Bi hafta önce başladı canım ara sıra geliyordu artık kesildiYeni mi basladi akinti yoksa o da reglden 1 hafta once mi basladi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi hafta önce başladı canım ara sıra geliyordu artık kesildiYeni mi basladi akinti yoksa o da reglden 1 hafta once mi basladi
Enfeksiyon olabilir canım dediğin gibiBenimde var o ama daha önceleri de olmuştu sanki ayırt edemiyorum yani çok idrara çıkıyorum enfeksiyon var sanırım ama yanma kaşıntı koku da yok
Ay hadi İnşallah çifte mutlulukİnşallah canım ya çok istiyorum sağlıklı olsun çatlatma iğnesi yapan kişi de hadi ikiz olsun diye dua edip vurmuştu
Allah hayırlısını versin kan vericem bugün sağlık ocağında yarını bekleyeyim demiştim amaAy hadi İnşallah çifte mutluluk
Canım ben de korunmasız ilişkiden 7 ay sonra gittim hastaneye, 1 yıldır olmuyo diye de yalan söyledim yapacak bişi yok yoksa ilgilenmeyeceklerdi.Eylülde 3 yil olacak, Şubat ayindan beri bebek deniyoruz
Bende yaptım pik gene iki gündür pik yarın çatlar sanırım benim de bat tarihlerimiz aynı olacak 6 Ağustos ama uygulama bugünü gösteriyor yumurtlamayi iki gündür değerlendirme yapıyoruz inşallah tutarMervesre41 bugün benim Pik oldu muhtemelen yarın çatlama olacak gibi görünüyor senin nasıl?
Kaç aydır olmuyor kendin talep edebilirsinPeki suan ben doktora yumurta takibi yaptırmak için gitmek istiyorum ne yapmam lazım. Ovülasyona bırakmayacağım işimi
Erkeklerim kesinlikle olması lazım benim eşimde problem çıkmıştı meselaKizlar sizin eşleriniz test oldu mu? Benim bu ay 6. Ayim henuz tarihim gelmedi tabi ama ben esime de diyorum testlerini ol sende yaptiralim diye ama hic oyle düşünmüyor, nasipte varsa bebek olur, test mest hikaye diyor ikna etmem imkansiz gibi bir şey
Evet yarın çatlayacak muhtemelen bizde değerlendirdik inşallah tutar benim bir iki gün oynadı erken yumurtladım ama çok iyi oldu böyle. 8 Ağustos veriyordu benim de ama yarın çatlama olursa yarından sayılıyor 14 gün diye biliyorum benBende yaptım pik gene iki gündür pik yarın çatlar sanırım benim de bat tarihlerimiz aynı olacak 6 Ağustos ama uygulama bugünü gösteriyor yumurtlamayi iki gündür değerlendirme yapıyoruz inşallah tutar
Ben kesinlikle yapmayı düşünmüyorum erken test boyumun ölçüsünü aldımmİş catlamadan sonra bat a kadar beklemekte bu kez de bu belirtim var şu belirtim var diye gezerim mini bir tatildeyiz tatille sonra eve döndükten sonra temizlikle vakit geçirmeyi düşünüyorum inşallah erken test yapmam
yaaa inanmıyorum çok mutlu oldum birisi gebe çıksın diyordum Allahım bağışlasın sizeErken gebelik yaptım anında çıktı
Sizde 1 yıldır bekliyorsunuz bizde rabbim nasip etsin tüm bekleyişte olanlaraŞöyle ki adet tarihinden bi hafta öncesinden beri göğüs uçalrım çok acıyor hala da öyle regl ağrısı tarzı ağrım var kasıklarıma batmalar var iki gün öncesi de halsizlik çoktu başka belirtim yok mide bulantısı falan
Amin canım rabbim isteyen herkese nasip etsin bu ay çok umutluydum yazmıştım da buraya hamile hissediyorum diye inanarak her gün öyle uyudum inşallah kanda da iyi sonuç görürümSizde 1 yıldır bekliyorsunuz bizde rabbim nasip etsin tüm bekleyişte olanlara
İnşallah sağlıklı gebelik olur bu ilk femara kullanışın mıAmin canım rabbim isteyen herkese nasip etsin bu ay çok umutluydum yazmıştım da buraya hamile hissediyorum diye inanarak her gün öyle uyudum inşallah kanda da iyi sonuç görürüm
Hayır canım ben defalarca kullandım 1yıldır süreç devam etti klomen femara değişti işte en son baktım olmuyor doktor değiştirdim ve incir kürü yaptım bu doktorla ilk denemede hamile kaldım çpk şükür yoksa ben de artık aşılama yapacaktım hatta bu ay dedi doktor düşünür müsün diye ben kendim denemek istiyorum dedim çatlatma iğnesi verdi işte e2değerimi takip etti o şekildeİnşallah sağlıklı gebelik olur bu ilk femara kullanışın mı