- 20 Eylül 2022
- 489
- 176
Vuhuuu guzelliklerle gelsinMutlu sona çok yaklaşmış gibi hissediyorum hcjfjcjjf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vuhuuu guzelliklerle gelsinMutlu sona çok yaklaşmış gibi hissediyorum hcjfjcjjf
Hayır dört gün kaldıRegl oldunuz mu ?
Günde iki defa dedi doktorumSen günde kaç tane nasıl iciyorsun
13 temmuzda pik olmuş bence yakalamışsınız ben pik gördükten sonra çok düzenli yapmıyorum açıkçası ama gebeliğimi ovulasyon testinde reglime az kaldığında yine pik çıktığı için şüphelenip test yapıp öğrenmiştim ara ara yapıyorum yine pik gördükten sonra daKızlar yakaladimmm bence yaaa
Kizlar birde bir şey soracağım ovulasyon testlerini yaomaya devam edeyim mi sizde adet gunune kadarr siz nasil yapiyorsunuz
Yaaa yakaladim ozamannn inşallah olmustur13 temmuzda pik olmuş bence yakalamışsınız ben pik gördükten sonra çok düzenli yapmıyorum açıkçası ama gebeliğimi ovulasyon testinde reglime az kaldığında yine pik çıktığı için şüphelenip test yapıp öğrenmiştim ara ara yapıyorum yine pik gördükten sonra da
ay ben bıraktım yapmıyorumKızlar yakaladimmm bence yaaa
Kizlar birde bir şey soracağım ovulasyon testlerini yaomaya devam edeyim mi sizde adet gunune kadarr siz nasil yapiyorsunuz
İnşallah belirtidir tatlım benim sen 2günden beri göğüslerim şiş ve acıyor hatta gece yatarken epey acıdı. Rüyamda da betahcg 124 çıkıyordu ilk defa rakamsal değer olarak gördümBacak agrisi belirti sayilsa keşke daha 11 gun var sende durumlar nasil
Kac gun kaldii hadi insallah ruyan cikarİnşallah belirtidir tatlım benim sen 2günden beri göğüslerim şiş ve acıyor hatta gece yatarken epey acıdı. Rüyamda da betahcg 124 çıkıyordu ilk defa rakamsal değer olarak gördüm
Ayy evett ya benimde öylee 10 gün nasıl bitecek bilmiyorum kendimi dinlemeyeye çalışıyorum heppYaaa yakaladim ozamannn inşallah olmustur
Hmm anladimm bende her gun olmasa da arasira yapmaya devam edeyim öyleysee , regle 15 gun var nasıl gececek bu 15 gun bilmemmmm
Hayırlısı canım Bilmiyorum ki bugün 28.günüm. 30-34-38 olarak değişiyor benimKac gun kaldii hadi insallah ruyan cikar
Aaa az kalmiss cok heyecanliiHayırlısı canım Bilmiyorum ki bugün 28.günüm. 30-34-38 olarak değişiyor benim
Merhaba kızlar banada yardımcı olur musunuz lütfenMerhaba kizlar
Subat ayindan bu yana bebek deniyoruz. 3 yıldır evliyiz. Ben 26yasindayim, eşim 32 yasinda
Gebelik öncesi gerekli muayene ve kan testlerini oldum hic bir sorun görünmedi, bu ay ovulasyon testi aldim birde bu sekilde deneyecegiz inşallah o yuzden cok umutluyummm
Gectigimiz aylarda ilişki çok düzenli olmadigi zamanlar oldu yumurtlamaya denk getiremedik diye düşünüyorum...
Birbirimize umut ve destek olalim bu konu başlığı altında kızlar siz ne durumdasinizz ben bugun ovulasyon yapmaya basladimmmm
Benim de 11kızlar benimde 12 gün kaldıııı
canım yumurtlama günün müydü 29 haziranMerhaba kızlar banada yardımcı olur musunuz lütfen
Biz eşimle 29 haziranda korunmasız birlikte olduk 14 Temmuz adet günüm yani bugün dün akşam test yaptım negatif
Ama hesapladığımda hamilelik var ise 16 günlük sizce var ise testte çıkar mı?
kız az kalmışşşş ayyyğğğğğHayırlısı canım Bilmiyorum ki bugün 28.günüm. 30-34-38 olarak değişiyor benim