- 25 Mart 2024
- 695
- 461
evet 11 benim dee10 canim seninle yakindi zamanlarimiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet 11 benim dee10 canim seninle yakindi zamanlarimiz
adet gecikince öğrenilir sanırım sadece beta düşük olur geç olduğu için. çok da bilgim yok amaKızlarr bir şey soracağım geç döllenme ile gebe kalındığında kaç gün sonra testlerde çıkar acaba? adetin çok mu geçmesi lazım bir bilginiz var mı ?
11 gün geçti canımYUMurtlama üzerinden kaç gün geçti canım. Şayet oluştuysa Bi ihtimal geç döllenme de olabilir inşallah
Benim 5 gün kaldıevet 11 benim dee
ayy kız çok az kaldı var mı belirtin falan yoksa beklemece miBenim 5 gün kaldı
Hiç bişey yok akıntı dışında bide göğüslerim şiş yan tarafta acı var oda regle veriyorumayy kız çok az kaldı var mı belirtin falan yoksa beklemece mi
Teşekkürleradet gecikince öğrenilir sanırım sadece beta düşük olur geç olduğu için. çok da bilgim yok ama
Evet canım öyle. Ben 38günü geçti oldu 48gün 10gün gecikince doktora gittim söktürücü için. Rahim duvarında kalınlık görüyorum sen bi önce beta ver demişti 100değerle öğrenmiştim geç döllenmeydiTeşekkürler
Benimde 11 gün kaldı vallahi zaman geçmiyor kızDaha 13 gün var ovulasyon yeni gectii
Amiiiinn, beklemek zor ya of bu ay ovulasyon ile güzel denedim diye bi de birkaç takviye kullandığım için bir miktar ümidim var o yüzden bir an önce bat gelmelikızlar inşallah hepimiz pozitifleri görelim bu gruba yazan herkes beklediği günde çift çizgiyi görsün inşallah
ya ben de düşünmemeye çalışıyorum ama çok meraklıyım aklıma geliyor sürekli unutma taklidi yapıyorumAmiiiinn, beklemek zor ya of bu ay ovulasyon ile güzel denedim diye bi de birkaç takviye kullandığım için bir miktar ümidim var o yüzden bir an önce bat gelmeli
ayy o zaman beklemedeyim her şey olabiliiirEvet canım öyle. Ben 38günü geçti oldu 48gün 10gün gecikince doktora gittim söktürücü için. Rahim duvarında kalınlık görüyorum sen bi önce beta ver demişti 100değerle öğrenmiştim geç döllenmeydi
ayy o zaman beklemedeyim her şey olabiliiir
yerleşme lekelenmesi gibi bişey olabilirmi kahverengi olannKızlar selam ya bişey sorcam benim hafif kahverengi akıntım olmuş çok azıcık farkında bile olmadım 11 saattir araba yolculuğundaydım. Birde süt kesiği gibi normal akıntım var. Ne bu ya
O regle yakın geliyor diye biliyorum yayerleşme lekelenmesi gibi bişey olabilirmi kahverengi olann
Benim 4 gün kaldı resmenO regle yakın geliyor diye biliyorum ya
Gebesinnnn bence belirtin var mıHanımlar merhaba,henüz reglime bir kaç gün var.ayın 11 inde beta hcg 1.20 den düşüktü 15 inde 4.19 geldi.24 saat sonra tekrarlayacağım fakat aranızda bunu yaşayan ve daha sonra gebe olduğunu öğrenen var mı?