- 27 Şubat 2012
- 13.958
- 23.297
Bende gördüm de çok gördüm onlardan önemsemiyorumgölge var gibi gördüm sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende gördüm de çok gördüm onlardan önemsemiyorumgölge var gibi gördüm sanki
Evet ultrasonda bakmıştı. Teşekkürler. 9. Aydayız bi sorun gözükmüyor o yüzden sürekli bi sorun arar hale geldim (10 unun üzerind olursa rezervin az olduğu anlaşılıyor vajinal ultrason baktıysa oradan da anlamıştır bazı doktorlar amh önemsemiyor
Çok erken ama daha 1 hafta varmış bata. Bat günü bile çıkmayıp 5-10 gün gecikmede çıkanlar var.Testimi de atıyım size
Benim de sabah öyleydi bir daha yapmadım değerlendirme yaptik ins tutar bu ay yaKızlar selammm benim de bugün ovü testim koyulaştı muhtemelen yarın Pik görürüm değil m
ÇıkmazErken gebelik testinde regl olmana 3 gün kala silikte olsa çıkar
Bence bu günlerde günde 2 ya da 3 test yapmak gerekiyor ben sabah yaptım 0.64 veriyordu uygulama akşam yaptığım da 0.74 verdi.Benim de sabah öyleydi bir daha yapmadım değerlendirme yaptik ins tutar bu ay ya
Size hak veriyorum 1 yıl oldu bizde arayıp duruyoruzEvet ultrasonda bakmıştı. Teşekkürler. 9. Aydayız bi sorun gözükmüyor o yüzden sürekli bi sorun arar hale geldim (
Niye kızÇıkmaz
Ay bence varrr eğer ki 2. Yumurtlama değilse bir arkadaşın 6 gün kala pozitif çıktı ovü testi canımEki Görüntüle 3455650 Kızlar beklenen adet 26 Temmuz ve adete 5 günüm kaldı. Gebelik testim yok ovulasyon yapıyorum ara ara. Bugün yaptığım diğerlerine göre biraz daha koyu ve asla sıvı alımına falan dikkat etmedim aksine çok sıvı almışımdır. Sizce bi Umut var mı
Ah işte pozitif olsa bende ümitleneceğim ama pik değil şuan sadece diğerlerine göre koyu keşke ahhh keşke 11 ay oldu hiç gebelik yaşamadım tabi Allah hepimize yaşatacaksa bile sağlıklı gebelik yaşatsınAy bence varrr eğer ki 2. Yumurtlama değilse bir arkadaşın 6 gün kala pozitif çıktı ovü testi canım
Yarın sabah ilk idrarla tekrar yap test elinde varsa o zaman daha net belli olur bazen hormon dalgalanmalarından da olabiliyor ama sen yine de istersen ilk idrarla tekrar yap inşallah vardır kimsenin kucağı boş kalmasınAh işte pozitif olsa bende ümitleneceğim ama pik değil şuan sadece diğerlerine göre koyu keşke ahhh keşke 11 ay oldu hiç gebelik yaşamadım tabi Allah hepimize yaşatacaksa bile sağlıklı gebelik yaşatsın
Halsizlikte gebelik belirtisi ama normal de adet olacağn da halsiz kalıyo muydun peki hamilelik belirtileri ile regli belirtileri birbirine benziyoKızlar aşırı halsiz şu an da bunu bile hamileliğe yoruyorum 24 ü nasıl gelecek bilmiyorum
Evet canım o yüzden ayırt edemiyorumHalsizlikte gebelik belirtisi ama normal de adet olacağn da halsiz kalıyo muydun peki hamilelik belirtileri ile regli belirtileri birbirine benziyo
Alıştık olmamasına olursa sürpriz olurÇok erken ama daha 1 hafta varmış bata. Bat günü bile çıkmayıp 5-10 gün gecikmede çıkanlar var.
Ben elendim kızlar regl oldumNiye kız
Hormon tahlilleri için adetin 3.günü gidebilirsin canımKızlar regl iken doktora gitmem gerekiyor mu hangi tahlilleri bu günler de veriyoruz