- 25 Mart 2024
- 695
- 461
kız benim 62 çıktı ne oluyo ooooooBak şimdi kafam karıştı benim hormonlar da e2 20 çıktı ee üreme çağında 30 olması lazımmış niye kimse bana sorun var demedi o zaman.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız benim 62 çıktı ne oluyo ooooooBak şimdi kafam karıştı benim hormonlar da e2 20 çıktı ee üreme çağında 30 olması lazımmış niye kimse bana sorun var demedi o zaman.
Diger hormonlara da bakiliyor benim de dusuk ostrojen dusuklugu var ozellikle dusuk yaptiktan sonra 20lere dustu, fsh, amh a da bakiliyorBak şimdi kafam karıştı benim hormonlar da e2 20 çıktı ee üreme çağında 30 olması lazımmış niye kimse bana sorun var demedi o zaman.
Ostrojen dusuklugu oluyor, sizin fsh kotu cikmamis genellikle diger hormonlarla baglantili konusuluyorBen çok korktum kısırlık yazriyo ne biliyim erken gebelik yazıyor pazartesi gidicem sonuç almaya ama kurt düştü içime.
Senin adet tarihi ne zamaaaannRüyamda kız erken ya 30 unda gösteriyor takvim daha
Hıı evet şimdi baktım fsh ile birlikte değerlendiriyormuş e2 düşük çıkınca fsh 10 dan düşük olması lazımmış tamam demek ki o yüzden sorun yok dedilerDiger hormonlara da bakiliyor benim de dusuk ostrojen dusuklugu var ozellikle dusuk yaptiktan sonra 20lere dustu, fsh, amh a da bakiliyor
30 Temmuz da muhtemelen 27 si falan 33 günde bir oluyorum ben 35 güne göre 30 u gösteriyorSenin adet tarihi ne zamaaaann
Yeter artık bencedebişey olmaz bence ya oluşsa da kanında geziyo olacak zaten shdhjxj sen tatilden dönünce öğrenirsin varlığını eğer varsa. (inşallah) valla ben dün gece geç oldu ama değerlendirdik zaten dün öğlende hafif silikleşmeye başlamıştı heralde denk gelmiştir ya bugün yapmadım ovü bıraktım artık
Östrojen işte beybikız benim 62 çıktı ne oluyo oooooo
Eneee benim daha önceymiş kız30 Temmuz da muhtemelen 27 si falan 33 günde bir oluyorum ben 35 güne göre 30 u gösteriyor
Senin ne zaman yok mu ağrın sancın bilmem neyin kızEneee benim daha önceymiş kız
benim yüksek galiba ya fazlamı üretkenim acaba ahdhjdjfjcÖstrojen işte beybi
Normal senin anormal olan bizimkibenim yüksek galiba ya fazlamı üretkenim acaba ahdhjdjfjc
emin misin ben 30-50 arasında olması gerekiyor diye biliyorum;( bana da sizinki normal geldiNormal senin anormal olan bizimki
Yok benim de bi 10-12 günüm var daha normalde 30 günde bir olurdum ben ama son aylar erkene çekti yani ben 23 Haziran diye hesaplıyorum ama erken de gelebilir geç de gelebilir gelmeyedebilirSenin ne zaman yok mu ağrın sancın bilmem neyin kız
Yok seninki normalemin misin ben 30-50 arasında olması gerekiyor diye biliyorum;( bana da sizinki normal geldi
Seninki normal dedik ya kardeşimemin misin ben 30-50 arasında olması gerekiyor diye biliyorum;( bana da sizinki normal geldi
Yok seninki normal
ahahah ay kızlar kusura bakmayın psikolojim yerlerde heç iyi değilim ağrım sızımda yok zatenSeninki normal dedik ya kardeşim
Hahahahaha sart degil tabiki ben bu forumda yazilanlara da bakiyorum neler aratiyorum bi bilsen skandaal resmengoogle > yumurtladıktan sonra illa karın olması şart mıdır > enter
ayy aynen hayrolsun sonumuz bakalım nolacakHahahahaha sart degil tabiki ben bu forumda yazilanlara da bakiyorum neler aratiyorum bi bilsen skandaal resmen