Haklısınız benimde iki yıl oldu bir dış iki kimyasal birinide 8 haftalık kalbi durdu zor gerçektenHer yolu deniyoruz napalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısınız benimde iki yıl oldu bir dış iki kimyasal birinide 8 haftalık kalbi durdu zor gerçektenHer yolu deniyoruz napalım
Kimyoncum 1saat geçmiş hala var mı bulantın nasıl oldun. Kaç gün var bata?Kızlar havuzdan geldim şimdi. Çok başım döndü bi anda böyle bi garip oldum sudan olduğunu düşünüyorum da ama hala kendime gelemedim ya böyle midem de bulanıyo.bilmiyorum bence gebelik olsa bile onunla ilgisi yok ama işte aklıma düştü bi kere
Biraz daha iyiyim uzandım falan. Ama bilmiyorum ya iş temposu mu yoruyor beni nedir şuan gözümü zor açıyorum çok halsizim uykum var evde yatılı misafirim var o yüzden uyuyamadım da bat 23 Temmuz canım (erken de gelebilir)Kimyoncum 1saat geçmiş hala var mı bulantın nasıl oldun. Kaç gün var bata?
Bende yoğun bakım hemşiresiyim sürekli nöbetlerdeeyim bende bu tempodan dolayı olmayacak diye endişeliyim hasta kaldırıp indiriyoruz bir de bu durum sıkıntıya sokar mı emin değilimBiraz daha iyiyim uzandım falan. Ama bilmiyorum ya iş temposu mu yoruyor beni nedir şuan gözümü zor açıyorum çok halsizim uykum var evde yatılı misafirim var o yüzden uyuyamadım da bat 23 Temmuz canım (erken de gelebilir)
Ya belki de gebesindir ondan böyle olmuştur az kalmış çünkü tarihineBiraz daha iyiyim uzandım falan. Ama bilmiyorum ya iş temposu mu yoruyor beni nedir şuan gözümü zor açıyorum çok halsizim uykum var evde yatılı misafirim var o yüzden uyuyamadım da bat 23 Temmuz canım (erken de gelebilir)
Valla bilmiyorum canım benim pek umudum yok yani %20 %80 bende ihtimaller içimdeki ses umarım yanıltır beniiiYa belki de gebesindir ondan böyle olmuştur az kalmış çünkü tarihine
Hayırlısı be gülümValla bilmiyorum canım benim pek umudum yok yani %20 %80 bende ihtimaller içimdeki ses umarım yanıltır beniii
Benim son 10 gün mini batmalarim oluyor onun dışında bi belirtim yok sanirimnmm senn?
Benim 5 günüm kaldi hiçbir belirtim yok kızlar
Benim kaldı 4. Öyle bariz şu belirtim var diyebileceğim şeyler yaşamıyorum bekleyip göreceğizzzzBenim son 10 gün mini batmalarim oluyor onun dışında bi belirtim yok sanirimnmm senn?
Belim ağrıyor, akıntı oluyormuş gibi bi his var ama akıntı olmuyor ve vajinama sancı giriyor çıkıyor. Yarın test yapacağımBenim kaldı 4. Öyle bariz şu belirtim var diyebileceğim şeyler yaşamıyorum bekleyip göreceğizzzz
Hadi inşallah güzel haberler verirsin canımmBelim ağrıyor, akıntı oluyormuş gibi bi his var ama akıntı olmuyor ve vajinama sancı giriyor çıkıyor. Yarın test yapacağım
Yaa evet benim de öyle canım mesela geçen ay acayip şişmiştim ama bu ay o şişkinlik yok tabi her ay aynı olmak zorunda değiliz deBenim de 2 günüm kaldı adet ağrısı gibi ağrım geliyor arada ama şişkinlik olurdu önceden şimdi yok hadi bebiş olsun inşallah 777
Yani ben genelde öyle oluyordum ve çok tatlı canım çekiyordu çikolata kavanozu açardım önüme hep bu ay yok insan umutlanıyorYaa evet benim de öyle canım mesela geçen ay acayip şişmiştim ama bu ay o şişkinlik yok tabi her ay aynı olmak zorunda değiliz de
Ne kaaa benziyoruz yaptın mı hiç test 2gün kaldı demişsin canımYani ben genelde öyle oluyordum ve çok tatlı canım çekiyordu çikolata kavanozu açardım önüme hep bu ay yok insan umutlanıyor
Yapmadım ya adetin geçmesini beklicem sen yaptın mıNe kaaa benziyoruz yaptın mı hiç test 2gün kaldı demişsin canım
Yok yapmadım elimde sadece normal gebelik var bi de adet şaşkın benim ne zaman olacağı meçhulYapmadım ya adetin geçmesini beklicem sen yaptın mı
Benim de aynı belirtim yokBenim 5 günüm kaldi hiçbir belirtim yok kızlar