- 20 Eylül 2022
- 489
- 176
Guzellikler bizi bulsuuunayy aynen hayrolsun sonumuz bakalım nolacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Guzellikler bizi bulsuuunayy aynen hayrolsun sonumuz bakalım nolacak
Sen bana gebiş gibi geliyorsun canım beyaz akıntıda görmüştünnnnKızlar rüyada babam çok güzel bir pembe elbise aldı ne anlama geliyor acaba
Teşekkür ederim isteyen herkeese versin inşallah belirti adet gecikmesi ve kasık ağrısı var halende beta da 1000 üstü çıktı kaşık ağrısı da halen devam etmekte canımHayırlı olsun canım belirtilerin nelerdi
Gebelik isteyen her kadına reglin 2 veya 3. Günü yapılan hormon testleri canım bu testlerden pcos var mı üreme açısından ne durumdasın diye bakılıyorKızlar bugün adetimin 3.günü az az geliyor ve bu testi yaptı bugün doktor bana bu ne demek anlayan varmi acabaEki Görüntüle 3451548 geb
Benim de 30 çıkmıştı yüksek olması iyi bişey değil ama düşük olması da iyi değil tabi ki bana da 30 olduğunda normal demişti bence biraz yüksek olması lazım çünkü e2 yumurta kalitesini gösteriyor ben kahvaltılarımda avokado yedim ve değerim 46 ya yükseldiEstradiol düşük çıkmış ama benim 20 çıkmıştı adetin 3. Günü normal demişti.
Ay bende yiyeyim onu 2 ay önce ölçtürmüştüm belki yükselmiştir bilmiyorum. Bu ay beybi olmazsa yine bakılacakBenim de 30 çıkmıştı yüksek olması iyi bişey değil ama düşük olması da iyi değil tabi ki bana da 30 olduğunda normal demişti bence biraz yüksek olması lazım çünkü e2 yumurta kalitesini gösteriyor ben kahvaltılarımda avokado yedim ve değerim 46 ya yükseldi
Aslında yumurtlamadan sonraki günlerde yarım avokado kahvaltılarda tüketilmesi gerekiyor bende 2 aydır yiyorum zaten sağlıklı bişeyAy bende yiyeyim onu 2 ay önce ölçtürmüştüm belki yükselmiştir bilmiyorum. Bu ay beybi olmazsa yine bakılacak
Üç doktor gördü ama kimse sorun var demedi fsh lh normal çıktı. Niye sorun var demediler ki o zamanAslında yumurtlamadan sonraki günlerde yarım avokado kahvaltılarda tüketilmesi gerekiyor bende 2 aydır yiyorum zaten sağlıklı bişey
Evet transfer donemimde cok yemistim embriyonun tutunmasi icinAslında yumurtlamadan sonraki günlerde yarım avokado kahvaltılarda tüketilmesi gerekiyor bende 2 aydır yiyorum zaten sağlıklı bişey
anlamadığım şey bu sonuçta referans değeri 60 gösteriyor ama normalde 28 in üzeri normal sayılır bu sonuca anlam veremedim sizin sonucunuz 28 e göre çokdüşük değil ve bazen bi kaç sayı farklar laboratuvarda normal karşılanır o sebepten olabilirÜç doktor gördü ama kimse sorun var demedi fsh lh normal çıktı. Niye sorun var demediler ki o zaman
Referans değerleri arasında çıkmış zaten kırmızı değildi.anlamadığım şey bu sonuçta referans değeri 60 gösteriyor ama normalde 28 in üzeri normal sayılır bu sonuca anlam veremedim sizin sonucunuz 28 e göre çokdüşük değil ve bazen bi kaç sayı farklar laboratuvarda normal karşılanır o sebepten olabilir
Tebrik ederim canım rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah Daha yeni olduğu için yer ediniyordur normaldir sıkma canınıKızlar beta 1000 üstü çıktı acile gittim, yarın doktor kontrolüne gideceğim ama kaç gündür sancı var kasıkta normal midir sizce
O zaman normal bence sizin de ben yukarıdaki sonuca şaşırdımReferans değerleri arasında çıkmış zaten kırmızı değildi.
Hoşgeldin tatlım o zaman Bi öncelik yapıver de test önce sen yapKızlarrr merhaba Ben de ovulasyon testini bir kere kullandım ve pik yakalayamadım. O ayım geçmiş oldu. Bir daha da kullanmadım. Sonra @marsmelowum un dediği gibi SAT:17Haziran 24 Hazirandan beridir 2günde bir fanfinfon bazı günler üst üste o anın heyacanından oldu tabi :) bugün de planlıyoruz bakalım. Ayrıyeten pkosluyum doktorumun tavsiyesiyle duphaston ve inofolic kullanıyorum. Kısacası heyecanla bekliyorum fakat henüz belirtim yok galiba olmadı. Nasip.. Rabbim herkese en hayırlı vakitte sağlıklı evlatlar nasip etsin. Gerçekten bir vakti var ve inşallah o günleri göreceğiz Usagiii G gulcnnn aynı dönemiz galiba :)
Ovülasyon kullanmadıysan da mantıklı olanı yapmışsın:) evet hadi inşallah inşallah bu ay en mutlu haberleri alırızKızlarrr merhaba Ben de ovulasyon testini bir kere kullandım ve pik yakalayamadım. O ayım geçmiş oldu. Bir daha da kullanmadım. Sonra @marsmelowum un dediği gibi SAT:17Haziran 24 Hazirandan beridir 2günde bir fanfinfon bazı günler üst üste o anın heyacanından oldu tabi :) bugün de planlıyoruz bakalım. Ayrıyeten pkosluyum doktorumun tavsiyesiyle duphaston ve inofolic kullanıyorum. Kısacası heyecanla bekliyorum fakat henüz belirtim yok galiba olmadı. Nasip.. Rabbim herkese en hayırlı vakitte sağlıklı evlatlar nasip etsin. Gerçekten bir vakti var ve inşallah o günleri göreceğiz Usagiii G gulcnnn aynı dönemiz galiba :)
8 gün kaldıSenin adet tarihi ne zamaaaann
Ya resmen altım ıslanıyor 2 gündürSen bana gebiş gibi geliyorsun canım beyaz akıntıda görmüştünnnn
Progestan yükseldiğinin belirtisi oYa resmen altım ıslanıyor 2 gündür
Gerçekten miProgestan yükseldiğinin belirtisi o