- 25 Mart 2024
- 695
- 461
kız beklee yaa kendini strese sokma kaç günün kaldı zaten benim 4 bu arada djjdjdAnkaranın avmsinde geziyorum bu saatte eczane bulursam yine alcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız beklee yaa kendini strese sokma kaç günün kaldı zaten benim 4 bu arada djjdjdAnkaranın avmsinde geziyorum bu saatte eczane bulursam yine alcam
Ya ağlıcam ya ilk kez çift çizgi görüyorum 1yıldır canım gecikmemin 2.ayyyyyu inanmıyoruuummmmmmm hemen kan vermeye gittttt kaç
gün önceden yaptınn
garanti olsun diye erken gebelik yaptım yarın ilk idrarla da kaset test yapıcamYa ağlıcam ya ilk kez çift çizgi görüyorum 1yıldır canım gecikmemin 2.günü
Ayyy supeeeerErken gebelik yaptım anında çıktı
canım valla çok mutlu oldum çizft çizgi çıkmışş hemen kan vermeye koşYa ağlıcam ya ilk kez çift çizgi görüyorum 1yıldır canım gecikmemin 2.günü
Hamileyim demi ya inanamıyorumAyyy supeeeer
Eveet hemen kan ver benceeHamileyim demi ya inanamıyorum
Yrın kaset test de yapayım da öyle gidicemcanım valla çok mutlu oldum çizft çizgi çıkmışş hemen kan vermeye koş
Tamam test yerine kahve aldım ahajaka kimse yok avmde millet diyodur deli bu saatte ne işi var diye ahahajkız beklee yaa kendini strese sokma kaç günün kaldı zaten benim 4 bu arada djjdjd
Hayırlı olsun canım benimErken gebelik yaptım anında çıktı
Çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı bi gebeliktir . darısı sizlereHayırlı olsun canım benim
Çok sevindim kan vermeye gidin hemenErken gebelik yaptım anında çıktı
Belirtilerini alalımÇok teşekkür ederim inşallah sağlıklı bi gebeliktir . darısı sizlere
Şöyle ki adet tarihinden bi hafta öncesinden beri göğüs uçalrım çok acıyor hala da öyle regl ağrısı tarzı ağrım var kasıklarıma batmalar var iki gün öncesi de halsizlik çoktu başka belirtim yok mide bulantısı falanBelirtilerini alalım
Eylülde 3 yil olacak, Şubat ayindan beri bebek deniyoruzKaç yıllık evlisiniz ?
Mesela sık idrara çıkma var mıydıŞöyle ki adet tarihinden bi hafta öncesinden beri göğüs uçalrım çok acıyor hala da öyle regl ağrısı tarzı ağrım var kasıklarıma batmalar var iki gün öncesi de halsizlik çoktu başka belirtim yok mide bulantısı falan
Yok canım ben genelde de sık idrara çıkarım ekstra bi durum hissetmedim sarımsı akıntım olmuştu bi deMesela sık idrara çıkma var mıydı
Ayyyyyy cok güzel bir haber buuuuu gözün aydın canimmm, inşallah sağlıkla olsunnnHamileyim demi ya inanamıyorum
Yeni mi basladi akinti yoksa o da reglden 1 hafta once mi basladiYok canım ben genelde de sık idrara çıkarım ekstra bi durum hissetmedim sarımsı akıntım olmuştu bi de
Benimde var o ama daha önceleri de olmuştu sanki ayırt edemiyorum yani çok idrara çıkıyorum enfeksiyon var sanırım ama yanma kaşıntı koku da yokYok canım ben genelde de sık idrara çıkarım ekstra bi durum hissetmedim sarımsı akıntım olmuştu bi de
İnşallah canım ya çok istiyorum sağlıklı olsun çatlatma iğnesi yapan kişi de hadi ikiz olsun diye dua edip vurmuştuAyyyyyy cok güzel bir haber buuuuu gözün aydın canimmm, inşallah sağlıkla olsunnn