Temmuz-ağustos ayi klomen kullanip gebeliğe hazirlananlar

Kızlar klomen ilk tedavisi başarısız olunca doktor 2. Ay yeniden klomen verdi. Kullanım kontrole gittiğimde sol tarafta hic yumurta olmadığını sağ tarafta 3 tane oluştuğunu 1 24 digerleri 18 ve 17 oldugunu soyledi ancak estradiol hormon testi yapalim sonuca gore tedavi yapacam dedi estradiol sonucu 1299 cıktı. Doktor ilişkiye girme bu ay tedavi iptal dedi. Bunlar adetin 11. Gunu oldu su anda 15. Gundeyim sağ tarafım kopmak üzere o kadar sizi ve sancim var, gecen sefer yumurtalık büyüdüğünde de boyle agrım olmuştu. Doktor parol iç dedi. Sizce ne yapmalıyım? Yeniden doktora mi gideyim? Kafam allak bullak oldu. Aranızda boyle bir sey yaşayan oldu mu?
Neden tedavi iptal dedi canım deger yüksek çıktığı icin mi? Dr aciklama yapmadi mi. Ben de klomen kullandim cumartesi günü e2 testi yapti yoktor 900 lerde cikti. O gun catlatma ignesi de verdi yaptırdım. Ama kafam karıştı şuan

Neden tedavi iptal dedi canım deger yüksek çıktığı icin mi? Dr aciklama yapmadi mi. Ben de klomen kullandim cumartesi günü e2 testi yapti yoktor 900 lerde cikti. O gun catlatma ignesi de verdi yaptırdım. Ama kafam karıştı şuan

Doktor bana söylediği cok fazla yumurta gelişim göstermiş, bu durumlarda gebelik olursa sıvı birikmesi oluyormuş bu sıvı da gebelikte seni yoğun bakıma kadar götürür dedi. O yüzden iptal ediyorum ilişkiye girmeniz yasak bir sonraki ay başka ilaçla deneyecez dedi. Sizin duruma benzer bir iki olay daha okudum hepsi de catlatma ignesi o gun vurmuslardi. Bilmiyorum benim doktorum neden bu şekilde davrandı
:KK43: açıklaması o şekilde idi.

Hım vardır illaki bir bildiği doktorun. Hayırlısı olsun hakkımızda insallah bekleyen herkesin yüzünü güldürsün rabbim🤲🏻

Kızlar yeniden merhaba ilk iki klomen tedavim başarısız olunca 3. Kez doktora gittik. Doktor eşimden de tahlil yenilemesini istedi. Esimin sonucları ilk seferde iyiydi, ikinci sefer de iyi cıktı. Benimde kontrolünde iyi cıktı ve doktor letrol diye bir ilaç verdi. 3 günden sabah akşam olacak sekilde kullan 9 gün sonra kontrole gel dedi. Şimdilik durum bu. Bakalim bu sefer bizi nasil bir süreç bekleyecek. Bu arada aranızda klomenle olumlu sonuç alanlar olmuştur umarim. Hep dualarimdasiniz

Kızlar yeniden merhaba letrol kullanımı bitti, 9 gün doktora gittim sağ ve sol da 2 adet yumurta biri 17 biri 19 cm gelişmişti. Aşılama ignesi verdi aksam vurduracam, pazar gunu de asilama yapacak. Lutfen benim icin dua edin. Olumlu gecsin hersey.❤❤❤❤

Kızlar yeniden merhaba letrol kullanımı bitti, 9 gün doktora gittim sağ ve sol da 2 adet yumurta biri 17 biri 19 cm gelişmişti. Aşılama ignesi verdi aksam vurduracam, pazar gunu de asilama yapacak. Lutfen benim icin dua edin. Olumlu gecsin hersey.❤❤❤❤
Kızlar yeniden merhaba. Sizde durumlar inşallah iyidir. Benim sürecim de bugün ilk kez Aşılama yaptım. Aşılama da korkulacak hicbir sey yokmuş. Artık daha rahatım, eve biraz once geldik. Hafif sol tarafta bir agrım var. Doktor 10 gün daha gün aşırı ilişkiye girmeyi önerdi. 15 gün içerisinde bir defa kan testi yap dedi. Kan testi sonucuna gore zaten birşeyler çıkar netlesir dedi. Şimdi beklemedeyiz yine. Umarim sizde hersey yolundadır

#aşılama nin 2. Günündeyim dune gore agrım sizim pek yok, sadece tuvalete çıkarken bazende bir anda eğilirsem falan ama öyle belirsiz bir sirt ağrısı var, yalnız dudaklarım cok kuruyor su an havalar sıcak ondan da olabilir. Tuvalete gidince ya da bazen beyaz yapışkan ( her zamanki yumurtalama akintisina benzer) bir akinti ara ara oluyor. Baska bi belirtim yok...

Yeniden merhaba kızlar. Aşılama da 3. Gundeyim birinci ve ikinci güne oranla su anda hicbir agrım yok. Ben başka bir ilaç da kullanmadığım için mi boyle oluyor anlamadim. Baska benzer konularda aşılama yapanlar ilaçlar kullanıyormuş, ağrılar onun etkileri olabilir yazmışlar. Tamamen kafam karıştı. Ancak bu süreci kafamdan nasil atacağım bilmiyorm. Surekli belirti aramaya çalışıyorum. Sanirim delirdim :)

Merhaba ne yazık ki bugün hasta oldum. Bu ay da karavana :KK43:,
Yaa olsun üzülme . Her şeyde bir hayır vardır demek ki zamanı değil. Şükür ki zamanında adet olabiliyoruz . Yani yeni ay yeni umutlar inşallah. Dualarını eksik etme bol bol dinlen ve düşünmemeye başla olur mu 😊

Yaa olsun üzülme . Her şeyde bir hayır vardır demek ki zamanı değil. Şükür ki zamanında adet olabiliyoruz . Yani yeni ay yeni umutlar inşallah. Dualarını eksik etme bol bol dinlen ve düşünmemeye başla olur mu 😊
Merhaba tsk ederim. Bugün çok üzüldüm gerçekten içim dolu dolu oldu. Ancak sonra gercekten bizim hayırsız gördüğümüz bir coy seyde daha fazla hayır olduğunu ve Allahin vakti zamanı geldiğinde bize de nasip edecegini dusundum. Durdum. Duamı etmeye devam edeceğim herkes için. Inşallah bizde guzel anne ve babalar olacağız. Hayirlisi ve güzeli olsun bizim için

Merhaba tsk ederim. Bugün çok üzüldüm gerçekten içim dolu dolu oldu. Ancak sonra gercekten bizim hayırsız gördüğümüz bir coy seyde daha fazla hayır olduğunu ve Allahin vakti zamanı geldiğinde bize de nasip edecegini dusundum. Durdum. Duamı etmeye devam edeceğim herkes için. Inşallah bizde guzel anne ve babalar olacağız. Hayirlisi ve güzeli olsun bizim için
Tabi ki inşallah çok güzel anne babalar olacağız . Bende ayın 1inde gideceğim test vermeye tabi ki o zamana kadar adet olmaz isem . Dualarınızda bana da yer verirseniz çok mutlu olurum 😍

X