Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ikili tarama testi ney kızlar
Ya siz çok ödemişsiniz. Ben özelde yaptırdım 50,00 YTL ye niye bu kadar çok sizinki
bende özelde yaptırdım toplam kan ve ultrasona 260 ödedim benim gittiğim hastane biraz pahalı bir hastane ASM'ye gidiyorum ben birde testi benim doktorum yapmadı belki ondan olabilir
Benim İkili Test Sonuçlarım belli oldu İkimizinde maşallahı varmış.Çok sevinçliyim darısı herksein başına
Semras bir daha ASM'ye geldiğinde bi üst kata çıkıver de tanışalım... :)) İkili test için Hayri Ermiş hoca gördü seni değil mi?
Merhaba meral76 ben yarın gidiyorum Asm'ye test sonuçlarımı alacağım ve Ebru hanıma muayene olacağım evet Hayri bey yaptı ikili testi
yalnız anlamadım sen ASM'de mi çalışıyorsun nasıl bulacam ben seni :)
Evet semras... Yarın 15:30'a kadar burda yani ASM'deyim... Hemen bir üst kata yani 3. kata çıkarsan ordayım. Karşına ben çıkarım zaten... Benim de doktorum Ebru hn...[/
çok sevindim yarın randevum 12:30'da çıkışta uğrayacağım o zaman :)))
görüşmek üzere a.s.
Evet semras... Yarın 15:30'a kadar burda yani ASM'deyim... Hemen bir üst kata yani 3. kata çıkarsan ordayım. Karşına ben çıkarım zaten... Benim de doktorum Ebru hn...[/
çok sevindim yarın randevum 12:30'da çıkışta uğrayacağım o zaman :)))
görüşmek üzere a.s.
semras bekliycem seni... görüşmek üzere o zaman...