- 27 Şubat 2012
- 13.958
- 23.297
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ sol ağrıyor bide ikiz oluyomuş ahahahakızlar nerden yumurladıysanız oralara batmalar oluyodur yani bebisler geliyo sanırıMmmmm
Herkeste olmak zorunda degildir herhaldeSebo03 olmadı diyo kııız
Çatlamak üzere gibi kuzuKizlarr oglende pik görmüştüm ama henüz degerlendiremedik bende saat 22.00de tekrar test yaptim hala pik mi sizce kizlar bu gece degerlendirmeye calisacagizzz
Hahahs sadece bize has durumHerkeste olmak zorunda degildir herhalde
Aayy cok heyecanliyimmmm bencanoşum bana çatlıyo gibi geldii bence tam zamanı olacak bu gece kaçırmayın
İnşallah degerlendirirsek olcakkkkk gibiiiii bu seferrrrÇatlamak üzere gibi kuzu
Yok yok forumda da gordum yalniz degilizHahahs sadece bize has durum
At kafandan çatlıyorum tutsun diye deneme sakınİnşallah degerlendirirsek olcakkkkk gibiiiii bu seferrrr
Ay ne gördün bana da yazsanaYok yok forumda da gordum yalniz degiliz
Hafif var normalde bugunlerde boyle olmazdi artik kendi kendime belirti arıyormusum gibi geliyor ya yanlis hatirlamiyorsam iki kisi ertesi gun agri hissetmeye baslamis hamile oldugunu ogrenmis hatta bu yaziyi gecen ay okumustum yok artik nasil agri olur ya demistimAy ne gördün bana da yazsana
Neymiş belirtiler bide senin göğüslerde bi dolgun gibi mi ya
ovülasyon testi yaparken bu o kadar mümkün değil ki. son denememi resmen yapmak için yaptımAt kafandan çatlıyorum tutsun diye deneme sakın
Evet muayene adetli gidiyorsun tedavi başladığında adetli olman lazım ikinci ya da üçüncü günü klomen ve iğne veriyorKlomeni adetliyken basliyosun dmi
valla şekerim herkes farklı biz elimizden geleni yaptık gerisi nasip. çok umutlanmak da istemiyorum ya çok üzülücem sonra ;(Hic belirti olmadan da hamile kalanlar var canim benimki net bi belirti degildir belki de kendimi cok dinliyorum maalesef
Aynen emek verdik, dikkat ettik nasip kismet bundan sonrasi ben de cok dusunmemeye calisiyorumvalla şekerim herkes farklı biz elimizden geleni yaptık gerisi nasip. çok umutlanmak da istemiyorum ya çok üzülücem sonra ;(
Benim sağ göğsümün yan tarafı acıyor sol tarafta yok enterasan şekilde bende öyle düşünüyorum mesela suan karnımın alt kısmında sızı var gerçek değil diyorum 1-2 dk sürüyor yok ya gerçek falanHic belirti olmadan da hamile kalanlar var canim benimki net bi belirti degildir belki de kendimi cok dinliyorum maalesef
Bazilari psikolojik resmenBenim sağ göğsümün yan tarafı acıyor sol tarafta yok enterasan şekilde bende öyle düşünüyorum mesela suan karnımın alt kısmında sızı var gerçek değil diyorum 1-2 dk sürüyor yok ya gerçek falan