde cok saglikliymis kalp atislarini bende duydum ama doktorun soyledikleri biraz canimi sıktı iste.O zaman biraz daha dikkatli olmanız gerekeck sizin. Ama birşey olmaz inşallah, bebeğiniz iyidir. Ben de gittim geçen hafta içi, iyidi kalp atışlarını duydum yine, çok hızlılar bu bebeklerin kalpleri :)
Yk Yk sıkılmasın, dinlenin yatın biraz. İş yapmayın çok bayramda geliyor ama olsun, bebek için mecburen.Evet masallah benim bebegimde cok saglikliymis kalp atislarini bende duydum ama doktorun soyledikleri biraz canimi sıktı iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?