Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gülcan sen regl mi oldunKızlar regl iken doktora gitmem gerekiyor mu hangi tahlilleri bu günler de veriyoruz
Göremedim canım
Canım bazı doktorlar regl gecikmesinin 5. Gününden sonrasını gecikme olarak kabul ediyorlar o yüzden 7 gün beklemende fayda var sonra tekrar test yaparsınHerkese iyi geceler ve selamlar
Bu ay ilk defa ovulasyon denedim tam pik yakalayamadım ama 4temmuz c ve t aynı renk gibi.
Yani 18inde regl bekledim.
Geçen ay da18-19 haziran lekelenme 20 Haziran regl başlamıştı yani tarih uygundu.
Bugün 21-22temmuz ama regl olmadım.
Bi test yaptım negatif.
Attım bir kenara aradan zaman geçince yeniden bakmak istedim.
Bence yok ama belli belirsiz bir şey de görünüyor gibi
Regl 3-5 gün farklı uygulamalara göre gecikmişken olsa net çıkardı değil mi?
Bu kuruma lekesi sanırım. Okadar belirsiz
Peki bu pik olmama korunmayı bırakınca reglin şaşması beni birşeyden şüphelendirmeli mi sizce?
Doğum kontrol hapını bırakmadan 2 ay önce doktora gittim ve bir sorun yok hep de düzenlidir adetim
Bıraktığımdan berı 3. Ayımız bu günler falan değişti
Uzun oldu ama fikirlerinize ihtiyacım var
Bende göremedim ama zaten senin regline daha çok var
Galiba bende regl olacağım karnım aşırı regl gibi ağrıyorGünaydın kızlar nasılsınız bende 0 belirti regl olcam şiştim çünkü
2. Veya 3. Günü canım ben o kadar çok tahlil verdim ki artık usta oldumKızlar regl iken doktora gitmem gerekiyor mu hangi tahlilleri bu günler de veriyoruz
Amaan kaldı 6 gün sıcakta hiç gelmesini istemiyorum şahsen bu ayı pas geçsekBende göremedim ama zaten senin regline daha çok var
Gülcan sen regl mi oldun
Peki suan ben doktora yumurta takibi yaptırmak için gitmek istiyorum ne yapmam lazım. Ovülasyona bırakmayacağım işimi2. Veya 3. Günü canım ben o kadar çok tahlil verdim ki artık usta oldum
Goremedim tatlim
Hormonlarına baktıktan sonra yumurta takibi önerebilir özele gidersen daha iyi olur devlet biraz ileri atıyor takibi ben 4 ay kaybettim o yüzden özele gidiyorum artık bu aydan sonra yumurta takibi yapack hsg de isteyecek muhtemelenPeki suan ben doktora yumurta takibi yaptırmak için gitmek istiyorum ne yapmam lazım. Ovülasyona bırakmayacağım işimi
Erken gebelik mi buu
2.veya 3.gidersen iyi olur hormon bakar femara başlatacaksa onu yazarPeki suan ben doktora yumurta takibi yaptırmak için gitmek istiyorum ne yapmam lazım. Ovülasyona bırakmayacağım işimi
Özel sağlık sigortam var özele giderim direk. İhtimale bırakmak istemiyorumHormonlarına baktıktan sonra yumurta takibi önerebilir özele gidersen daha iyi olur devlet biraz ileri atıyor takibi ben 4 ay kaybettim o yüzden özele gidiyorum artık bu aydan sonra yumurta takibi yapack hsg de isteyecek muhtemelen
Bende de sifir belirtiGünaydın kızlar nasılsınız bende 0 belirti regl olcam şiştim çünkü