- 20 Eylül 2022
- 489
- 176
Agzindaki acimsi tat devam miArkadaş yukarıda yazmış ya koltuk altı göğüs birleşimi olan bir yer var oraya şu an dokunamıyorum taş gibi bir acı var orada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Agzindaki acimsi tat devam miArkadaş yukarıda yazmış ya koltuk altı göğüs birleşimi olan bir yer var oraya şu an dokunamıyorum taş gibi bir acı var orada
Canım teste etki edecek bir durum olmadıysa tekrar yumurtluyor olabilir misin acabaOvülasyona kullanarak bu ay ilişki yaşadım. Normalde ikinci çizgim bile kaybolmuştu reglime beş gün kaldı ovülasyon testim böyle çıktı ikinci çizgi silik
Evet yaa var halaAgzindaki acimsi tat devam mi
Şöyle ben bir aydır ovülasyon testi takibi yapıyorum 33 günde bir adet oluyorum 20. gün pik gördüm ve devam ettim diğer gün silikleşmişti zaten diğer günlerde de hiç ikinci çizgi bile çıkmadı şu an regli mi beş gün kaldı dedim bir ovülasyon deneyim bazı yerlerde yazıyor ya ovülasyon ile hamile olduğunu öğrendim vs şimdi de ikinci çizgiyi gördüm ama silik yani ovülasyon döneminde ikinci çizgi beni tamamen kaybol muştuCanım teste etki edecek bir durum olmadıysa tekrar yumurtluyor olabilir misin acaba
İnşallah gebeliktir o zamannnnnn benim bu ovulasyon testlerinden ağzım yandığı için çok bilgim yok öyle bir şeyler duymuştum bende ikinci kez olunca yumurtluyorsun falan gibiŞöyle ben bir aydır ovülasyon testi takibi yapıyorum 33 günde bir adet oluyorum 20. gün pik gördüm ve devam ettim diğer gün silikleşmişti zaten diğer günlerde de hiç ikinci çizgi bile çıkmadı şu an regli mi beş gün kaldı dedim bir ovülasyon deneyim bazı yerlerde yazıyor ya ovülasyon ile hamile olduğunu öğrendim vs şimdi de ikinci çizgiyi gördüm ama silik yani ovülasyon döneminde ikinci çizgi beni tamamen kaybol muştu
Erken gebelik testinde hangisini alıp kullansam acabaİnşallah gebeliktir o zamannnnnn benim bu ovulasyon testlerinden ağzım yandığı için çok bilgim yok öyle bir şeyler duymuştum bende ikinci kez olunca yumurtluyorsun falan gibi
Eczaneden awox diye bir marka verdiler onu aldım ben. Daha önceki aylarda Predictor kullanmıştım ikisi de iyiydi sıkıntı çıkmadı. Fikrimi sorarsan adet gecikmesi yaşamadan yapma derim az kaldı zaten biraz daha dişimizi sıkmalıyız ben de kendimi tekrar yapmamak için zor tutuyorumErken gebelik testinde hangisini alıp kullansam acaba
Canım silik şekilde değil pik yada pike çok yakın olursa hamilelik ihtimali yüksek olabilir silik olması yetmiyorŞöyle ben bir aydır ovülasyon testi takibi yapıyorum 33 günde bir adet oluyorum 20. gün pik gördüm ve devam ettim diğer gün silikleşmişti zaten diğer günlerde de hiç ikinci çizgi bile çıkmadı şu an regli mi beş gün kaldı dedim bir ovülasyon deneyim bazı yerlerde yazıyor ya ovülasyon ile hamile olduğunu öğrendim vs şimdi de ikinci çizgiyi gördüm ama silik yani ovülasyon döneminde ikinci çizgi beni tamamen kaybol muştu
Günaydınnn bugün yola çıkıyoruz nasipse. Sizler nasılsınızGünaydınnnn konumuz altlarda kalmış hemen yukarı çıkaralım Nasılsınız ne alemdesiniz bakalımmmm
Günaydınn Ben en mini bi tatil yapıp geri döndüm kafamı dağıttım. Sanırım adet döngüm de nasiplenir bu tatildenGünaydınnnn konumuz altlarda kalmış hemen yukarı çıkaralım Nasılsınız ne alemdesiniz bakalımmmm
Canım t çizgisi tıpkı yumurtlama zamanındaki gibi koyu oluyor gebelik varsa. Bak benim mesela geçen seneki gebeliğimde böyleydiKızlar benim ovülasyon testide böyle çıktı bugün C kosmı patlayacak derecede bordo ancak pikte bu kadar koyu olurdu anlayamadım adete 3 kala benimde bı
Eki Görüntüle 3452301 kızlar
Canım peki yumurtlamadan kaç gün sonra ya da battan kaç gün önce yapmıştın hatırlıyor musunCanım t çizgisi tıpkı yumurtlama zamanındaki gibi koyu oluyor gebelik varsa. Bak benim mesela geçen seneki gebeliğimde böyleydi
Bat günüydü canım 38.gün oluyordum genellikle o gün bi yapayım demiştim böyle çıkmıştı sonra da gebelik testi yapmıştım pozitifti tabi sağlıklı bi gebelik değilmiş sonlanmıştıCanım peki yumurtlamadan kaç gün sonra ya da battan kaç gün önce yapmıştın hatırlıyor musun