Hiç sorma adet ağrım falan da yok daha belirti de yok normalde 10gün öncesinden başlardı ağrım ama sizin nasıl var mı belirtiAa insllah vardiir çok az kalmış dayanmak zor oluyor değil mi benim de regl günüm Perşembe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç sorma adet ağrım falan da yok daha belirti de yok normalde 10gün öncesinden başlardı ağrım ama sizin nasıl var mı belirtiAa insllah vardiir çok az kalmış dayanmak zor oluyor değil mi benim de regl günüm Perşembe
Evet biraz yan etkileri var ama guzelliklerini dusunun, pozitif sonuc almaniz dilegiyleEvet tutturmuş olabilirsin dedi o yüzden verdi ama nasip çok merak ediyorum ilaç biraz depresyona vs neden oldu
İnsallahhEvet biraz yan etkileri var ama guzelliklerini dusunun, pozitif sonuc almaniz dilegiyle
Evet yumurtlamadan iki üç gün sonra sağ kasigim çok ağrıdı ara ara ayağa kalkınca bı anda bıçak saplanır gibi ağrı giriyor bugün yine oldu ama bugün regl ağrısı yaşadım moralimi bozduHiç sorma adet ağrım falan da yok daha belirti de yok normalde 10gün öncesinden başlardı ağrım ama sizin nasıl var mı belirti
Regl oldunuz mu ?Evet yumurtlamadan iki üç gün sonra sağ kasigim çok ağrıdı ara ara ayağa kalkınca bı anda bıçak saplanır gibi ağrı giriyor bugün yine oldu ama bugün regl ağrısı yaşadım moralimi bozdu
Teşekkür ederim bilmiyordum.Bu tarz şeyler yasak bilgin olsun istedim
Ben kullanıyorum cnm günde üç tane doktorum sabah üç tane. De içe bilirsin dedi yoksa sabah öğlen akşam da içe bilirsin dediKızlar estrofem kullanan var mı
Sen günde kaç tane nasıl iciyorsunKızlar estrofem kullanan var mı
Merhaba kullanım şekliniz nasıl acaba estrofemiKızlar doktorum varsa tutunsun diye estrofem verdi bunu kullanan var mı aranizda
Test yap nasıl duruyorsunKızlar selam ben ilk katıldığımda Şubat Mart topigindeydim sonra biraz giremedim buraya bir soru sormak için geldim size. Biz de 5 aydir deniyoruz adetim de düzenli olur bu ay geciktim 3 gün oldu daha test yapmadim ama vajinamda bazen kaşıntı oluyor ve küçük wc yaparken en sonda aci oluyor sonra geçiyor enfeksiyon gibi değil ama.hamile olabilir miyim acaba bide 2 gündür erken kalkıyorum istemsiz aşırı karnim acikiyor ve de regl ağrısı gibi ağrı oluyor bazen olcam diyorum ama olmuyorum regl test yapmamak için tutuyorum kendimi
Ya bekleyeyim dedim biraz arkadaşima sordum 15 gün gecikince yaptım deyince ahahhsfk erken geldi biraz o kadar da dayanamam sanirimTest yap nasıl duruyorsun
Bacak agrisi belirti sayilsa keşke daha 11 gun var sende durumlar nasilKızlarrr nasılsınız ? Belirti yaşayan şafağı biten var mı
InsallahhKızlar ben 4 gundur iliski deniyoruzz valla pikto iki gün, bugünde siliklesecegini düşünüyorum yani catlama oldu bence inşallah tutmustur yaaaa
Mutlu sona çok yaklaşmış gibi hissediyorum hcjfjcjjfInsallahh