negatif geldi kızlarÇıktımı sonuçların canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
negatif geldi kızlarÇıktımı sonuçların canım
keşke öyle olsaydıİnşallah pozitif görürsün
Kimyasal mı geçirmişsinizİnşallah pozitif görürsün
Hayırlısı olsun tatlım üzme sakın canını adetine var mı dahanegatif geldi kızlar
10 gun var daha aslindaaAyyy inşallah kaç gün kaldı
Yumurtlama gününün hemen sonrasında göğüs ağrısı veya akıntı diyorlar hep. Koku hassasiyeti bu kadar erken belli eder mi hiç bilmiyorum ki canım Yani çatlamanın olduğu ilk saatler döllenmiş mi olması gerekir bünün için. Yaaa şimdiden heyecanlandım ben10 gun var daha aslindaa
Bilmemmkii bende şaşırdım ama normalde hic kokulara karşı hassasiyetim yoktur , her seyi koklayarak yiyenlerden değilim yanii o yüzden dikkatimi cektiYumurtlama gününün hemen sonrasında göğüs ağrısı veya akıntı diyorlar hep. Koku hassasiyeti bu kadar erken belli eder mi hiç bilmiyorum ki canım Yani çatlamanın olduğu ilk saatler döllenmiş mi olması gerekir bünün için. Yaaa şimdiden heyecanlandım ben
Beta 0.2 çıktı doktorum daha erken dediSorun yok inşallah ben birde ilaç kullanmıştım o ay sizinki ilaçsız değerleriniz çok daha iyi
Tabi ki erken henüz regle kaç gün kalmıştı zaten 10 günlükken beta artmaya başladBeta 0.2 çıktı doktorum daha erken dedi
Canım gebelik bile 10 günlük iken belli oluyor kanda hemen etki ettiğini düşünmüyorum genelde belirtiler 4 haftadan sonra kendini gösterir o yüzden bence dinlemeyelim kendimiziBilmemmkii bende şaşırdım ama normalde hic kokulara karşı hassasiyetim yoktur , her seyi koklayarak yiyenlerden değilim yanii o yüzden dikkatimi cekti
Akıntım var devam ediyor hafif hafif , birde cok ince gaz gibi batmalar oluyor biraz bugun , ahhh keske gercek olsa kendimizi cok dinliyoruz ondan da boyle hissedebilirim bilmemkii
Catlamadan sonra 5 gun gectii
10 gün var reglime yumurtlamanın 7. Günü verdim kanıTabi ki erken henüz regle kaç gün kalmıştı zaten 10 günlükken beta artmaya başlad
BEnim de Ümit’lerim azaldı belirti aramadım hiç kendimi de dinlemedim sadece göğüslerimi elleyince bi tık acıyor o kadar eleniyoruz adadanBen bu aydan pek ümitli değilim çünkü regle yakın maleswf sinirlerim çok bozuluyor ve agresif oluyorum bugünde öyleyim allahtan ümit kesilmez biliyorum ama..
Erken canım henüz10 gün var reglime yumurtlamanın 7. Günü verdim kanı
Üfff benim de memiktolar acıyo yaaaa keyfim kaçıkBEnim de Ümit’lerim azaldı belirti aramadım hiç kendimi de dinlemedim sadece göğüslerimi elleyince bi tık acıyor o kadar eleniyoruz adadan
O acımalar gebeliğe işaret değil mi be tühh be ben mi yanlış hayal kurmuşum hepÜfff benim de memiktolar acıyo yaaaa keyfim kaçık
Adetiniz düzenliyse adetiniz ilk gününü baz alarak 14. Güne kadar düzenli ilişki olması gerekiyor ovülasyon testini doktorlar önermiyor çünkü stres direk yumurtayı ve rahmi tetikliyorCanım bir önceki yaptığımda ben de tıpkı böyle 3 ya da 4.günde yumurtlamayı yakaladım. Telefondaki uygulamanın doğru olduğunu pek düşünmüyorum sen burayı dikkate al, sanki son yaptığın pik gibi ya da pike yakın bilemedimm ama değerlendir bence
Her yolu deniyoruz napalımAdetiniz düzenliyse adetiniz ilk gününü baz alarak 14. Güne kadar düzenli ilişki olması gerekiyor ovülasyon testini doktorlar önermiyor çünkü stres direk yumurtayı ve rahmi tetikliyor