Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy bizede atttEve gidiyorum test yapıcam
geliyor gelmekte olan inşallah (çiftçizgi)Oyy çok kötü kasık ağrım var soldan soldan bi de ilginç şekilde vajinada batma hissettim az önce
Ay hadi bakalım at mutlakaEve gidiyorum test yapıcam
yok canım su gibi akıyor ama beyaz süt kokusuz kaşıntısız ilk defa oldu regl öncesi bide ağzımda metal acı tat varSilik gördüm inşallah hadi bakalım akıntı nasıl su gibi mi
Benim de ayakta oluyor ya uzanınca rahatım daOyy çok kötü kasık ağrım var soldan soldan bi de ilginç şekilde vajinada batma hissettim az önce
Hemen bizede gonderr, çatlamadan snra kaçıncı günün bugunnEve gidiyorum test yapıcam
9 ya da 10 regle 7 gün var tabiki negatif çıktıHemen bizede gonderr, çatlamadan snra kaçıncı günün bugunn
Ay benim de. Ve Şuan şehir dışında olduğum için mecbur yürüyorum deli gibiBenim de ayakta oluyor ya uzanınca rahatım da
Dün de böyleydim ya aşırı halsizlik de vardı koltukta uyuyakaldım kollarımda bacaklarımda güç gidiverdi bi andaAy benim de. Ve Şuan şehir dışında olduğum için mecbur yürüyorum deli gibi
Inshallah canimm hayirlisinan tum isteyen herkeze tez vakite nasip etsin AllahımBizde 1 yıldır deniyoruz ama hiç gebelik olmadı
Lekelenme oldu bende. Yani adet olduğum gün direkt sökülürüm.6saattir gelen giden olmadı. Bu sıcak havalar maafetti bizi heDün de böyleydim ya aşırı halsizlik de vardı koltukta uyuyakaldım kollarımda bacaklarımda güç gidiverdi bi anda
Yaptın mı test canımBugün aşırı gerginim geliyor gelmekte olan
Sıcaktan mıdır ki adet olamadık iyi düşünmek istiyorum ben ama bu ay çoğu kişi geçiyor sanırımLekelenme oldu bende. Yani adet olduğum gün direkt sökülürüm.6saattir gelen giden olmadı. Bu sıcak havalar maafetti bizi he
Çatlama üzerinden bugün 15.günüm hayır olsun bakalım belki dedim yerleşme kanamasıdırSıcaktan mıdır ki adet olamadık iyi düşünmek istiyorum ben ama bu ay çoğu kişi geçiyor sanırım
Ay hadi inşallah ya bu ay hepimiz hamiş olalım regl sancısı bel ağrısı var mı sende deÇatlama üzerinden bugün 15.günüm hayır olsun bakalım belki dedim yerleşme kanamasıdır
Benim normalde adetten 1hafta önce bacaklarım çok ağrır huzursuz ama o da yok bu ay. Kasıklarıma bi sızı giriyor çıkıyor. Vala bilmiyorum bana da eşim söyledi yerleşme kanaması olmasın diye internette de genelde adetten 3-4gün önce leke gelmesi yerleşme diye yazıyor. Akşamı bekleyip göreceğim sökülürüm ben kesinAy hadi inşallah ya bu ay hepimiz hamiş olalım regl sancısı bel ağrısı var mı sende de