Bende hemen cıktı 2. Çizgi oldukça silikti ama yarın yeniden test yapacam sanirim bilmiyorum yapsam mi yapmasam mi bir stres yaptimEvet ilk kez kullandım bu ay bugün betahcg 12.7 çıktı. İdrarda hemen ikimci çizgi silik çıkıyo bendede. Kan verim bence. Hemen mi çıkıyo silik çiGi bekleyince mi
Beta 10 üstü çıkınca gebelik var diyorlardı ama sankiEvet ilk kez kullandım bu ay bugün betahcg 12.7 çıktı. İdrarda hemen ikimci çizgi silik çıkıyo bendede. Kan verim bence. Hemen mi çıkıyo silik çiGi bekleyince mi
Var dedi zaten doktor kanda çıktıktan 5 gün sonra idrarda yükseliyormuş o yüzden bende silik çıkıyoBeta 10 üstü çıkınca gebelik var diyorlardı ama sanki
Aa, hayirlisi olsun o zaman Allah kucağınıza almayı nasip etsinVar dedi zaten doktor kanda çıktıktan 5 gün sonra idrarda yükseliyormuş o yüzden bende silik çıkıyo
Merhaba aynı şeyleri yaşamışız bende adetin 5. Günü klomen kullanmaya başladım adetin 16. Günü kontrole gittim çatlatma iğnesi verdi benimde kasıklarım çok ağrıyordu bugün 14. Günüm test yaptım yukarda var resmi çift çizgiMerhaba arkadaşlar yaklaşık 1,5 senedir korumasız ilişki yapmamıza rağmen henüz cocuk sahibi olamadık. (sebepsiz inferteliteyim ne bende ne eşim de en ufak sorun yok) temmuz ayında ilk kez klomen tedavisine basladim. Adetin 5. Gunu günde 2'şer tane olmak üzere klomen kullandım. Kontrole erken gitmeme rağmen sol da ve sağ da yumurtalar büyümüştü.
( büyüme oranını su an da hatırlamıyorum ancak doktor yeterli demişti 16 mm üzerindeydi sanirim) 2 gün şiddetli yandan kramp yaşadım doktor 1 er gun arayla ilişki önerdi. (Catlatma ignesi falan vermedi) sonra tekrar progesteron testi icin kan verdim 33,6 falan cıktı. Yumurta çatlamış ilişkiye girmeye devam et dedi. Ancak bu testten sonra 2. Kez ilişkiye gireceğimiz aksam bende hafif bir kanama oldu. Lekelenme gibiydi. Sabah çok az oldu daha sonra aksama dogru cok az miktarda bir daha oldu bir daha da olmadi. Yerleşme kanaması falan olabilir dedi arkadaşlarım. Normal Test yaptım sabah yapınca silik bir çizgi cıktı, aksama dogru 6 gün onceden belli eden testlerden aldim onda çizgi çıkmadı. Ama şüphe duyunca gidip kan testi verdim hcg 1,99 cıktı. Su an normal adet gunume 4 gun var. Ancak hamilemiyim değil miyim surekli bir stres halindeyim. Sizler klomen kullanip boyle bir süreç yaşadınız mi? Ya da bu tarz belirtiler normal mi?
Merhaba, Allah kucağınıza almaya nasip etsin öncelikle. Ama benim ki ne yazık ki olmadı. Adet oldum yeniden klomen e basladim bakalim.nasip belki olur :)Merhaba aynı şeyleri yaşamışız bende adetin 5. Günü klomen kullanmaya başladım adetin 16. Günü kontrole gittim çatlatma iğnesi verdi benimde kasıklarım çok ağrıyordu bugün 14. Günüm test yaptım yukarda var resmi çift çizgi
Bende tam emin değilim daha var mı yok mu Allahtan umut kesilmez iyi düşünelim iyi olsun vardır bi zamanıMerhaba, Allah kucağınıza almaya nasip etsin öncelikle. Ama benim ki ne yazık ki olmadı. Adet oldum yeniden klomen e basladim bakalim.nasip belki olur :)
Bende öyle düşünüyorum. Mutlaka vardır bir zamanı. Bu süreçte neden olmuyor sorusu ile uğraşmak cok yorucu. Allah anne ve baba olmayı sonuna kadar hak eden insanlara nasip etsin bu duyguyu inşallah.Bende tam emin değilim daha var mı yok mu Allahtan umut kesilmez iyi düşünelim iyi olsun vardır bi zamanı
Amin inşallah hayırlısı olsunBende öyle düşünüyorum. Mutlaka vardır bir zamanı. Bu süreçte neden olmuyor sorusu ile uğraşmak cok yorucu. Allah anne ve baba olmayı sonuna kadar hak eden insanlara nasip etsin bu duyguyu inşallah.
