- 20 Eylül 2022
- 489
- 176
Evet yarin da yaparim yinede InsallahEvet 12 günse erken olabilir ikimizinde regl tarihleri yakın inşallah güzel haber alırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yarin da yaparim yinede InsallahEvet 12 günse erken olabilir ikimizinde regl tarihleri yakın inşallah güzel haber alırız
Ben yapmayı bıraktım çünkü çatladıpını ultrasonda gördükEvet yarin da yaparim yinede Insallah
En güzeli doktor takibiBen yapmayı bıraktım çünkü çatladıpını ultrasonda gördük
Korkma canim , kendini hic yormadan gecir bu iki haftayi sonra miniginin kalbini duyarsin hayırlısıyla olumlu düşünKızlar doktora gittim kese için 9mm dedi 5 haftalık dedi, 2 haftaya gel kalp atışını görelim inşallah dedi ama içinde bir korku var boş gebelik olma ihtimalini çıkaramıyorum aklımdan çok korkuyorum
İnşallah canım benim korku ister istemez oluyorKorkma canim , kendini hic yormadan gecir bu iki haftayi sonra miniginin kalbini duyarsin hayırlısıyla olumlu düşün
16-17 gibi yaparsan testte anca çıkar şu an çıkacağını düşünmüyorumMerhaba kızlar benim 5-6 temmuz yumurtlama günümdü. 5. Gün piki gördüm ama malesef deneme olmadı. 6. Gün tamamen silinmişti. Büyük ihtimal çatladı. Deneme oldu ama sonuç ne olur bilmiyorum. sadece inanılmaz bel ağrım var. Adetimi beklesem mi yoksa test yapsam çıkarmıki acaba?
Canım korkma bence allahın izniyle güzel olacak hatırladığıma göre beta da yüksekti bence korkma ve gidip bebek kıyafetleri bakKızlar doktora gittim kese için 9mm dedi 5 haftalık dedi, 2 haftaya gel kalp atışını görelim inşallah dedi ama içinde bir korku var boş gebelik olma ihtimalini çıkaramıyorum aklımdan çok korkuyorum
Ay inşallah canım benim ya inşallahCanım korkma bence allahın izniyle güzel olacak hatırladığıma göre beta da yüksekti bence korkma ve gidip bebek kıyafetleri bak
Bize de dua et senin duan kabul olurAy inşallah canım benim ya inşallah
Iyilik canim senden naber nasil durumlarKızlar naber nasılsınız
İyilik canım son gerçekleşti artık tatil olmaz bidahaIyilik canim senden naber nasil durumlar
Agri sizi var mi bende yok artikİyilik canım son gerçekleşti artık tatil olmaz bidaha
Bugün bi kez sol kasığıma bıçak batması gibi sızı girdi başka da olmadı bişey. Sağ yumurtalık kısmım hala hassas dokununca hafif ağrı oluyor.Agri sizi var mi bende yok artik
Bacaklarinda agri oldu mu hicBugün bi kez sol kasığıma bıçak batması gibi sızı girdi başka da olmadı bişey. Sağ yumurtalık kısmım hala hassas dokununca hafif ağrı oluyor.
Dün gece kramp tarzı oldu ama rahatsız etmediBacaklarinda agri oldu mu hic
Etmem mi Allah isteyen herkese aratmadan bir an önce nasip eder hayırlısıyla inşallahBize de dua et senin duan kabul olur