- 20 Eylül 2023
- 1.012
- 502
Ben de göremedim canım. Ama bu kadar yıpratma kendini derim bi abla bi dost tavsiyesi. Şayet gebelik yoksa bile adet döngün de etkilenir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de göremedim canım. Ama bu kadar yıpratma kendini derim bi abla bi dost tavsiyesi. Şayet gebelik yoksa bile adet döngün de etkilenir
Yani aslında görünüyor ama fotoğraf işi zorlaştırıyor. Ben zaten doğru olursa imkansızı görmüşüm derim yani çünkü çok erken dahaBen de göremedim canım. Ama bu kadar yıpratma kendini derim bi abla bi dost tavsiyesi. Şayet gebelik yoksa bile adet döngün de etkilenir
Ben Sürekli pik görmüyorum ki. Doktor kontrolünde de yumurtanın oluştuğunu ve çatladığını görüyorumAslında lh hormonuyla ilişkili bu pcos larda lh çok yüksektir o yüzden sürekli pik görürsünüz bu malesef yumurtlamayı göstermiyor lh hormonunun yüksek olduğunu gösteriyor
Ama çok erkenmiş daha 8 gün var diyorsun niye bu kadar erkenden yaptın ki mesajları kaçırıyorum arada söylediysen de görmedim kusura bakma canım. Benim 6 gün var ben bekliyomYani aslında görünüyor ama fotoğraf işi zorlaştırıyor. Ben zaten doğru olursa imkansızı görmüşüm derim yani çünkü çok erken daha
Meraktan durduramadım kendimi aslında test yapmak aklımda yoktu dün elimde innotivanın bir testi vardı. Dedim ki şunu yapayım birdaha adet günüme kadar bekliyim yoksa batıyor bu bana dedim bi yaptım hafif görünür bir şekilde silik. Sonra durduramadım işte bugün gittim prodictor aldım birde normal gebelik testi profictorde hafif silik çıktı bu normal gebelik testinde de gerçekte bile varla yok arası tam belli olmayan bişey çıktı bakacaz artıkAma çok erkenmiş daha 8 gün var diyorsun niye bu kadar erkenden yaptın ki mesajları kaçırıyorum arada söylediysen de görmedim kusura bakma canım. Benim 6 gün var ben bekliyom
Sizin için söylemedim genel olarak pcosta olurBen Sürekli pik görmüyorum ki. Doktor kontrolünde de yumurtanın oluştuğunu ve çatladığını görüyorum
hımm peki tamam canımSizin için söylemedim genel olarak pcosta olur
yaa ben yoğun çalışıyorum bide şehir dışına çıkacağız sanırım o yüzden oyalanıyorum. bu arada özellikle sağ göğsümde anlık sızlamalar, ve sarı beyaz gibi akıntı yaşıyorum ama belirti. olur mu bilmiyorum. bence değil ya bu ay da elendim gibi ben
Hayırlı olsun canım kaç gün var bataMeraktan durduramadım kendimi aslında test yapmak aklımda yoktu dün elimde innotivanın bir testi vardı. Dedim ki şunu yapayım birdaha adet günüme kadar bekliyim yoksa batıyor bu bana dedim bi yaptım hafif görünür bir şekilde silik. Sonra durduramadım işte bugün gittim prodictor aldım birde normal gebelik testi profictorde hafif silik çıktı bu normal gebelik testinde de gerçekte bile varla yok arası tam belli olmayan bişey çıktı bakacaz artık
8 gün var daha çooooookHayırlı olsun canım kaç gün var bata
Hayırlısı olsun canım ben de eleneceğim gibiyaa ben yoğun çalışıyorum bide şehir dışına çıkacağız sanırım o yüzden oyalanıyorum. bu arada özellikle sağ göğsümde anlık sızlamalar, ve sarı beyaz gibi akıntı yaşıyorum ama belirti. olur mu bilmiyorum. bence değil ya bu ay da elendim gibi ben
Şimdiden silikse daha çok artar o zaman8 gün var daha çooooook
Ya cok tatlisin valla ben bisey hissetmiyorum henuzz 12 gun var daha ovulasyondan 3 gun gectii daha anlaşılır mı bilmemmm
Yaa hadi inşallah hayırlısıyla rüyalar malum olurmuş insana inşallah olumlu sonuçlanır Benim pek belirti yok sadece göğsüme çok hafif sızı giriyor çıkıyor eminim ki yarın bu hafif sızı da geçecek giderek sıfırlanıyor belirtiler bugün yumurtlama üzerinden 14.gün ama eleniyorum ben de bu ayYa cok tatlisin valla ben bisey hissetmiyorum henuzz 12 gun var daha ovulasyondan 3 gun gectii daha anlaşılır mı bilmemmm
Ovulasyon yapmaya devam ediyorum ama tabiki cizgi silik artik.. ne bileyimmm ya 5-6 aydir olmadı ya o yuzden bu ayda ben bekliyorum ama beklesemde olmucakmis gibi geliyor hep hevesleniyorum üzülüyorum o yuzden bu ay heveslenmicemm soz verdim kendimee
Bu arada iki arkadasimda bana msj attilar farkli zamanlarda uzun zamandir gorusmedigim ve bebek bekledigimi bilmeyen kisiler beni ruyalarinda hamile görmüşler bu durum bir tık heyecanlandırdı beni
Sende durumlar nasll
2dk önce yaşadığım şeyKızlar size bişeyden bahsedeceğim ben reglime yakın vajinamda batmalar olur bu normal bişşeymiş hormon artışı sebebiyle şu anda oluyor acaba diyorum bu aynı zamanda gebelik Belirtisi olabilir mi
OkeyyyYumurtlama testinde silik çıktığı zamana 12 veya 14 gün eklemek lazım çünkü yumurtlama 72 saatlik bi döngü ilk saatlerde de döllenme olabilir sonradan da
İnşallah gebelik belirtisidir ikimizde bu ay kırmızı çizgilerimizi görürüz2dk önce yaşadığım şey
İnşallah canım Senin kaç gün oldu bugün bat belli miİnşallah gebelik belirtisidir ikimizde bu ay kırmızı çizgilerimizi görürüz