Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım doktor bilerek 26 ocak dedi...ozaman gel ense kalınlıgınıda ölceriz gerekirsede tets yaparız dedi...zaten bu cumartesi 3 gun var...
evet 0 gun 13+6 gun oluyor ama özel hastane bir şekilde para almak için yapar bence...
Selam Temmuz Anneleri...
temmuz annelerinin mutlaka ya yaklaşmış yada yeni tarama testi yapmışlardır kızlar sonuclarımızı paylaşalım 2li tarama testinde ne sonuc aldınız?fisfisfis
ben daha dün yaptırdım dolu test idrar ve kan 107 ytl ödedim toplam testlere sonucuda hayırlısıyla haftaya alıcam sonucu almış temmuz annelerimiz varmı paylaşalım
ya arkadaşlar illa 250ytl 107 ytl diye bişi yok doktor sizin durumunuza göre testleri yazıyor bana hamilelik boyunca olması gereken testler bunlar dedi daha sonrada yapabilirsiniz dedi ama ben hic beklemeden hemen yaptırdım
hatta 2li tarama testi ense kalınlıgı ölcümü biliyosunuz ultrasonla ölcüyor yani ek maliyet degil sadece bunlar hamilelik boyunca gereken testlerin parası bazı doktorlar gerek duymuyor bir kac test istiyolar okadar.
Selam Temmuz Anneleri...
temmuz annelerinin mutlaka ya yaklaşmış yada yeni tarama testi yapmışlardır kızlar sonuclarımızı paylaşalım 2li tarama testinde ne sonuc aldınız?fisfisfis
ben daha dün yaptırdım dolu test idrar ve kan 107 ytl ödedim toplam testlere sonucuda hayırlısıyla haftaya alıcam sonucu almış temmuz annelerimiz varmı paylaşalım