Temmuz-ağustos ayi klomen kullanip gebeliğe hazirlananlar

Doktor görüşmemden geldim yumurtam 21 mm olmuş çatlatma iğnesi vuruldum az önce umarım güzel olur her şey
Umarim, inşallah istediğiniz gibi olmuş yalnız bir sey soracağım benim de bir tanesi 21 mm dedi ama sonra test yaptı (e2) 1299 sonuc cikinca ilişkiye girmen yasak bu ay ki tedavi iptal dedi. Size bir sey demedi mi

Umarim, inşallah istediğiniz gibi olmuş yalnız bir sey soracağım benim de bir tanesi 21 mm dedi ama sonra test yaptı (e2) 1299 sonuc cikinca ilişkiye girmen yasak bu ay ki tedavi iptal dedi. Size bir sey demedi mi
Hayır herhangi bir şey demedi sadece çatlatma iğnesi oldum ve 36 saat sonra değerlendirmem gerektiğini söyledi ve geri kalan diğer günleri de gün aşırı olucak şekilde :) bakalım hayırlısı artık

Kızlar merhaba akşama doğru tansiyonum bayağı yükseldi normalde asla tansiyonu yüksek biri değilimdir, acile gittik serum takıcaklardı fakat doktor gebelik ihtimali var mı dedi bende evet dedim beta hcgne bakalım dedi . Tabi sersem olduğum içim çatlatma iğnesi olduğumu söylemedim ve unuttum sonuç pozitif çıktı değer 28 doktor eşime hamile demiş ama ne yazık ki çatlatma iğnesi etkisi canım bayağı sıkıldı yalancı bi pozitif sonuç..

İğnenin kaçıncı günündesiniz

28 yüksek bir sonuç değil mi? Catlatma ignesi bu kadar etkiliyor mu? Neden yalancı bir pozitif sonuç dedin

Etkiliyordur diye düşündüm iğnenin içinde bi miktar beta hcg var diyorlardı açıkçası umutlanmak istemedim hayal kırıklığı olucağını düşünüyorum

Doktorum iğneden sonra test yapma yanıltıcı olur demedi , ama internetten baktığım kadarıyla herkes iğneden 10 gün sonra kanda test vermeye başlamış , benim henüz 4.günüm. Muhtemelen iğne hala vücudumda mevcut ki yüksek çıktı

Inşallah hamilesindir, kendi doktorunu arayıp sorsan belki bir sonuç elde edersin, başka belirti yok mu? Cok sevindim ya inşallah hamilesindir dua ediyorum sana

Inşallah hamilesindir, kendi doktorunu arayıp sorsan belki bir sonuç elde edersin, başka belirti yok mu? Cok sevindim ya inşallah hamilesindir dua ediyorum sana
Allah razı olsun canım benim , dünkü tansiyon dışında her hangi bir belirti yok öğleye doğru doktorumu arayıp sorucam o da iğne etkisidir test yapma vs diyecek muhtemelen , inşallah gerçek sonuçlarda alırız tez vakitte hepimiz benimde dualarımdasınız

Bekle iki güne bir iki kayına çıkar yine test ver böylece anlatsın inşallah gebelik vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…