Evet yaa ilk defa bu ay denedim ovülasyonı reglim bitti başladım yapmaya 20’günde çift çizgi gördüm diğer gün hemen silikleşti hemen yumurtladım heralde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yaa ilk defa bu ay denedim ovülasyonı reglim bitti başladım yapmaya 20’günde çift çizgi gördüm diğer gün hemen silikleşti hemen yumurtladım heralde
hadi bakalım bata son kaçEvet yaa ilk defa bu ay denedim ovülasyonı reglim bitti başladım yapmaya 20’günde çift çizgi gördüm diğer gün hemen silikleşti hemen yumurtladım heralde
Benimde öyle oldu ya artık bekleme modundayızovülasyon testi yaparken bu o kadar mümkün değil ki. son denememi resmen yapmak için yaptım
7hadi bakalım bata son kaç
Kızlar size bir şey soracağım kasık dediğiniz yer neresi bacağın başladığı yer mi yoksa alt karın mı ben anlayamıyorum benim bacağımın başladığı yer ağrıyor mdmdmdms umarım anlamışsındır beni
aynen hep beraber bekliyoruz ahaha denk gelmesi çok iyi olayBenimde öyle oldu ya artık bekleme modundayız
kız kasık alt karınnnKızlar size bir şey soracağım kasık dediğiniz yer neresi bacağın başladığı yer mi yoksa alt karın mı ben anlayamıyorum benim bacağımın başladığı yer ağrıyor mdmdmdms umarım anlamışsındır beni
Karın altı bacak hemen üstüKızlar size bir şey soracağım kasık dediğiniz yer neresi bacağın başladığı yer mi yoksa alt karın mı ben anlayamıyorum benim bacağımın başladığı yer ağrıyor mdmdmdms umarım anlamışsındır beni
ooo hayatım az kaldı hadi bakalım şafak 7
Benim alt karnım ağrımıyor şu an da ama bacağımınla karnımın birleşim yerine sancı giriyor bekarken bunlar Yoktu yaKarın altı bacak hemen üstü
Burası o kadar iyi geldi ki kendi adıma zamanı eğlenceli ve heyecanlı geçirdim. Bu enerji inşallah hepimize iyi gelirooo hayatım az kaldı hadi bakalım şafak 7
ay dimi yaa ben de aynı şekilllBurası o kadar iyi geldi ki kendi adıma zamanı eğlenceli ve heyecanlı geçirdim. Bu enerji inşallah hepimize iyi gelir
kız belli olmaz bebiş belki oraya vuruyordur (polyanna işine bak kardeşim)Benim alt karnım ağrımıyor şu an da ama bacağımınla karnımın birleşim yerine sancı giriyor bekarken bunlar Yoktu ya
Bu arada pepappın telegram grubu var az önce biriyle konuştum aynı benim gibi ovülasyon ile takip edip sadece o günü değerlendirerek hamile kalmış ilk denemede.ay dimi yaa ben de aynı şekilll
wow çok başarılı, darısı başımıza, ay sonunda aynı cümleleri kurmak istiyorumBu arada pepappın telegram grubu var az önce biriyle konuştum aynı benim gibi ovülasyon ile takip edip sadece o günü değerlendirerek hamile kalmış ilk denemede.
senin yumurtlamadan kaç gün geçti balım8 gün kala öğrenmiş
Tam 1 hafta oldusenin yumurtlamadan kaç gün geçti balım
bazılarında hemen çıkıyor ya sen bekle bence adetini nolur nolmaz. bide erken öğrenmek de iyi değil bence hcg takibi ile uğraşıyorsun falanTam 1 hafta oldu