Ilactan hemen sonra değil sana gelmen tarihi onlar söylüyor. Benim daha erken gitme sebebim ilk defa kanama oldu ve cok feci agrım vardı. Agri nin nedeni yumurtaların büyümesi, kanamanın sebebi çatışmanın olmasi ile mis. Ama gebelik olmadi simdi ikinci kez yeniden klomen e basladimKizlar bnde klomene yeni başladım adetin 5.gunu başlayıp toplam 5 gün kullandım ilaç bittikten bı gün sonra doktora gittim muayene için ama bakmadı asistanı 5 gün sonra geleceksin muayeneye dedi bn anlamadım aranızda varmı bu durumu yaşayan doktorun ilaçtan sonra muayene etmesi gerekmez mi
Hayırlısı olsun hakkınızda inşallahMerhaba kızlar bende bu ay ilk kez adetin 4.günü femara diye bi ilaç’a başladım 5 gün kullandım sabah akşam adetin 10 günü kontrole gittiğimde 1 tane yumurtamın çabuk olgunlaştığını söyledi doktorum ve aynı gün ovitrella diye bir çatlatma iğnesi verdi hemen burdan çıkınca eczaneden alıp acilde vurdur bu akşam ilişki yok sonraki 2 gün arka arkaya olsun dedi iğnenin vurulduğu günden itibaren 11 gün oldu ama bende hiç bir belirti yok sadece iğneden sonra 7ve 8. Gün incecik bir sancı gibi sızı hissettim 2 gün o kadar iğneden sonra 14. Gün gebelik yoksa adet oluyormuş bende heyecan içinde bekliyorum
İnşallah canım cümlemizinHayırlısı olsun hakkınızda inşallah
Ben de klomen kullandığım her ay şiddetli sancı çekiyorum canım Dr normal sancı yapar diyor klomen için adetten bir hafta önce sürünmeye başlıyorum Allah sonumuzu hayır etsinKızlar klomen ilk tedavisi başarısız olunca doktor 2. Ay yeniden klomen verdi. Kullanım kontrole gittiğimde sol tarafta hic yumurta olmadığını sağ tarafta 3 tane oluştuğunu 1 24 digerleri 18 ve 17 oldugunu soyledi ancak estradiol hormon testi yapalim sonuca gore tedavi yapacam dedi estradiol sonucu 1299 cıktı. Doktor ilişkiye girme bu ay tedavi iptal dedi. Bunlar adetin 11. Gunu oldu su anda 15. Gundeyim sağ tarafım kopmak üzere o kadar sizi ve sancim var, gecen sefer yumurtalık büyüdüğünde de boyle agrım olmuştu. Doktor parol iç dedi. Sizce ne yapmalıyım? Yeniden doktora mi gideyim? Kafam allak bullak oldu. Aranızda boyle bir sey yaşayan oldu mu?
Tsk ederim, zaten bu ayda boşa gitti. Ama acayip bir ağrıBen de klomen kullandığım her ay şiddetli sancı çekiyorum canım Dr normal sancı yapar diyor klomen için adetten bir hafta önce sürünmeye başlıyorum Allah sonumuzu hayır etsingeçmiş olsun canım
Inşallah, hayirlisi olsunMerhaba arkadaşlar benimde klomende 4.ayım som kontrolde 2 yumurtamın geliştiğini söyledi doktorum pazartesi tekrar gidicem duruma göre çatlatma iğnesi vericek doktorum umarım umutlarımız gibi kucaklarımızda boş kalmaz