- 9 Mayıs 2024
- 926
- 279
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa baya koyu, bata kaç gün var ?Benim de su sekil cikti inatla her gun yapiyorum
Ayyyy heyecanlıBenim son 2 bata
8 gun varAaa baya koyu, bata kaç gün var ?
Benim de 5 kaldı bakalımm8 gun var
Erken gebelik testi yapacak misinizzzBenim de 5 kaldı bakalımm
Ay yok yapmam valla strese giriyorum, ben eğer yoksa da regl ile öğrenme taraftarıyım ha eğer reglim üç beş gün gecikir ancak öyle yaparım testErken gebelik testi yapacak misinizzz
Kaç gün varrrr bat?Herkes yapınca ben de merak ettim
3-4 günKaç gün varrrr bat?
Az kalmışşşş hayırlısı inş benim dün göğüs ağrım başlayınca ben umudu kestim, yok galiba yine3-4 gün
Doktorların söylediğini söylemiştim aslında şu hormonu yüksek pcosta yumurtlama testine güvenmek çok doğru olmaz demiştiHer pcosluda lh yüksek olmuyor maalesef bilginiz yanlış
Gebelikte de sivilce çıkabilir hemen pes etmeKızlar sanırım testler yanlış gösterdi benim yüzümde uçuk sivilce falan hep çıktı sanki adet öncesi gibi sanırım bu ay da yok
Uzun süredir demiştim ki gecikmeden asla test yapmıcam gecikmediğim için yapmadım tabi ki 6 aydır test hala duruyor geçen ay demiştim ki bu ay regle 3 gün kala yapcam dedim 5 gün önce olunca onu da yapmadım dkdkkdksAy yok yapmam valla strese giriyorum, ben eğer yoksa da regl ile öğrenme taraftarıyım ha eğer reglim üç beş gün gecikir ancak öyle yaparım test
Gayet güzel yumurtlarınız oluşmuş çatlamış ve kaliteli de olmuş ama gebelik oluşur diye net söyleyemem benimde 12 gelen ayımda gebelik oluşmamıştı sadece yumurtaların çok güzel çatlamış demişti umarım seninki döllenmiş ve tutunmuşturKızlar progesteron 11.6 çıkmış beta çıkmamış henüz. Nasıl değer
İnşallah canım. Doktoruma attım gayet güzel dediGayet güzel yumurtlarınız oluşmuş çatlamış ve kaliteli de olmuş ama gebelik oluşur diye net söyleyemem benimde 12 gelen ayımda gebelik oluşmamıştı sadece yumurtaların çok güzel çatlamış demişti umarım seninki döllenmiş ve tutunmuştur
Sorun yok inşallah ben birde ilaç kullanmıştım o ay sizinki ilaçsız değerleriniz çok daha iyiİnşallah canım. Doktoruma attım gayet güzel dedi
Ayyy inşallah kaç gün kaldıKizlar bugun kek yaptim hic boyle yumurta kokusu almazdim kekten resmen yumurta bana oyle bi koktu ki yiyemedimmmmm
Acaba mi dedim