Başka şikayetin var mıydı? Aşırı göğüs ve kazık ağrısı falanMerhaba arkadaşlar yaklaşık 1,5 senedir korumasız ilişki yapmamıza rağmen henüz cocuk sahibi olamadık. (sebepsiz inferteliteyim ne bende ne eşim de en ufak sorun yok) temmuz ayında ilk kez klomen tedavisine basladim. Adetin 5. Gunu günde 2'şer tane olmak üzere klomen kullandım. Kontrole erken gitmeme rağmen sol da ve sağ da yumurtalar büyümüştü.
( büyüme oranını su an da hatırlamıyorum ancak doktor yeterli demişti 16 mm üzerindeydi sanirim) 2 gün şiddetli yandan kramp yaşadım doktor 1 er gun arayla ilişki önerdi. (Catlatma ignesi falan vermedi) sonra tekrar progesteron testi icin kan verdim 33,6 falan cıktı. Yumurta çatlamış ilişkiye girmeye devam et dedi. Ancak bu testten sonra 2. Kez ilişkiye gireceğimiz aksam bende hafif bir kanama oldu. Lekelenme gibiydi. Sabah çok az oldu daha sonra aksama dogru cok az miktarda bir daha oldu bir daha da olmadi. Yerleşme kanaması falan olabilir dedi arkadaşlarım. Normal Test yaptım sabah yapınca silik bir çizgi cıktı, aksama dogru 6 gün onceden belli eden testlerden aldim onda çizgi çıkmadı. Ama şüphe duyunca gidip kan testi verdim hcg 1,99 cıktı. Su an normal adet gunume 4 gun var. Ancak hamilemiyim değil miyim surekli bir stres halindeyim. Sizler klomen kullanip boyle bir süreç yaşadınız mi? Ya da bu tarz belirtiler normal mi?
Dün bir test daha yaptım yine silik bir çizgi cıktı. Kan testi icin adet gününü bekleyeceğim. Ama iki gündür uyku konusunda sorun yaşıyorum. Hem gündüz hem aksam uykum erken geliyor bir de kabızlık var 3 gündür. Bunlar da belirti mi bilmiyorum. Göğüslerinde aşırı şişlik ya da agri yok,Tekrarladın mı yani
Tekrar test yaptınız mı merak ettim son durum nedirMerhaba arkadaşlar yaklaşık 1,5 senedir korumasız ilişki yapmamıza rağmen henüz cocuk sahibi olamadık. (sebepsiz inferteliteyim ne bende ne eşim de en ufak sorun yok) temmuz ayında ilk kez klomen tedavisine basladim. Adetin 5. Gunu günde 2'şer tane olmak üzere klomen kullandım. Kontrole erken gitmeme rağmen sol da ve sağ da yumurtalar büyümüştü.
( büyüme oranını su an da hatırlamıyorum ancak doktor yeterli demişti 16 mm üzerindeydi sanirim) 2 gün şiddetli yandan kramp yaşadım doktor 1 er gun arayla ilişki önerdi. (Catlatma ignesi falan vermedi) sonra tekrar progesteron testi icin kan verdim 33,6 falan cıktı. Yumurta çatlamış ilişkiye girmeye devam et dedi. Ancak bu testten sonra 2. Kez ilişkiye gireceğimiz aksam bende hafif bir kanama oldu. Lekelenme gibiydi. Sabah çok az oldu daha sonra aksama dogru cok az miktarda bir daha oldu bir daha da olmadi. Yerleşme kanaması falan olabilir dedi arkadaşlarım. Normal Test yaptım sabah yapınca silik bir çizgi cıktı, aksama dogru 6 gün onceden belli eden testlerden aldim onda çizgi çıkmadı. Ama şüphe duyunca gidip kan testi verdim hcg 1,99 cıktı. Su an normal adet gunume 4 gun var. Ancak hamilemiyim değil miyim surekli bir stres halindeyim. Sizler klomen kullanip boyle bir süreç yaşadınız mi? Ya da bu tarz belirtiler normal mi?
Merhaba yeniden idrar testi yaptım ama silik çizgi cıktı yine. Kan testi icin adet günün dolmasını bekleyeceğim su anda 2 gün kaldı sanirim.Tekrar test yaptınız mı merak ettim son durum nedir
Hadi hayırlısı bakalım umarım hamilesinizdir. Boşuna silik çıkmaz Benimde 5 gün kaldı umarım tüm isteyen herkes hayırlı bi şekilde anne olur.Siz de klomen mi kullanıyorsunuz? Ya da kullandınız mi
Merhaba yeniden idrar testi yaptım ama silik çizgi cıktı yine. Kan testi icin adet günün dolmasını bekleyeceğim su anda 2 gün kaldı sanirim.
Merhaba. Evet bu ay kullandım. Adetime 4-5 gün var bugün kan verdim betahcg 3.5 çıktı doktor bi kaç gün sonra tekrar bakalım dedi. Adete bu kadar var diye mi düşük çıktı sizceSiz de klomen mi kullanıyorsunuz? Ya da kullandınız mi?
Doktor çağırmadı mı seniKizlar klomen kullandktan
kac gün sonra doktora gidilir
Inanın hicbir bilgim yok, bende Beta hcg gecen hafta 1,99 cikti bir arkadaşımı aradim sordum su anda yeni olsa bile beta artması zaman alır biraz daha bekle adet günü git dedi, benim erken gitme sebebim lekelenme tarzında bir kanama oldu, yoksa adeti beklemek en iyisi. Bir de catlatma ignesi kullandiniz mi birkac yerde okudum catlatma ignesi de etki ediyormus.Merhaba. Evet bu ay kullandım. Adetime 4-5 gün var bugün kan verdim betahcg 3.5 çıktı doktor bi kaç gün sonra tekrar bakalım dedi. Adete bu kadar var diye mi düşük çıktı sizce
Hayır iğne kullanmadımInanın hicbir bilgim yok, bende Beta hcg gecen hafta 1,99 cikti bir arkadaşımı aradim sordum su anda yeni olsa bile beta artması zaman alır biraz daha bekle adet günü git dedi, benim erken gitme sebebim lekelenme tarzında bir kanama oldu, yoksa adeti beklemek en iyisi. Bir de catlatma ignesi kullandiniz mi birkac yerde okudum catlatma ignesi de etki ediyormus.
Evet ilk kez kullandım bu ay bugün betahcg 12.7 çıktı. İdrarda hemen ikimci çizgi silik çıkıyo bendede. Kan verim bence. Hemen mi çıkıyo silik çiGi bekleyince miSiz de klomen mi kullanıyorsunuz? Ya da kullandınız mi?